Endijs_Dzerkalis Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 1. Intel Core 2 Quad Q9550 2. Phenom II X4 940 Kurš no šiem procesoriem ir labāks un jaudīgāks? Skatijos http://www.tomshardware.com/us/#redirun nevarēju īsti saprast. Un cik laba ir GeForce GTX 260? Arī Tom's Hardwarē nesapratru, jo bija divas. Viena SLI, otra bez SLI. Kāda ir atšķirība ja ir SLI un ko tas īsti nozīmē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 SLI ir tā fīča, ka var sarubīt divas tādas kartes kopā. To Tev točna nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Skaidrs, bet kā var būt videokartes testos, piem., Crysis, COD5. Crysis SLI=FPS 22; Parastai=15, bet COD5 SLI mazāk nekā Parastai. Ai, tas poh, bet nu interesē tur kas un kā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ar jebkuru no procesoriem Tev viss darbosies labi, kā nekā četru kodolu procesors. Cik es zinu, Intel procesors ir pats par sevi jaudīgāks, tādēļ viņa cena parasti ir lielāka nekā AMD. Ja man būtu jāizvēlās starp šiem diviem procesoriem, tad es ņemtu Intel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Jā, es arī taisos ņemt šo Q9550, bet arī gribās zināt kādu atsauksmi no AMD Nu, tad, ko labu esat dzirdējuši par GTX 260? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 es esmu amd fans. vislaik ņemti amd uz gigabyte platēm. sanāk tā, ka amd tādā pašā jaudā kā intel ir lētāks. bieži būs ~ 30 līdz pat 50 ls starpības. šeit tev frekvences priekš amd lielākas, kamēr intelim zemākas. kā arī l2 cache 6 mb kamēr amd 8 mb. protams abi labi kalpos. un SLI vai Crossfire ir prikols, kad uzliec uz savas mātesplates 2 videokartes un viņas dala darbu renderējot attēlu vainu horizontāli vai pa diognāli..preizi likt diogāli, bet var abejādi..tam priekam vajag ~700w barokli, ja āri pārējās pc daļas ir niknas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Vēl ir mēnesis laika izdomāt. Es jau domāju ka jāņem Intel, bet daudzos testos tomēr AMD labāks. Man nekad nav bijis AMD un vispar par tiem nekā nezinu. Zinu ka AMD = 12ghz kopā, bet Intel = 11,8(laikam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 viņa cena ir lielāka tikai tāpēc, ka nosaukumā ir Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 tomshardware.com apskaties kuri no tiem modeļiem rullē labāk. Pēdējoreiz, kad skatījos, tad jaunie procesori krutāki bija intelim, tāpēc arī pēc iepriekšējiem diviem amd kompjiem, nopirku beidzot inteli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 ņem tač AMD,nekad nav pievīlis labāk var clokot + lētāks kā arī ekonomiskāks,kā nu kurš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Es par overclock nekā nerubiju, un cenas atšķirība ir 10Ls... Tom. ko es tādu apteicu XD2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Daudzkodolu procesoriem hercus neskaita kopā, jo katrs kodols strādā pats par sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 cik tads procesors wapse maksa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Ja man butu izvele, tad nedomajot njemtu intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 AMD = apmēram 100Ls Intel = apmēram 150Ls Tagad ir cita doma. Q8200 + GTX 280 = Procis man liekas sūdīgs(diezgan daudz), bet videokarte reāli kruta. Vai Q9550 + GTX 260 = Procesors labāks, bet videokarte sūdīgāka. Saku taisnību? Tātad, ko ņemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Tam AMD ir lielaks elektribas paterinsh. Laikam 125W. Intelam 95W. AMD ir kopeja L3 keshatmina, bet uz katru procesoru ir 512kb cache. Vispar esmu baigais Intel fans un ieteiktu tomer nemt Q9x proci, jo lasiju, ka tie labak overklokojas un vispar loti labi procesori tie ir. Un kam tev tik dargu videokarti? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Es piekritīšu rustijam. Nopirku savu AMD ietaupot aptuveni 50ls. Atšķirību neizjūtu un par Intel nosaukumu arī ir jāmaksā Edited July 8, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Izdomāju, ka ņemšu to Intel Q9550 un GTX 260 un viss būs labi. Cerams ka gaimi ies labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 tikai visu pareizi sakomplekte! Ta, lai ir maksimalais atminas atrums 1333 tas ir OBLigaTI, ja gribi, lai ta sistema labi darbojas. Izdari visu smart! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Intel Core 2 Quad Q9550(4x2830MHz, 12Mb L2 cache) Ram 2 x 2Gb Kingston Dual Chanel 128bit Video Geforce Gtx260 896Mb / 448bit ; 216sp Hdd 500Gb Sata2 NCQ 16Mb cache DVD+/-RW Dual Layer 550W 12cm G-LAN (10/100/1000), Intel chipset FSB 1600Mhz 5. 1 HD Tas ir mans kompelts. Viss pareiz? Edited July 8, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 ak dievs velviens pedaalis.. kodolu frekvences nesummejas tev stradas nevis 4x2,8 bet gan 2,8 un 2,8 un 2,8 un 2,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Ko tas nozīmē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) ka esi pedālis! nereizini kodolus! VIENKĀRŠI NEDARI TO! vis. tevi ir 4 kodolprocis ar 2.8 ghz. viss..nekādi 12! beef..viņam nav ne jausmas pa ko tu runā Edited July 8, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 jā pilnīgi pareizi, man nav ne jausmas kr4 tas komplekts ir normāls vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Man šitais uzlaboja humoru. Nu kā tev ir 4 kodolu kompis (2.8 GHZ) . Nav tā, ka lai uzzinātu cik kompis ir jaudīgs jāsareizina 4 ar 2.8 Tad tev sanāktu 12ghz. Bet katrs kodols strāda pats par sevi... Komplektācija normāla, tikai cik tas izmaksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now