Musical Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 par sito video es taa reecu:D:D:D ----> sis ari normals:D---> http://www.youtube.com/watch?v=Iys86OcXPY8...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 tie abi ir sūdi, bet es tiko uzgāju kko tādu ko nebiju redzējis - tiešām kkas neticams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delveris Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Dogy, bet tā darbība nesākās uz reiz... īstie skati sākas mazliet vēlāk. Tas kurš skatīsies to pirmo reizi noteikti varbūt arī nenocietīsies līdz īstajai vietai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 dogy video vnk YO !!! bifelji taa biskinj atnaca atpakalj cinities... YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 dogya ievietotais video ir īsts, pa National geographic rādija un stāstija visu ^^ soo, ņūbi, nekas nav feikots Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Man šķiet, ka tev galvā ir sūdi, ja tu tur saskati kautko smieklīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Tos sūdus sauc par humora izjūtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Nezinu, man nenaak reeka par to kaa citi smejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Es tikai briinos, kapec šis topic vel nav delete/close? Edited July 15, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Šaubos vai normāliem cilvēkiem tizli ķiķinošs nēģeris ar divlatnieka platuma šķirbu starp priekšzobiem liekas smieklīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Par ko Tur smieties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL LuPaTa Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Musical, man tur kur tie skype smiekli, pirmajā reizē, kad redzēju pirms gada nenāca smiekli un tagad arī nē, nesaskatu tur pilnīgi neko smieklīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Pats topiks ir pilnīgākā huiņa! Dogy ar šo video izglāba šo topiku. Bla tas video prosta užas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Nesaprotu, kas tur tāds supersmieklīgs tajos video.Manai humora izjūtai to iebarot grūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Nez, ko visi tādi drūmi, es par to pirmo video kaut kad pasen biju pasmējies, bet, nu, tagad jau redzēts un vairs neliekas smieklīgs. Dogy video ir ir labs, tiešām, kind of glābj šo topiku, kaut gan, tiešām derētu vērt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Tie pirmie video bija pec dirsas,bet doGy video gan bija pec velna labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts