LAVRx Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Sveicinaati! Taatad taakaa muusdienas viss iespeejamais ir noprivatizeets un aizbaasts aiz fanciigiem zhogiem veelejos pajautaat vai tur kur juus dziivojat nau kaada laba vieta kur vareetu ielaist un normaali pabraukt ar uudensmoci? Viss labaakais buutu kaada apsaimniekota peldvieta, kur driikst ar uudensmoci braukt. Shii teema nav tapeec, ka mums truukst kur braukt, bet gan tapeec, ka ja ir kaadi labi un patieshaam deriigi varianti kaut kur kur mees neesam bijushi to vareetu apvienot ar celjoumu pa Latviju! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja dosies uz latgali, tas shii vieta vareetu tevi intereseet. esmu tur bijis un nevar suudzeeties, piezvani un pajautaa par uudensmochiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fy.dgl Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Kandava ir baigi labs dzivais baseins , iesaku tur aizbraukt iekvienam , labs smuks baseins smuka viena ar 3 augstumu rampu ja nemaldos 3 ; 7 ; un 10 m augstuma , sajuutas neaprakstamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Jēkabpils, Radžu ūdenskrātuve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Es gan īsti nesapratu, vai tu vēlies ar savu privāto ūdensmotociklu braukt vai īrēt? Katrā ziņā netālu makšķerējot no šīs vietas ļotie bieži tur ar viņiem braukāja. http://www.rancho.lv/lv/contacts Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 Katrā ziņā netālu makšķerējot no šīs vietas ļotie bieži tur ar viņiem braukāja. http://www.rancho.lv/lv/contacts Ar privaato uudensmoci. Shobriid probleema ir taada, ka ir gruuti atrast kadu smuku vietu kur ir smuki un var ielaist uudensmoci. Kaadreiz bija smukas vietas Daugmales apkaartnee, bet tagad tur visur zhogi sacelti un nekur nevar tikt klaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nu, kaut vai tajā pašā lapā apskatoties, ko pirmīt iekopēju, google karti. Braucot no Rīgas uz Daugavpils pusi pēc Kokneses labajā pusē laikam pie Kokneses beigu zīmes ir zemes ceļš, no kura tad var aizbraukt uz daudz un dažādām labām vietām. Pārsvarā ar ģimeni tur maucam šašļiku cept, bet daudz esmu manījis, ka tieši laiž iekšā ūdensmočus. Tikai diez vai nezinātājam tur būtu viegli orientēties, jo manām acīm tie celiņi ir diez gan liels labirints. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nu man ir privāts gabals pie ezera, bet es vēl padomāšu. Btw kāda tev ir mašīna ? Tur baltās smiltis ir savestas, tipa kā jūrā un caur viņām būtu soso ielaist Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 cik man zināms Valdemārpils ezerā ik pa laikam kāds ūdensmočo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Liepajas juura vai Liepajas ezers!Nebuusi vieniigais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ādažos var , tur ir kautkāda mistiska peldvieta , bet tikai otrā galā ar viņiem var gāzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 ādažos ir dārgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Jēkabpils, baļotes ezers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now