Jump to content
GIGN Forum

Jautājums Pēc Atbildes


gangstadog_Hakeris
 Share

Recommended Posts

Te vispār ir normāli cilvēki jeb arī tikai domā ka netā var darīt ko grib izlapmāties,un tt? bļād die sīkie laikam sēž pie monitora un smejas par savām glupībām,paši kautkādi miksties jefiņi a netā tēlo lielos! :D

Tu neatbildēji uz jautājumu, tākā :mIm:

P.S. acido - ok :(

Link to comment
Share on other sites

LOL! :D Man ari alus palielina krutis un ari vederu. Kapec lai chiksam nepalielinatu? :DDD Logiski, ne?! Resnajam parasti vienmer ir LIELI pupi! :)

Rekur bildite! :) btw - vari vinai uzzvanit 22346006 un paprasit, vai vina dzer alu. Un vel paprasit, vai iedos bez gumijas pakalja! :D muahahhahaha

Nakamais jautajums - Kapec dzhekijam chanam seja ir parvertusies ka sapuvis kartupelis un tagad vinsh atgadina tos policistus no gramatas nezinitis uz menes?

BEefs

post-2835-1247817117_thumb.jpg

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Baltajiem loceklis esot ap 15 - 16cm erekcijas stavokli. Negeriem nedaudz garaks (16 - 17).

Domaju, ka no BJ ir loti gruti dabut AIDS, jo siekalas loti nogalina aids. Ja nu vienigi sakozh peni un vecenei/zhalim visas smaganas asinjo.

ok. nakamais jautajums - kads varetu but nakamas Iron Man filmas sizhets? Ka nopratam no iepriekshejas filmas pasham beigam (tur paradijas Samuel L Jackson), tad Tony tiek uznemts kaut kada slepena uber organizacija.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

:P

Vai kefīru pārdod bērniem?

Jā.Kad biju sīkāks, man pārdeva.Nezinu, kāpēc lai to nepārdotu? Tur alkohola vispār var teikt nav.

Turpināšu ar GooD_MaN :)

Kāpēc lielai daļai Latvijas iedzīvotāju Kaznachevsky šņabis liekas pretīgs? Kāpēc tie labāk dod priekšroku kautkādai Moskovskaya Vodka nevis Kaznachevsky?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...