Jump to content
GIGN Forum

Līderisma Kursi


jukka
 Share

Recommended Posts

Nu tu varetu meginat paust divus diametrali pretejus subjektivus viedoklus un tad galu gala tev varbut butu izdevies ari pateikt kaut ko objektivu!

Tad ja es saprotu pareizi, tad no dyversanta varam atvadities, ja?! Tagad tu juuties paraaks par mums parejajiem, ja?

Interesanti jau ir. Pasham gribetos aiziet, bet baidos, ka no ta nebus nekadas jegas, jo jutu, ka mana motivacija tur iet ir, lai panjirgtu par bimbajoshaam tantem un celtniekiem, bet tad laikam mani no turienes izmetis lauka... :)

hahaha!

112

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gribu redzet cik argumenteti spesiet vinjam oponet

Kas tur ko oponēt.

Cilvēks veic trīs, samērā vienkāršus, posmus ar garīgi vājiem cilvēkiem, kas liek tiem justies laimīgiem/veiksmīgiem. Labs veids kā pelnīt iztiku. 26k mēnesī no jauniņajiem vien, olalā. :)

Kri, sūds tak ir gards? Neesi pagaršojis, nevari apgalvot pretējo. Pareizi?

Cilvēki, kas šeit ko oponē, ir vai nu bijuši saistīti ar to iestādi (radi/draugi/draugu radi/etc.) vai ir ieguvuši informāciju no dažādiem rakstiem. Protams, viens raksts var nebūt objektīvs, viens draugs arī, bet ne vairāki simti.

Starpcitu, kāda ir vārda "sekta" definīcija?

Un P.S. - es arī, labprāt, dzirdētu MaX'a (ne divīša, jo, čaļi, haotiskāk par tevi neviens šajā forumā nav rakstījis.) īsu vai garu, labāk garu, stāstu par to, kas tieši ar Tevi tajās trijās dienās notiek, to, ko r&r jau jautāja.

P.P.S. - paldies, allworth.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

"sekta" definīcija?

Sekta (lat. sekta - domāšanas veids, mācība):

* antrop. Labi organizēta, autoritāra un slēgta reliģiska kopa, kas nošķīrusies no kādas lielākas denominācijas.

* teol. Draudze vai draudžu grupa, kas atšķēlusies no valdošās Baznīcas un kam raksturīga neiecietība pret citādi domājošajiem.

? wikipedia

Link to comment
Share on other sites

Lai kautko dzīvē sasniegtu to ir jāgrib pašam. Jābūt motivācijai, vēlmei kautko sasniegt . Ko tev tādos kursos var palīdzēt? Iedzīt galvā ka ir jācenšas? To cilvēks var izdarīt pats, protams tad, ja viņš ir stiprs.

Saprastu, ja tajos kursos mācītu kā veidot biznesu, vai vadīt uzņēmumu vai būt par Latvijas kērlinga komadas līderi.

Edited by lazda2
Link to comment
Share on other sites

Ne nu nevajag jau noniecinat to, ka tev kads var iestumt galva - ej, dari, nekasi pimpi, strada! CEnties! Nedzer alinus! Jo are the man! Tev riebjas alinsh! Tu kacha savu vedera presi! Tavs sapnis ir piekaut allworth un pargulet ar vina neesosho brali, tapec centies, lai tu varetu to sasniegt!

Bet ja tev vienkarshi iestumj galva, ka tu esi tagad "savadks" un "labaks", bet tava velme kaut ko darit isti nepalielinas, tad gan nav interesanti.

112

Link to comment
Share on other sites

Ne nu nevajag jau noniecinat to, ka tev kads var iestumt galva - ej, dari, nekasi pimpi, strada! CEnties! Nedzer alinus! Jo are the man! Tev riebjas alinsh! Tu kacha savu vedera presi! Tavs sapnis ir piekaut allworth un pargulet ar vina neesosho brali, tapec centies, lai tu varetu to sasniegt!

To pašu var panākt arī tev tuvi cilvēki, pietam bez maksas.

