Hofo Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Vajag uztaisīt pasi ļoti steidzami. Vai ir iespēja uztaisīt vienas dienas laikā? Ir dzirdēts, ka kaut kur vecrīgā taisa. Neviens nav saskāries ar šo problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 2vas dienas atrakais! http://www.pmlp.gov.lv/lv/pakalpojumi/cenr.../pases_nod.html Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Man bija liidziiga probleema, bet tik aatri diemzheel nav iespejams uztaisiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Vienas dienas laikā ir iespējams , bet par to ir jāsamaksā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) http://www.pmlp.gov.lv/lv/pakalpojumi/cenr.../pases_nod.html Beef JĀ UN ES ESMU HARIJS POTERS, NE? Nedēļu atpakaļ saņēmu pasi, tajā pasta nodaļā, kura atrodās Alunāna ielā 1, kar4 tur tā, ja esi nepieaugušais, kā es, tad normālajā saņemšānā ir cik tur nedēļas, jāmaksā 5ls, ja gribi 2 vai 3 dienu laikā bija laikam 25ls, un 1dienas laikā bija laikam 50ls, un pieaugušiem viss tas pats tik x2..kaut kā tā bija.. EDIT: Bļē pats dauni, ej dirst, JA TU MĀCĒTU LASĪT, TAD IZLASĪTU, KA MAN ŠO TEICA TANTIŅA KAS SĒŽ TAJĀ NODAĻĀ, un tas bija jau mēnesi atpakaļ kad es atnācu, un piereģistrējos priekš pases, un mana atmiņa ļoti pwno, un tādēļ esuzrakstīju, ka tie aptuvenie skaitļi, bet uztaisīt pa vienu dienu var. Edited July 5, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Tu čist daunis esi, c-walker? Tur ir rakstīts: pase 2 darba dienu laikā - 35ls, bet tev kā garīgi slimam c-walkeram viņa maksātu 25ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Rīt braukšu uz Čiekurkalnu, tur itkā vienas dienas laikā taisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 tad tev jāatrod kāds tas pasu nodaļas darbinieks un ar viņu jāsabazarē (viena beibe stāstīja, ka caur draugiem tādu atradusi un vienas nakts laikā uztaisījusi - protams, tas smuki maksājis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 - protams, tas smuki maksājis). tātad, vai nu es esmu super mega seksīgs (vispār jau esmu ), vai arī tur čiekurkalnā iekš ministrijas ēkā taisa vienas dienas laikā. Ja nu kādam vēl gadās tāda problēma, tad vienas dienas laikā var uztaisīt. Aizlaidu jau uz turieni stundu ātrāk, lai aizņemtu vietu (gribēju būt pirmais uz pasu noformēšanu), bet tur jau stāvēja pie durvīm apmēram divdesmit cilvēku. Vispār notika baigā vietu dalīšana kurš pēc kura ies, kaut arī beigās, kad atvēra durvis visi vienkārši sāka stumties iekšā bez nekādas rindas. Piegāju pie tās meitenes, kas tur tos dokumentus taisa (fočē, pirkstu nospiedumus, utt.) pateicu, ka baigi steidzami vajag, trešdien jau jāizlido (cerams). Un izrādās, ka pasi jau var saņemt šodien pat pēc 16:30. Pat diena nav jāgaida un summa tā pati - 35ls Lūk tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Vai tik wl.Media nebija tas kurš par sevi savā dzīves stāstā minēja , ka ļoti nepatīk lamāties un to nedara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) pensim ++++++++++++++++++ :D Edited July 6, 2009 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Apsveicam wl c-walker yo pro chiteri ar 1,230 stulbākajiem postiem ever. Wl pasaki vecāku nr. lai varu pateikt lai tev konfiscē datora par tavu trullo stulbumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts