Hi_dady Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Nesen uzrakstiju topicu par adminiem kam sakapj galva, un seit atklasu par kuru tas bija domats Nuke nepaspeju uzlikt plantu pietrukst 2 sec no deadly uztaisa slay , nu lab vai kas, protams ka citus ne slapo ne slay taisa vakar aztec, vienkarsi pilnigs rasims chata Deadly ? pofig vinu tas neskar ( vai tad rasims tas ir norm? ) Leo bots reali svaks spele naglaka ar wh , ierakstu adminchata , deadly tiesi spele, reakcijas nekadas, redz speletajam kam 4iti nav parak labs rezultats, tatad var spelet:P Sodien nu jau vakar, inferno , tikko uzlikta c4 deadly mani slapo , norm , vele nav pagajusas 5 sec, bet jasak slapot, un sodien azteca pateica iemeslu , redz es vinam NEpatikot, deadly bet man tev nav japatik , jo man puisi nepatik , un nav normali ja es patiktu puisiem ::D tatad par Deadly 1. reportetus 4iterus nebano( arii tadus ko pasaka admin4ata, pat NEPARBAUDA) 2. pielauj servera chata rasimsu 3. botus kam rezultats -2:7 vai 0;12 ar nekiko, jo redz vini pretinieku komanda 4. izmanto savas priviligetas tiesibas saviem merkiem Kauns par tevi deadly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 tev gan duusha. veteraaniem piepisies. malacis. varbuut iedzer indi ? Dedlijs ir zveers, tapeec savas "suudziibas" paturi pie sevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) 2. pielauj servera chata rasimsu 3. botus kam rezultats -2:7 vai 0;12 ar nekiko, jo redz vini pretinieku komanda 4. izmanto savas priviligetas tiesibas saviem merkiem 2. Manuprāt, par rasismu gigna vēsturē nav bijis neviens bans. Esmu par 99% pārliecināts. 3. Cik man tagad, bieži spēlējot, ir iekritušas acīs divas lietas, kuras man ļoti kaitina. Pirmā ir par to ko tu šeit raksti - kickot botus ar rezultātu 0:12(ir admini, kuri to dara visai bieži un dēļ tā arī izvēršās tāda kā diskusija, jo es tos botiņus aizstāvu) Ja čalis ar rezultātu 0:12 saprot kas un kā ir jādara(pilda misiju) kāpēc viņš būtu jākicko? Tikai tāpēc, ka nevar nošaut kādu? Kas tie vispār par sūdiem? Es šeit nerunāju par tādiem, kas ir galīgi nūbiņi, kas pat nesaprot primitīvākās lietas par šo spēle un, tici man, tādi gadās ļoti reti, parasti tiek kickoti cilvēki tikai tāpēc, ka viņam ir sūdīgs rezultāts un, manuprāt, tas ir pilnīgi un galīgi nepareizi! Ā, un otra lieta, mazliet offtopickā, bet nu... Otra lieta ir vienkārši par kickošanu, ja čalim ir pings. Nereti nākas redzēt, ka kāds kicko čali, kuram pings ir ~90, bet viņš nelago, kādēļ kickot? Šito es ar nekad nesapratīšu. Domāju rezumē par šo punktu nav jātaisa, tu saprati kādas ir manas domas. 4. Tas ir kā izmanto saviem mērķiem? Konkrētāk tev nāksies minēt. Es vienkārši nekad neesmu ko tādu redzējis no deadly puses un man ir tādas aizdomas, ka tu šeit krietni pārspīlē. Un kas ir sakarā ar šo topicku. Runā konkrēti, ko tu gribi panākt? p.s dady, tu sev tagad roc bedri, tu to apzinies? Edited June 28, 2009 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Deadlijs mani gago pat tad, kad nerunāju pa mic un vienkārši ierakstu čatā 'yo' pāris reizes. Yo. Jo es viņam arī nepatīku. Yo. Bet ar nazi es viņu vienalga varu nogriezt. Yo. Vienkārši dīl with it, samērā bezjēdzīgi kaut ko rakstīt, jo tas tāpat nekad neko nemaina, ja nu vienīgi attiecīgais admins pēc +/- 3 sūdzībām tevi vairs neaiztiek, jo viņam apnicis, ka par viņu sūdzas forumā, lai gan viņam pašam no tā joprojām nekas nemainās. Yo. Daudz un dikti ir rakstīts un rakstīts. No otras puses rakstīt vajag, vismaz ir ko palasīt. EDIT* Pubā tukšums. Edited June 29, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 es kaut ko nesapratu, gigns būtu tā kā atzīts par kaut kādu ūberpro serveri, ka čaļi ar sūdīgiem rezultātiem jābano ārā? darek pingerus ir jābano, ir manīts, ka nelago, bet vienā mirklī pa pus karti aizlago un nošaut nepaspēj. par rasismu