Link to comment
Share on other sites

Klausies diversant! :) Tu esi ar mums vai pret mums! Davai klaj tacu valja, ko esi iemacijies, ka to visu verte, ka pats juties, kas interesants notika. Baigais jau nu noslepums! Beidz te liegties, ok?! Es - piemeram - nevaru izteloties, ka es ta aizietu uz kursiem, bet pec tam baigi skopotos miljotajam gign komunam (kura esmu admins) pastastit, ka tad man tur labi gaja, ko es iemacijos, kadas savas spejas esmu pilnveidojis un ta talak. Un visadi mistiski dokumenti mani tochna neaturetu! Ja kautrejies, tad uztaisi fake profilu un uzraksti to visu mums no datorzales! :)

112

Link to comment
Share on other sites

tad kad treninsh buuus pabeigts, tad ari kautko pastastshu :)

bet ne par treninu saaturu un veidu un notiekosho. to es neizpauzhu :) otrdien man beidzas treninsh, tad laikam arii buushu majas u kautko uzraakstishu .

Link to comment
Share on other sites

parak neidzilinajos juusu sarunaas, bet uzrakstisu savas domas...

par liideri izaug, nevis iemacaas taads buut!

ja tev ir liidera ipasibas, tad tu ads arii busi un tev nekadus kursus nevajadzes lai sevi uzlabotu.... bet ja tu esi mikstais, kas grib but tjip krutaaks, tad ej uz taadiem, bet tur tur neklusi par liideri, jo lidera ipasibas nevar iemacit paris dienaas, vienigais ko tev iemaciis, buut brivakam...

Link to comment
Share on other sites

Man vienīgajam visa šitā LA liekas smieklīga ? :)

Kaut kā neticas, ka kaut kādi 3 dienu kursi pieaugušam cilvēkam spēs mainīt dzīvi. Es, protams, un par laimi, tur neesmu bijis, bet kaut kā liekas, ka tas viss ir domāts par sevi nepārliecinātiem cilvēkiem ar vāju raksturu. Un ja jūs neizpaužat to, ko tur ar jums dara, tad tas nozīmē tikai to, ka smadzeņu skalošana(ups, ļoti atvainojos) uz jums ir nostrādājusi. :)

Link to comment
Share on other sites

Te, man liekas, nav jēgas tālāk diskutēt, jo lielākā komūnas daļa, dzīvo pēc principa "viss ir sūds, izņemot urīnu" un tas ir bēdīgi. Gluži kā kRi teica.

Es neesmu parakstījis nekādu papīrīti par informācijas izpaušanu, vnk kursos tu dzirdi tik daudz privātas un konfidenciālas informācijas, ka tu pat nevēlies nevienam neko stāstīt. Un lielā mērā tā slepenība ir iemesls, kāpēc cilvēki, kuri nav bijuši tajos kursos, tik ļoti interesējās par viņiem. Ne tikai interesējas, bet pat neiesaka citiem, norādot, ka tā ir sekta, smadzeņu borēšana un vēl sazin kas.

Par sevi runājot - patiesībā ir tā, ka kursi sastāv no 3 līmeņiem. 1. līmenis - 3 dienas, otrais pēc kāda mēneša sākas un iet nedēļu, trešais kaut kad vēlāk un iet laikam 2 nedēļas. Pirms 2 gadiem pabeidzu 1. leveli un biju tīri apmierināts. Tad viņi vēl nesaucās "līderisma akadēmija" vai kas tur. Bet vienkārši, sevis pilnveidošanas kursi. Ieteica viens labs čoms. Teica, "davai aizej, gan noderēs, redzēsi..." Nu par cik savs čoms, un SŪDU tak neieteiks, aizgāju. Man kā reiz tajā laika posmā sūdīgi gāja biznesos, ar sievieti nevarēju sadzīvot, da i vēl visādas sīkas problēmas. Sākumā, protams likās konkrēts farss, vēlāk tikai sapratu, kur tā sāls. Es tikai zinu to, ka mani dzīves apstākļi ir konkrēti mainījušies šajos divos gados. Dzīvoju savā nesen iegādātā privātmājā Rīgā. Braucu ar savu melno volvo bobiku, kuram nobraukus ir knapi 8k km. Vecrīgā atvēru tūrisma aģentūru, kura šobrīd šancē uz pilniem abarotiem. kaut kāds skanošai pa kontiem mētājas. Un man ir pilnīgi nasraķ uz valsti un krīzi! Laika trūkuma pēc es tagad nevaru atļauties pabeigt 2. level kursiem, jo ja man tas aizņēm veselu nedēļu, tad ģēlas stāv un tas ir slikti.

