Jump to content
GIGN Forum

Neista Ip + Serveris


Recommended Posts

Sveiki . tātad nopirku atsevišķi kasti kura tiks izmantota serveriem.. dzivokli nak kabelis ar vadu + 1 statisko ip.. Tad iegādājos rūteri lai dalītu netu uz pusēm , respektīvi pieslēgt 2 pc. viss notiek nets abiem pc ir.. izveidoju serveri 48p + DPROTO . spiezu palaist serveri , serveris aiziet.. visi tiek iekšā spēlējam un tt. bet serveris nerādās master listē , un + mētājas pie lan.. serverim startejoties viņš startējas caur neīsto ip , un es nodomāju ka tas arī vaininieks , ka nav master , bet lan.. Un visbeidzot jautajums pats jautājums ,kā likt serverim startēties caur statisko ip , nevis fake ko dala rūteris ?

Edited by 4ava
Link to comment
Share on other sites

izrubi serveri, uztaisi jaunu shorkatu, ar dotajiem parametriem un vis bus, starp citu serveris izmanto pienjemsim lattelekoma iedalito ip, tas ka tev radas 192.168.x.x tas nenozime ka taviem draugiem jakonekte pie tas ip, taa ir ruutera iekseja adrese...

starp citu, ja tu spele un laid serveri no vienas mashinas, tad tiklidz tu iesledz serveri un ieej spele, tad izrubot serveri tikai, un startejot to no jauna teiks ka izmanto to portu, jo spele bus palikusi ieslegta, pamegini 27016 lidz 27019 portus

Link to comment
Share on other sites

serveri laizu no atseviskas kastes.. un zinu , ka nav jakonekte pie feiku , strada ari statiska ip , vienigais gribeju serverim startupa likt statisko , tadejadi butu masters un nebutu lans..

ps. tulit paprovesim

Edīte: tas pats errors

Edited by 4ava
Link to comment
Share on other sites

loģiski ka ar trubu pa taisno ies :D savādāk nevar būt :D

Samuray .. par kraku kādu tu runā? defaults 48p caur hldsupdatetool + dproto .. thats all.

os win .

Edīte. man ir rezerves rūteris.. provējot otru tas pats .. Kkada faking debīla padarīšana..

Edited by 4ava
Link to comment
Share on other sites

Man arii ir ruuteris un staav serveris, un HLDS raadaas ip 192.168.x.x - taa saucamaa ruutera ip. Staav subdomeens : cs."nav svariigi".lv uz ip 80.233.x.x - ar to es tev meegjinu pateikt, ka tas ir normaali, ka HLDS'aa raadaas tava ruutera ip, tev visiem ir jaadod sava normaalaa ip. ;) Ceru, ka saprati.

Link to comment
Share on other sites

da es sapratu . es tak to visu zinu .. un teicu serveris iet , un spele tur cilveki .. bet jautajums bija ka gribu startet ar realo ip , lai ta herņa nemetatos lanā .. ar neisto ip to nevar panākt. un 2 bija gribu redzet viņu master listē.. ari šo punktu nepanaksi ja serveris metajas lana :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...