parasti banus neleiku, tikai palūdzu abiem aizvērties, parasti iedarbojas. par deadly'a tiesībām, nav manīts, ka kaut kas tāds notiktu, bet tu vari iemest demo, kur tas notika, jo bez demo šī atkal ir tukša diršana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Pilnīgs bullshits un skatos, ka tu ne sūda neesi izlasījis no mana teiktā, LASI: lai cilvēks lagotu pings nebūt nav noteicošais, tev var lagot ar pingu 30 un tev var nelagot ar pingu 120, un tā ir lielākā problēma, jo daudzi admini neatšķir šīs pavisam atšķirīgās lietas. Vienmēr būšu pret tiem adminiem, kuri pat neapskatās vai reālais lageris vispār lago, bet bano tikai tādēļ ka var, kaut arī situācija banu neprasa. Un par kādu nah rasismu jū šeit runājat? Par nacismu? mazd edits: skatos, ka cilvēki nezin atšķirību starp vārdiem rasisms un nacisms. Bet ja runa tomēr iet par nacismu, tad tas ir katra admina interesēs ko darīt, es parasti banoju un bana ilgums ir atkarīgs no pateiktā, citi kicko, citi gago, citi uzbliež kaut ko pretī, lai mute paliek ciet. Šai lietai nav tāda kā latiņa pēc kuras vadīties un banot, katrs uzskata savādāk. Edited June 29, 2009 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) man liekas tu nesaprati kā es to domāju, gignā spēlē ļoti bieži čalis lag., nu viņš ir tas labākais piemērs, viņam pings parasti ir ap 200, bet lieta tāda, ka 2 raundus viss ir ok un 3ā raundā panesās nereālākie teleporti, protams mērvienības raunds - lags ir tikai apmēram, bet domu cerams saprati. EDIT : labi, vadever, tu mani nesaprati Edited June 29, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Epix, noquotē manu tekstu, kurā esmu minējis, ka nedrīkst kickot čali ar pingu 200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 kick darek => FAIL "a" Es ari visulaik prasu kickot botus , bet delj ta ka mans gan steam un non-steam CS nobugotais , neviens neredz manu tekstu ^^ Par situaciju: dady parasti spele pie stiprakas komandas , rakstit ka ta nav jabut chista idiotam. Par to ka vinsh piepisas pie tevim ir delj ta ka tur parasti kad paliek viens pret daudz cilvekiem nepildi missiju vai ej fragot pec defa. Vispar tadi ka tu man riebjas... Mana LV valoda klibo , driz vispar bus sveshvaloda prieksh manim. THE END Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nu tad taa atbildeeshu uz dady fakino suudzibu, 1.pa nuki atceros to ka c4 uzpraaga un tu vienigais negaji minet un izdzivoji tapec tev bija slay,un shii nau viena taada reize esu tevi vairakas reizes bridinaajis pa tavu speleeshanas stilu - nogaidiit kad lidz pedejam bridim un iet fragus lasiit,taa nu tas ir a un vienmer pie stiprakajiem speelet! 2.pa rasismu nau ko teikt ja krievz uz tevis muti bruukjee kape vinjam neatbildet ar kko taadu pashu ? 3. reporteetie 4iteri hmm kad esu miris parasti eju ara no cs pa netu loznaju varbut esi rakstijis un neredzeju,foruma ja reti skatos reporteetos- atdziishos !! 4. Mini konkreetu piemeru kur es izmantoju saviem meerkjiem,tas kad es tevi parmetu no stiprakajiem pie vajakajiem ir noziegums ? ps. Eziic tu labak pakluse tavs spams un floods nekam neder tur ir tukshi teksti kam nau nekada sakara ar cs un vispar apkart notiekosho,vienaa roundaa uzrakstiit yo entas reizes,ko tas paraadi pa tevi pilniigs - - c`ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Deadly runa par to , ka tu slapoji tikai mani , nuke noslay oji tikai mani , un par to pusi , es eju kur man patik un tas nav aizliegts, tas ir pubs, Diez kapec tu pats azteca izvelies ct, inferno ct, dd2 t, un tas nav pei stiprakajiem , bet pie tas puses kura sman patik? Kas man to var liegt, un ja es 1 palieku pret veselu baru un pie beigam savacu kaudzi fragu un ....? es ta pat uzsprasgstu :"D citadi jau slay : D Spilgts piemers Ngear, vienmer izvelas stiprako pusi, ja parmet uztaisa rr un gaida kad tiks atpakal , gandriz katra