eziic Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Sēdēju, skatījos kā ārā gāž lietus un mēģināju izdomāt - kā īsti skan pērkons? Pamēģināju sagooglēt - veltīgi. Tātad, kādam ir nojausma kā tīri rakstiski vispareizāk nodefinēt pērkona skaņu? EDIT* Man vienīgajam jau kādu laiku lago forums? Edited July 16, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 KRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHBOOOOOOOOOOOOOOOOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) tas ir tad, kad pērkons ir virs galvas, ja tālumā, tad būtu - krrrrrRRRRRHHHHHHBBBBBBBOOOOOOMmmmmmm.... edit: man ar lago p.s. šodien Jūrkalnē forši silts ūdens, un vispār saulains laiks. Edited July 16, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 vot šitā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) EDIT* Man vienīgajam jau kādu laiku lago forums? Pameklē youtubē kādu skaņu Man pēdējo 1/2h arī lago EDIT:njāā, iepriekšējos postus nelasīju.. Edited July 16, 2009 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Video versijas man neinteresē, kaut gan amnijonkuļa klips bija patiešām radošs un neredzēts. Pagaidām HyperBoy variants šķiet visloģiskākais, jo tajā ir vairāk 'm' brutu pie beigām un mēs taču zinām, ka pērkons beigās saka 'm' nevis 'o' un tikai tad nelielu 'm'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 tuc tuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) n00ke variants paļubomu vistuvākais no nosauktajiem. forums - lagu lācis Edited July 16, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 http://vimeo.com/5623964 iečekojat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 bljeee juuuraaa super uuudens pzdc kaa vannnaaa! perkons ir bummmmm bummmmmm brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 krrrrrRRRRRHHHHHHBBBBBBBOOOPWNDOOOMmmmmmm.... pwnd ar dzirdams..tas stāv pa to lūzeru, kam iespēra Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Tas ir atkarigs no loti daudziem apstakliem. Perkonu var radit dazhadi zibenji. Ir tadi, kas parlec no makona uz makoni. Tad ir svarigi, cik garsh bija zibnes un kada lenki tas atradas pret klausitaju, ka ari vides akustiskas ipashibas (lauki, vai pilseta ar majam, kas atskanjo skanju). tas varetu but tads brrrruuurrmm. Tad ir zibens, kas iesper zeme. Te atkal ir svarigi, vai tu stavi kalna, vai esi tuvak zemei. JEbkura gaidjuma - vispirms tevi sasniedz skana no tuvaka zibens punkta, un tikai tad no talakajiem. Shads perkons bus daudz garaks un teiks bbruurbrummuuruubumbumbumbubrurrrpljoh. Nu.. kaut ka ta! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Zibens skan ka visparastākie Lādiņa.... Kā parats teroristu uzbrukusm nu. 3... pasaules karš.... Nu karoc jūs sapratāt. P.S Un ja jūs zibens laikā esat ārā un jums ir izvēle kur paslēpties pļava mežš eloktro līnija tad noteikti izvēlaties stavēt zem elktro līnijas tur ir vis drošāk Protams vēl drošāk ir mājas EDIT: Nonemiet kādu no tiem Fakinajiem warn. Esmu labojies. (Man uz muguras aug saprini un uz galvas veidojas rinkitis) Edited July 16, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 EDIT: Nonemiet kādu no tiem Fakinajiem warn. Esmu labojies. (Man uz muguras aug saprini un uz galvas veidojas rinkitis) Tev ir spalvaina mugura un izkriit mati? MUAHAHAHA!! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now