macho Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 DO ANSWER! Pamatojums ir obligāts. Bez pamatojuma nobalsojušie tiks izbanoti. Es vēl neesmu izdomājis vai uz mūžu vai uz 4 stundām. BEWARE! mans pamatojums (es negribu banu no sevis). es nobalsoju par Viktoru, jo man Viktors asociējas ar tādu ļaunu čalīti biezām uzacīm, kas vienmēr skatās uz tevi caur pieri ar vienu roku turēdams savu vampīra plašķi un kaldams plānus kā tevi nogalināt. A Igors šķiet tāds vietējais duraks, kurš pat ja ir ļauns, tad tāpēc, ka ir garīgi slims, līdz ar to pēc būtības ļaunāks ir Viktors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Es arī par Viktoru, tāpēc, ka tas vārds tāds skanīgāks arī. Un es nez. rēcīīgāks. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Igors. ja nemaldos tas arī bij frankenšteina palīgs.. edit: bij ši filmiņa Igor...ķip tie kuprainie flegmas tur ekspirmentēja ar īstu ļaunumu un radija biedējošus sūdus.. now thats fucking evil..before he turned good.. Edited July 14, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igors saistвs ar sзrijveida izvarotвju, pedofоlu, slepkavu. Viktors saistвs ar alkoholiнi kurр mыюоgi ir kфmв. пaunвks ir Igors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantaazija Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Nobalsoju pa igoru jo tas izklausas tads ļaunāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Viktors, ir hūūdā viens džeks Viktors, baigais urla! mīziens uznāk viņu ieraukot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Par cik pazīstu vienu Viktoru, un tas nu nekādā ziņā nav nekāds agresīvais tipiņš, tad nobalsoju par Igoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Es arii par Igoru, un pamatojums tam ir tas pats ko jau rusty mineeja. Man shis vaards vienmeer asocieejas ar Frankinshteina kupraino, puspilkpauraino paliigu. Hz varbuut tas pats Igors nav tik ljauns cik ljauns ir vinja priekshnieks, un taadeelj vaards Igors liekas no shiem diviem variantiem ljaunaakais. Edited July 14, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igors. Zinu vienu urļiku + baigi skarbi izklausas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igors, jo Viktors ir kliktors un galīgi garām liekas, čau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Moš labāk Vigors? edīte - Vigars būtu vēl labāk. edit divi - vēl labāk - Vidars Edited July 15, 2009 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igors, jo tad, kad kāds krievvalodīgais pasaka to vārdu Igar, nevis igor, tad ir baisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Dzīves pieredze tā saka. Igors ir ļaunuma ceļa priekšā, kamēr Viktors ir šī ceļa galā. Edited July 14, 2009 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igarj, ubju menja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Igros, jo pazīstu dažus Viktorus un viņi ir lādzīgi cilvēki Liepājā ir viens plaši pazīstams vīrietis Viktors. iedosi santīmus un viņš tev nodziedās kadu gabalu no operas. Viņam ir laba balss Edited July 14, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Igors, izklausās pēc krāniska paskata cilvēka, cik Igorus pazīstu, visi ir pasisti galvā [tautās saucamie širminieki] A Viktors izklausās pēc parasta russian dīlēra, kas pārdod narkotikas, un kuram interesē tikai piķis O jā, arī Viktoru Liepājā zinu, pārdod pulksteņus un bieži dzirdēts rožu laukumā, vai parkā dziedot kaut kādas operdziesmas, iespējams Itāļu valodā, jo saprast nekuja neko nevar Edited July 14, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Igors, jo man ir čoms, kuru sauc par Vikču un viņš ir tāds laimīgi ļengans pļēgurs... nevaru iedomāties Viktoru ļaunu. btw, manu tēvu sauc Igors. p.s. tikko ienāca prātā viens Viktors, kurš bija ļauns. Tas tur nagainais Wolverīna bračka. Viktors Krīds Edited July 14, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igors. Dziedātājs Igo man vienmēr ir licies ļaunuma iemiesojums. It īpaši pēc avārijas. Paļubomu viņam ir kāda vienošanās ar sātanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) IGORS! man liekas, ka kkadaa oldschool shausmenee esmu dzirdejis to vardu, tapec ar liekas ljaunaaks! Edited July 14, 2009 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 IGORS, jo tas ir loti nepatikams vards cilvekam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Bez bazara Viktors! Igori ir daudz visadi parasti tadi siki kurkji nu karoche dalbajobi neveiksmigs vards , bet viktori...OMG! Viktori - tas ir viss sliktais no Igora + V burts un tas V burts prosta visu norok. Piemera - Aivars, Varis, Vladimirs. Visi totali neveiksminieki. Vel bomzhi un penjuari~ Karoche Viktors ir viens no viss pretigakajiem un neveiksmigakajiem vardiem pasaule. Ja kadu ienisti, tad vienkarshi parliecini vinjam nosaukt delu/meitu par Viktoru un tas bus prosta KVAZIMODO un vinjam dzive bus izpostiiTA Uz MUUZ?HU~! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 igors, laikam tas zinātnieks, kas frankenšteinu izgudroja. Nez man vienmēr saistījies ar ļaunu zinātnieku igors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Nobalsoju par Igoru, jo viņs bija drakulas tizlais palīgs Van Helsingā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Igors. Piekritīšu iepriekšējiem postiem par to Frankenšteina padarīšanu, bet man vārds Igors momentāli asociējas ar tādu tekstu, kuru ķērcošā tonī vienā dziesmā bļāva Redman. Teksts bija "Igoooor, he's aliiiiiiive !!! " Un viņam tā balss ir tāda kā ir, tāpēc Igors vienmēr Igoooooor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Vopshem man bija priekshnieks Viktors ar kuru kopaa darbaa vareja buhaat, un tagad ir Igors kursh pat pasham man neljauj buuhaat darbaa,kur nu vel ar vinju kopaa! Tatad Igors ir ljaunaks par Viktoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now