mape, atminet nesteidzas, lenam iet walkaa.... kape vinu neslapo un neslay o? Deadly so topicu uzrakstiju , lai vienkarsi atlauj nor mspelet un zb piesieties, ja neptik ka speleju ta ir tava problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Kopsh kura laika cipars 5 parvershas par es gribu pie stiprakajiem ? Spilgts piemers ESI TU , ka jau es teicu jabut idiotam lai to nesaprast , laikam tu patiesham esi idiots... P.S. Aizmirsu uzprasit , kads sakars shim topikam? Tipa lai mans EGO klust lielaks? Hi_stati atpisies no manim ludzu , tu sudzies uz dedli. Sudzies TALAK TIKAI DOD MAN MIERU , ES NEVARU SAPRASTU KA VAR BUT TIK STULBS CILVEKS KA TU. Edited June 29, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Ngear , gruti teikt par tavam spriesanas spejam , jo ja vienigasi ko tu varei pateikt, tu esi idots, tad liekas ka tev veel autini butu janesa, a ttad ka tevi aprmet ta tu spie 5 ? haha Vari paradit reportu par mani ? kautka nevareju atrast, gribas pasam ar redzet ka es ar wh speleju, lol , LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dady šoreiz tev nav taisnība, ngear nu gan nespēlē pie stiprākajiem, ntās reizes esmu manijis, ka viņš dd2 spēlē ct pusē, lai gan Ts drāž tos ct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nu, lol cilveeki nav kautkaadi datori, tak meedz kljuudiities. Pie tam DeaDly vispaar ir viens no labaakajiem adminiem GIGN`aa. Par chiiteru reporteeshanu adminchataa, varbuut, ka adminchats gljuchii, jo es meegjinu rakstiit, taapat nevar sanjemt, jo pedeeja laikaa kautkas nojuuk! Jaa mani arii dazhreiz noslayo pedeejas sekundees, jo nevar jau zinaat, ka plantee tu bumbu vai nee. Nu deelj taa jau nevajag rakstiit suudziibu, nekaa nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Šajā topikā smieties vai raudāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Hi_dady ir kaut kas uz vasaru noticis!Vai nu sacis kaut ko lietot vai arii kaut ko atdauzijis! A moshk vecene pametusi vai arii nedod sexu! NU cammon Agraak forshs kluss un pratigs pujka bija,bet pedejaa laikaa kaut kadas nevajadzigas sudzibas uzradushaas,sajuuta ka kads butu uzlauzis vinja kontu! Rasims un nacisms man asociejas ar rasi un nāciju...Rase ir konkreta cilveku grupa,kaa grupa nigers,skjiib acis,bet nacisms vairak jau ar politiku saistiits vesela naacija...Vopshem pajaat uzmetu gag un ja dzeki parak iekarst uz kadam 30min banu,lai apdomaa,pirms tam bridinot protams... Par chiteru reporteshanu un ignoreshanu ir bijushi tadi varianti ka kaut kaadi noobi raxta veerot pazistamus kadrus,jo redz uz sharu noshava caur sienu! Paareejos punktus aizmirsu! nGeAr gan taads iedomiigs gailis vistu kuutii (No offence) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Agraak forshs kluss un pratigs pujka bija,bet pedejaa laikaa kaut kadas nevajadzigas sudzibas uzradushaas,sajuuta ka kads butu uzlauzis vinja kontu! Rasims un nacisms man asociejas ar rasi un nāciju...Rase ir konkreta cilveku grupa,kaa grupa nigers,skjiib acis,bet nacisms vairak jau ar politiku saistiits vesela naacija...Vopshem pajaat uzmetu gag un ja dzeki parak iekarst uz kadam 30min banu,lai apdomaa,pirms tam bridinot protams... Par chiteru reporteshanu un ignoreshanu ir bijushi tadi varianti ka kaut kaadi noobi raxta veerot pazistamus kadrus,jo redz uz sharu noshava caur sienu! Paareejos punktus aizmirsu! nGeAr gan taads iedomiigs gailis vistu kuutii (No offence) Tu man te nedirs a to es tev pa kaklu ar sarusejusho skruvgriezi izbraukashu. Edited June 29, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Man smieties vai raudāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Man smieties vai raudāt? UZSPELET CS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Tu to raxtiji,pirms mani CS`aa pamaniji tiko vai arii esi vnk extrasens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts