Jump to content
GIGN Forum

Nav Blogu, Nav Prieka


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Sveiki šajā pusnaktī, bija doma taisīt viņu rīt no rīta, bet tā kā man nav ko darīt sākšu tagad. Tātad sākumā man obligāti jāpasaka yo es c-walkers. Labs, tagad varu turpināt, tātad, ziniet ko? Tas ir reāli tizli, ka nav blogu, tādeļ jāraksta parastajā topikā, bet nu labi. Pirmais, ko vēlos teikt ir atsaukt manu kandidatūru uz redaktoru iekš GIGN, jo man to vairāk, nevajag, negribās. Otrais ir tas, ka es nereāli esmu izmainījis sevī, pa šo nedēļu. Jau biju divās ballītēs ar normālu dzeršanu, vēlu mājās pārnakšanu..un tas rullē. Nenormāli labi var pavadīt laiku ar draugiem un alkoholu. Pēdejā laikā sāku tusēt vairāk ar GOTGAME čaļiem..bet nejau par to es vēlējos runāt..tātad sākam. Šodien nakts rīta spama topika ieraudzīju postu.."kapēc GIGNā vairāk nav nekāda interesanta no lasāmvielas", man ir divas atbildes,

  1. Tagad ir vasara, visi kaut kur atpūšās, vai arī sēž šūpolēs bučojās ar draudzeni, vai arī dzenā bumbu ar draugiem
  2. Nu šī te atbilde būs skarbā, jo laikam lielākā daļa tā teikt pērļu veidotāji (mani tajā skaitā) ir pieauguši, un pametuši GIGNu, vai arī vienkārši visas pērļainās tēmas ir izrunātas..
Nu ko, bet es turpinu rakstīt šo savu rakstu, tātad, es gribētu jums uzprasīt vai patiešām visas pērļainās tēmas ir izņemtas? Varbūt vēl ir kāda..jo patiešām, kaut kādus sūdus pēdējā laikā var lasīt tikai..un tas galīgi nerullē, gignā nav vietas sūdiem..gribētu aizbraukt uz kādu koncertu, pasākumu, vai GIGN tusu, protams ja tas būtu vienas dienas pasēdiens Rīgā, vai peintbols.

Aij vispār, man tādas domas bija pirms veidoju topiku, ka te papilno sabāzīšu, bet vissu aizmirsu..tātad, lūgums nedzēst šo topiku, jo tādi topiku kur totāls OT kā piemēram ezīša topikā neslēdz ciet, tad manu arī..varat šo vienkārši noignorēt, un nepostot, man vienkārši bija jāuzraksta kaut kas.

^_^

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ej dirst.

Un par tiem iemesliem, kāpēc gign forums ir nonācis līdz limenim, kad tas saks mai ēss, ir tāpēc, ka tagad te ir pilns ar tādiem kā tu. Jā tu. Atceros laikus, kad man bija bails kaut ko postot, jo negribēju neko stulbu pateikt. Laikam jums tas ir pie kājas. Bastardi, blad!

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

Un par tiem iemesliem, kāpēc gign forums ir nonācis līdz limenim, kad tas saks mai ēss, ir tāpēc, ka tagad te ir pilns ar tādiem kā tu. Jā tu. Atceros laikus, kad man bija bails kaut ko postot, jo negribēju neko stulbu pateikt. Laikam jums tas ir pie kājas. Bastardi, blad!

Nē bļad dauņu smadzenīīte. Tieši tādi kā es GIGNu paceļ, ja nebūtu es būtu šeit tik daudz smieklu, prieku no tiem topikiem, par matu krāsošanu..c-walk uc.

Bet tādi kā TU bļed 0 vienkārši, sēž aiz monitora, un nodirš visu laiku, bļe mani vismaz visi bildēs ir redzējuši, iekš video ir redzējuši, cilvēki zin mani, bet tevi? Ej dirst.

Un neatbildi man, negribu, lai topiks < spam.

Link to comment
Share on other sites

cilvēki paši prasa, lai es uztaisītu vēl kādu topiku, lai pasmietos ienest pozitīvo enerģiju dzīvē, bet tādi, kā tu amnij tikai negatīvo izraisa, baidījies postot? tad neposto domāju cilvēki pārdzīvos beztaviem postiem.

Link to comment
Share on other sites

Tu gūsti gandarījumu, kad cilvēki smejas par tavu stulbumu? Tad piedod, vecīt, tu esi nožēlojams. Kaut reiz sasmīdini cilvēku neizmantojot savu "es nezinu, bet gribu zināt, jo zinu, ka tas ir smiekligi" talantu, blad. Un man pohuj, ka tu visiem rādi savu bildi. Kaut tevi pēc tām bildēm kāds pedofīls-izvarotājs atrastu un izdrāztu tevi.

Un es ar nodomu vārdus "tu, tev, tevi u.c." rakstu ar mazo burtu, jo, blad,

es tevi necienu, ok?

Un tie cilvēki, kas tev to prasa, ir tādi paši kā tu. Ieteiktu jums izveidot kādu forumu, kurš būtu "pērļu pārpilns".

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

ka tik te vēl viens nesāks protestu pret blogu neesamību - worm, turies, wl.media nāk!!! (tik šis piemirsa tagus pielikt klāt)

bet tiešām atbrauc uz vasaras gign pasācienu, kaut vai tas noteikti nebūs Rīgā un noteikti nebūs uz vienu dienu, bet, ja jau tu reiz esi sācis iedzert un tusēt ar stillīgajiem čaļiem, tad jau līdz augustam būsi nonācis līdz stadijai, ka vari arī ar vēl stilīgākiem gign čaļiem patusēt trīs dieniņas, pateiksi muterei, ka dodies uz c-walkeru nometni. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ha ha. Kā visi vairs nerunā par cwalk, tā uzreiz tev nevajag. Nožēlojami ir tas, ka tu vēl joprojām nespēj atzīt to, ka moderatora tiesības tev vajadzēja tikai "YO, ES C-WALKERIS" dēļ.

Vēl es vēlējos piebilst to, ka pēdējais eža topiks ir daudz labāk par šo. 14/15 gadīgs džeks sāka dzert. Vienkārši YO.

Nē, to es nesaku tāpēc, ka tur ir sakars ar mani vai arī tāpēc, ka ar ezi bieži čatoju.

EDIT: Kā tu zini, ka es arī viņam neuzliku? Un tev tur paspruka vēl pāris nesmuki vārdi..

Gudrākie jēli nedirš pretī :thumbsup:

EDIT2: Man pret tevi nebūs absolūti nekāda respekta, kamēr neatzīsi kāpēc prasīji moderātora tiesības.

Link to comment
Share on other sites

1. cash paldies, man te pasaka ''ej dirst'' atklaata tekstaa bet tu to kaarteejaa reizee noignoree un uzliki man warn ;)

2. bet amnij, es nesaprotu, kadaa jeega te vvajadzeeja edirst ej dirst? nepatiik mani topiki, nepatiiku es, tad NEPOSTO SHEIT SAVADAK tu pats visu saac.

SPECIAL EDIT FOR CASH :***: un ko tu no manis gribi dzirdeet? Jaa es veeleejos tiesiibas, lai saakuma kaut ko izdariit ar cwalkeru bandu, bet mes tachu visi labi zinaajam ka man neiedos..un tad topiku saaka piedirst un vienkaarsi aizleedza...

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Piekritu amniijam pirms gadiem 2 -3 tik tiesam bija bail iepostot, lai warn nedabutu + nepadaritu sevi pa stulbeni ! Bet tagad tu te sedi raksti savas faking problemas (daziem ir jautri jo attceras bernibu, nu bet visi ir kaut kam lidzigi gajusi cauri un tikusi gala, nevis virtuali atrisinot savas problemas) ,ka parveties no berna pa tini ! A un ko vel ja sen jau gribeju pateikt, ka tev vel ilgi un smagi jasez bikses un jaatistas, tapec nedirs virsu chaliem, kuriem intelekts ir daudz lielaks neka tev!

EDIT : ble tas ka sitas profils ir no si gada vai pagasa nenozime , ka es te ar citiem nesu bijis (vienkarsi aizmirstas paroles) te jau apm kops kada 2003 esu! Tu noteikti ap to laiku vel pats sev pakalu kartigi nemaceji noslaucit !

nu velreiz saku , daudziem tu liecies intresanti stulbs :zhaav:

Edited by desina
Link to comment
Share on other sites

Ar to arī man pietika. Vienkārši tu visu laiku to nespēji atzīt.

