tankeris Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nē, jau salaboja. Liekas, ka es vienīgais esmu pie tiem nationals :/ Lidot gan vēl neesmu iemācījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Kur tev kkas ir salabots? Eu točna iet Edited July 2, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Besī, ka bieži nevar draugiem pievienoties. Rāda, ka neatrod tādu spēlētāju, kaut gan ir onlainā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Spēle interesanta Vēl jo vairāk, ja sēž odiņam uz spārna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Man neiet. kad uzinstaleju paprasa, vai spelesu uzreiz spiezu jaa. spele nostartejas bet pazud(neaiziet start ups) varb'ut kadam ir kas lidzigs? Edited July 3, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Uzinstelē .NET Framework 3.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Un tagad tik blad pasakiet, ka jūs vairs nespēlēsiet tf2, bet gan šito sūdu, jo pēc jūsu aktivitātes tf2 serverī tā vien izskatās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 M3rsy pats tu sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Sis suds nesmird! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Kā es varu ar jums spēlēt? Mans niks: jancis38 EDIT: Par spēli vel nevaru spriest, jo esmu dabūjis drusku paspēlēt kārtīgos lagos. Theme song rullē. Edited July 3, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Uzspied friend un pievieno nikus, tad redzeesi kad ir kads online un varesi pievienoties pie vina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) http://www.battlefieldheroes.com/forum/sho...d.php?tid=43406 Izlasi tad sapratisi EDIT: SKAM ka tu dabuji to bilditi ar SkaMyEaH. Es ar tadu gribu Manejam 6lvl (Solder). Un serverī visu laiku ņemu pirmās vietas Pro no dzimšanas Vaj arī tādu bildīti kā Endijam girbu ! ohuj kādu no vinām. Es smuki savu čaru abģērbu Edited July 3, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 http://www.phirestarters.com/matchbook/php/image-signature/ šeit vari uztaisīt tādu bildīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Ja kas aiciniet mani draugos. Pensionars Paldies Chester Eu ko nozīmē "Mugshot" kas tur īsti jāliek... ?!? EDIT: Moš varētu uztaisīt Latviešu forumu šai spēlītei. Kur visi savā starpā varētu chillot Edited July 6, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Mums jau ir savs forums, mēs te varam chīlot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Savacamies kaadu reizi serveri un staigajam kopaa. Me soldier/Medic Niks = SkaMyEaH Edited July 4, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Editojat kāds pirmo postu un salieciet tur nikus, kuri spēlē, lai vieglāk būtu atrast un nevajadzētu burties visiem postiem cauri. Man niks - AinCiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 paspēlēju mazliet un kaut kā nu tā, nevarētu teikt, ka būtu lielā sajūsmā, viennozīmīgi tf2 ir pamatīgi pārāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Te nav runa kurs ir paraks. TAs ir pofig. Man patik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Ar tf2 te var salīdzināt vienīgi grafiku, un tikai daļēji. Geimplejs ir pilnīgi savādāks. Tf2 protams ir pārāks, bet nu atcerēsimies, ka tf2 slīpēja 9. gadus, bet šo nu gadus 2-3, protams ja neskaita iepriekšējo battlefield sēriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 DA blaad, tas sūda punkbusters... Tieši nospēru pretinieku ļoteni. Oddish vispār penis. Aizvizinu šo līdz pretinieku ļotenei ar savēju un šis mani nepagaida, bet aizlaižās viens pats prom. 2x arī acu galā nocēla man ļoteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Oddish vispār penis. Aizvizinu šo līdz pretinieku ļotenei ar savēju un šis mani nepagaida, bet aizlaižās viens pats prom. 2x arī acu galā nocēla man ļoteni. Skatos jums tur karsti iet :D YOY OYOYOYO E sbeidzot iemacijos normali ar loteni lidot Pensionārs 9lvl Eu ko nozīmē "Mugshot" kas tur īsti jāliek... ?!? Edited July 6, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Es vienīgais nevaru ielogoties lapā? ir vēl kādam tāda problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Bij bij tur tads gluks, bet cik zinu tagad vis kartiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Niks - SheYn Class - Commando Faction - Royal Army lvl - 12 ar pusi Liekat mani draugos,jauzzipaa mazliet kopaa ar gigniesiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now