Es nesaku, ka tagad katrs, kurš pabeigs tos kursus, kļūs par miljonāru, valstsvīru, vai vēl sazin ko. Bet katram ir tiesības tiekties uz saviem mērķiem. Un ja jūs paši ar sevi netiekat galā, tad lūdzu - kursi tieši jums.

Link to comment
Share on other sites

Nu forshi Max. Bet ta ari nepateici, kadus aspektus kursi uzlaboja! :) Nav jau ta godigi tagad savu melno volvo vainot kursus par to! Un visas nesaskanas atrisinajas delj kursiem, jo nu vechi.. es pametu draudzeni! :) Ne nu nav jau tas sliktakais piegajiens patiesiba! :) Galvenais, lai nav alimenti jamaksa! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

AA! lol tas butu smiekligi! Tads calitis aiziet tur un pirmaja diena vinu sagruza un tipa vins nepaspej tikt lidz otrajais diena, bet nolec no klints! :)

Es ta pie sevis pratoju - tie dzeki laikam nav sertificeti psihologi un vai butu iespejam tadus kursus pec pseido apmeklesanas iesudzet tiesa tur par laulibas sagrushanu vai vel ko tamlidzigu?! Nu tipa - a aja bija labi, bet rezultata esmu tikai palicis sliktaks bulls shit bull shit karoche jus mani izchakarejat now PAY! :)

Nu statos tochna vajadzetu izdoties! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nu es vienu tādu pidiņu zinu, kas pabijis šitādās mācībās.

Līdz tam viņš bija vēl pa pusei ciešams, bet pēc šīm mācībām viņš pārvērtās par vienkārši fanātisku "pravieti".

Viņš apmēram 1h runāja pilnīgāko huiņu (nu bet tiešām tādu vājprātīgo huiņu), kad viņam tika uzdoti jautājumi (sakarīgi, pārdomāti, pamatoti) viņš uztvēra nevis jautājumu kā jautājumu, bet kā uzbrukumu sev.

Pilnīgi neko nevarēja atbildēt, mala atkal savu sūdu, kritizēja jautātājus un jautājumus sauca par iebildumiem. Vispār likās, ka viņš nedzird ko viņam prasa un ko viņš atbild.

Un pats trakākais, ka savas uzrunas laikā viņš darbojās kā tipisks sektants - viss runas veids, sarunu struktūra, pauzes, uzsvari, kāpinājumi un intonācija, žesti, mīmikas, soļi utt. viss kā fucking sektants.

~300 cilvēki bija uz pauzes, es gribēju viņam pieiet un iedot pa seju.

Viņš runāja kā nozombēts un mēģināja iedvest kaut ko pārējiem ar sektantiskām metodēm!

Varbūt kādam šie kursi palīdz, viņš izdzird kaut ko kas viņu pamudina darīt kaut ko savādāk/labāk, bet zinu ka vairākiem cilvēkiem tas aizver širmi un viņi ir pilnīgi pārliecināti, ka visi, izņemot viņus neko nerubī.

Link to comment
Share on other sites

viss ir baigi forši, būsi līderis ect. MaX te arī ierakstija tik satriecošu tekstu, mājā,firma,mašīna... karo4e sapnis! Ja pavisam reāli, lai būtu pašpārliecināts par sevi nevajag nekādus līderisma kursus, bet, ja tiešām ir kaut kādas problēmas, tad aizej pie psihaloga. Palasiju sūdzības.lv

http://www.sudzibas.lv/complaints/lderisma...mija-c6948.html paši tālāk izspiežat, vai tas kādam ir vaidzīgs?!?!?!

+ vispār šo topiku vajag izdzēst vai kaut kur dziļi paslēpt, jo gignā ir pietiekami daudz pusaudžu.. kuri var sapist sev dzīvi ar šādu staffu. Es nēsaku ka visiem tur būs pipec, bet labāk lai katrs pats veido savu dzīvi, nevis kaut kādu kursu ieteikmē.

Link to comment
Share on other sites

emm , šeit arī ir ļoti dažādi uzskati un pieredzes par to.

runājot par atvertajiem seminariem un bezmaksas konsultācijām , vai var aiziet pabazarēt ar tur kautkādu nez sekretāri vai pašu Pāvelu par to ko viņi piedāvā ?