Paaugsies un sapratīsi, ka alkohols nemaz nav tik nenormāli kruts. Man tam vajadzēja kādus 2.5 gadus. Tagad jūtos vairāk nekā labi. Cerams tas uz ilgu laiku.

Link to comment
Share on other sites

man patiik juusu taktika, juus labi zinat, ka es runaaju pareizi, bet jaa labaak nostaaties pret wlmediju jo tautas vairaakums ttaa vai taa vinju nodirssis un tad ari tevi liidzi nodirsiis tadelj ieshu tautas pusee..

piemeram macho nostaato mana pusee jus tipa dirstu uz maniim tad? ...

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

piemeram macho nostaato mana pusee jus tipa dirstu uz maniim tad? ...

:lolza: vot ar sito tu tocna pieradi ka esi vel dream pasaule ! Alkahols , kurtaks citu acis un vel macho un citi zveri ir te Kingi un visiem bail pret viniem kaut ko pateikt ! :slap:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Tāpēc, ka visi zin, ka uzrakstīsi ko muļķīgu.

Es nē. Parādi kur.

Es nemainītu savu viedokli (un jebkurš cits patstāvīgi domājošs cilvēks), tikai tāpēc ka kāds ir vai nav tavā pusē. Izteikti bērnišķīgs piemērs.

_________

Saproti jel, nevajag tēlot pieaugušo, kamēr tāds neesi. Domā, tikai tāpēc, ka sāki dzert, tad esi baigais papa un tev vienmēr ir/būs taisnība?

Paaugsies un sapratīsi kāpēc mums tāda attieksme. Vai arī nē.

EDIT: raprock, tulīt atkal prasīs tiesības :D

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu vispār raksti šeit savas sūdainās domas, kas nekad nepiepildīsies? :D

Pat, ja bļad mačo nostātos tavā pusē, nevienam pret tevi attieksme nemainītos, kamēt tu pats neizmainīsies. Bet man sāk šķist, ka tev nav jēgas neko teikt, tev bļad ir reāla caureja galvā :zhaav:

edit: tu paliec nervozs, aizskarts un nesmieklīgs. uzmet kūleni - tas bija par wl. nevis cash :D

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Wl, tak nedirsies. Ignorē nevēlamos poustus, ja ignorēsi nebūs problēmu. Es agrāk dariju tā: Uzrakstu tekstu- kādas 3 reizes pārlasu un tad padomāju vai tas nav pietiekami stulbs vai arī normāls. Tu pats visu esi sap*sis. Tu pats stulbības raksti, zinot, ka Tevi sāks nodirst. Tev ir mazvērtības kompleksi, man vismaz tā liekas. Tu gribi kļūt par gign naglu. Un jā, tev tas izdevās. Spriežot pēc taviem pēdējiem poustiem es secināju, ka tev patika, ka tev pievērš uzmanību. B*led čali, yooo moz saņemies ? Paņem uzlej sev spaini ar aukstu ūdeni mož attapsies, ka Tu lidinies pa rozā mākoņiem! Tev tagad sākas, tas kas man jau ir beidzies. Atceries mūžam- Tu vari dzert, tikai ne daudz. Jā reizi 3 nedēļās kādā pārtijā, vai dzimenē. Ar laiku sapratīsi ko es saku. Bet pagaidām iesaku aplieties ar spaini auksta ūdens.

P.S. Sensation White totāli ierullē.

Es esmu par tevi WL, yooo, atceries queldyjs vienmēr bijis par tevi :)

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

quelyd, es jau n-tās reizes esmu teicis, ka viņam vienkārši trūkst uzmanības un draugi. Centās kļūt pamanāms virtuāli, pietēlojot idiotu. Pēc kāda laika pašam sāka nepatikt savs tēls. Ir ļoti daudz teksti, kur viņš fano par to, ka iekļūs GIGN pirmajā lapā, viņu pamanīs utt. Draugos pat bija uztaisījis savu fanu domubiedru grupu.

Cerams beidzot ir atradis alkānus no GOTGAME un viņam būs ko darīt.

P.S. Man vēl 10 min nav ko darīt, tāpēc aizdiršu šo topiku.

Kūleni mest negribu, man ir sačakarēts celis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...