Dievs. Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Tātad nerakstīšu gari centīšos cik vien īsi varu. Problēmas skane ir dzimuumzīmes uz vēdera 3-4 kuras vēlos nahuj dabūt nost be tnezinu kur to dara, cik tas izmaksā un vai tas nav risks atbrīvoties no tām. Un pats galvenais vai nepaliks loti izteiktas retas... Paldie sjua iepriekš par informāciju. Dzimumzīmes Edited July 7, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 kkur lasīju par šito lietu, cenas kopā ir diezgan mainīgas, kā kurā vietā, no 20-70Ls par katru, tur vēl laikam kaut kādas konsultācijas jāveic par kurām jāmaksā utt. karoč pameklē gūglē dzimumzīmju noņemšana/ lāzerterapija nu kaut kā tā, vairākās vietās atradīsi info... http://www.vc4.lv/lv/spc_dermatologs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Šovasar pats taisos vākt nost tos sūdus. Man ir divas kārpveidīgas dzimuzīmes, katra pie sava nipeļa, lol. Bet ir arī uz kakla u.c. Māsa ieteica iet pie Dr. Kristīnes Azarjanas. CIk google sameklējām, tad viņa strādāja divos uzņēmumos. Vienam nosaukumā kkas bija ar vārdu lāzers, tad tur arī bija lētāk. 25ls par konsultāciju, 20 vai 30 min garumā. Pēc tam ar lāzeri viņas noņem, domāju, ka rētas nekādas nepaliek. Esmu diez gan pārliecināts. Anyway, man liekas, ka katrs dermotologs tev to var izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Bet bail ir par to ka reta paliks! Ja loti neuzkrītoša un maziņa tad ir ok. Moš kād sjau tos kroplus ir ņēmis nost un vai rēta snva lielas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Kaadus 10 gadus atpakalj maasai no seja nonjeem 2 dzimumziimes- nekaadas reetas nav manaamas+ tas bija sen taakaa ganjau tehnologjis noteikti ir attiistijushaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 ir jalauj krevelei nokrist pašai tad ari reetas nebus. un es domaju ka gaiš plekiitis bus labak neka kkadas dzimum zimes Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 paziņam ir kādus 10 cm zem paduses ~ 3 cm2 liela viena...tādās cik zinu neņem nost..var rasties smagas problēmas ar veselību... ja noplēš tās, kas izaug uz āru tad ar..hz vai tas ir mīts, bet ķip rodas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 lol man teica ja ķip saplēš dzimumzīmi ar vēzi var saslimt Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Cik nu es savās bioloģijas stundās esmu dzirdējis,plēšot dzimumzīmes ir liela iespēja,ka tur var beigās izveidoties audzējs,bet ne vēzis. Un ja dzimumzīme ir lielāka par 0,5 centimetriem,tad ļoti nav ieteicams sauļoties,jo var rasties nopietnas problēmas ar veselību. Tādēļ ja tās dzimumzīmes tev netraucē tik ļoti,tad labāk viņas neaiztikt,jo tas ir samērā nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Un ja dzimumzīme ir lielāka par 0,5 centimetriem,tad ļoti nav ieteicams sauļoties,jo var rasties nopietnas problēmas ar veselību. Tādēļ ja tās dzimumzīmes tev netraucē tik ļoti,tad labāk viņas neaiztikt,jo tas ir samērā nopietni. Ne jau tāda ziņā traucē Bet man nepatīk ka man piemēram uz vēdera vai sejas ir brūns plankums! Nahuj man tas ir vajadzigs labāk es vinas dabūju nost un dzīvoju savu seksīgo dzīvi tālāk. ĀMEN. Un par to saulošanos tās toch ir galiga smulkības, tik daudz es no bioloģija saprotu EDIT: Tiko ievēroju ka kādas 3 uz vedera esosas ir uz aru izvirzitas. Ble jabraucpie arsta japajauta ko vins teiks. Vai var vai nevar nonemt. NEgribu es visu dzivi ar tiem kropliem pavadit Ta ka ar mazam sudu bumbinam butu nometats CIk tas ir stulbi... No sencha iedzimts, sencim ari lidzīgas dzimumzimes, labak muterite butu atsities Edited July 7, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Tici man tas,ko teicu par sauļošanos nav muļķības un par to esmu pārliecināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Chalīt tad jau es sen būtu zārkā. Es katru gadu saulojos un ar veselību nekādu problēmu nav Un dakteri tad mani mos ari pabridinatu! Tev ta neliekas? BEt lidz sim kad esu gajis parbaudities ne pusplesta varda nesu no viniem dzirdejis! Edited July 7, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 (edited) Nu bet vai tev viņas ir lielākas par puscentimetru? Jo to man ir teikusi mana bioloģijas skolotāja,kura noteikti ir daudz gudrāka par tevīm Un nēesmu nekāds čalītis tev. Es jau nesaku,ka ja tev ir dzimumzīmes lielākas par 0,5 centimetru tu uzreiz saulē sprādz nost,bet to ka ar dzimumzīmēm kuras ir lielākas par to lielumu,NAV IETEICAMS atrasties saulē ilgstoši.! Edited July 8, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Es prosta piedzeros un izgriezu ar virtuves nazi. Tikai noteikti pirms griesanas dezinfice to vietu ar benzinu un nazi pirms griesanas uz zveces sakarse lai sak spidet sarkans kad griez. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Beef tu neesi normāls :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Dievs. woxeN's nedirš, man pirms pāris gadiem bija uz muguras ~cm liela dzimumzīme, ar laiku ( no saules ) tā kļuva lielāka un laikam arī krāsu mainīja ( LOL ) bija jāveic operācija - grieza ārā ar visu to sakni 1cm dziļumā, jo pastāvēja iespēja, ka ļaundabīgs audzējs aka vēzis. Tagad ir rēta paliela, bet tas tādēļ, ka grieza ārā ( lai veiktu analīzes ), cik noprotu Tev var ar lāzērsūdu tādu noņemt. labāk ej pie speciālista un konsultējies, nav, ko žīdot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Beefs Izmeginashu Gar zemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Jap, mammai pirms kāda mēneša arī bija operācija dēļ dzimumzīmes uz muguras. Varēja izveidoties audzējs, ja neizgrieztu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Man laikam tik traki nav man tā ssaucamās parastas dzimumzimes kuras es gribu nonemt tikai tapec ka man besi ka izskatas Labi kad būšu aizgajis pie arsta unv isu izdarijsi tad iepostosu seit Kas un ka bija un ka izskata sgala iznakusm un vei bija seksiga medmasina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Tās lielās dzimumzīmes ir vnk pastiprina iespēju saslimt ar ādas vēzi, ja sauļojās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEV Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 man ir kādas 10 uz vēdera un netaisos vākt nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Ta ir katra peroniga izvele ja tev patik ka izskatas un tev netrauce ludzui tevi neviens nespies vinas nemt nost un cik sapratu tas ari nemaksa leti lai nonemtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now