Es personīgi gribu pilnveidot savu personību , tikt vaļā no šādiem tādiem kompleksiem mainīt domugājienu , uztveri , pašpārliecinātību , tik vaļā no slinkuma (lol) , bet nu jā uz to pusi kopumā - mainīt sevu personību. nav tā ka es ahūna sūdzos par pašreizējo stāvokli , bet es vienkārši gribu uzlabojumus.

Mana versija par to, kapēc cilvēki tā mainās pēc tam ir tāda , ka viņi vienkārši ir mainījušies protams viņi ir savādāki , viņiem uzskati ir savādāki , un pārējie viņu protams ka nodirš , jo tas vairs nav tavs vecais draugs, bet cilvēks kāds viņš ir gribējis būt. Līdz ar to pārējie uz viņu skatās kā uz citu cilvēku un viņiem tas liekas nepieņemami "Eu tas ir Māris?! nevar būt!! viņš neko tādu nekad nedarītu!!!".

Protams tas viss izklausās kā sektā. Jāmaksā ?! Jāpiesaista klienti?! nē zin' , tevi vienkārši pa velti uztaisīs par normālu čali. Gribu aiziet uz kautkādām pārrunām , parunāt paskatīties ko teikt. Es nezinu vai man manām smadzenēm patiks, ka tur bāž iekšā pimpi.

P.S GooD^MaN un kas tur vel komentējot par līderisma akadēmiju pieminēja kokrētu līderēšanu "izaug par līderi", būt visiem priekšā un pavēlēt un šit. Tas ir pavisam kas cits.

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

Isteniba esmu diezgan parliecinats, ka ari pie psihoterapeita varetu iegut lidzigu efektu, tikai labaku. Tas, ka tu uzskati sevi par parcilveku un gudraku par parejajiem nu tas nekadi nevar tev dzive palidzet. Drizak tu vari palikt bez draugiem un pec kada laika attapties dzila bedre.

Vai kads no jums ir gajis pie psihoterapeita. Nu nevis pie psihologa, ar kuru tu risini problemas, bet tieshi pie psihoterapeita, kursh tev skalo smadzenes!

Man liekas, ka es gribetu bishku tikt valja no slinkuma... isteniba tas ir labs jautajums, vai es to velos, jo isteniba jau ir ta, ka es velos slinkot nevis neslinkot. Nebutu jau parak labi, ja man sapistu smadzenes, ka jaruka un jaruka un ja vel man iepistu smadzenes, ka tas man sagada baudu, tad vispar... hemm.. varbut tas nebutu tik slikti, ja cilveks rukatu neatejot no kases un par to butu priecigs.

bet varbut tas ari nav labi, jo isteniba jau man dzives laika ir izkristalizejies loti labi, kas ir tas, ko es velos un kadai butu jabut manai laimigai dzivei un tik daudz man nemaz nevajag.

Gribetos sedet uz jahtas, kjert zivis, sauloties, vilkt ara tiklus, peldeties un neko nedarit. Un tad, kad sagribas, tad vienkarshi nodoties radoshajam izpausmem. KAut ko zimet, konsturet, virpot. Braukt ar moci gonkas.

Visas shis lietas pilnigi neiet kopa ar 8h diena rukashanu biroja. Jau gadu sezhu un neko nedaru un isti nesudzos, jo laika ir loti daudz un patiesiba varu darit to, ko velos. Vel tikai jasanemas un ari jasak darit to, ko es velos darit. Varbut tur varetu aiziet papist mozgas, lai beidzot saku darit to, ko gribu darit. Tiaki bishku finanicialo backupu tam visam vajag.

nu sarezgiti! :)

112

Link to comment
Share on other sites

jā psihologs/psihiatrs (jo es taču gribu tikt vaļā no problēmām - kompleksi = problēmas) ar man bija padomā, bet nebiju tik ļoti iedziļinājies ar ko viņi atšķiras un ko dara un cenas un kā tas viss notiek , tapēc LA salidzināju ar viņiem tikai efektīvāk un ātrāk. tev ir bijusi pieredze ar psihoretapeitiem ? izskalot smadzenes man derētu un ielikt atpakaļ kautko citu , piemēram kartupeli.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...