Jump to content
GIGN Forum

Windows, Palaiž, Bet Nav Kā Vienmeer...

Set.
 Share

Recommended Posts

Un tā...

Man ir ļoti vecs monitors un es pamēģināju nomainīt "Screen refresh rate" no 85 uz 100 un mat ekrāns sadalījās 2 daļas protams nebiju uzmaniigs nespiedu Apply bet uzreiz ok...

Karoče man jautri gāji visādi čakarējos, lai dabūt atpakaļ, dabuju ar "System Restore", bet pirms tam ekspermetejot netīšām uzspiedu "Zilajā logā" ( kad kompi slēdz iekšā un uzspied DELETE viņš parādās) "Load File-Safe Default" un kas notika.

Tagad, kad slēdzu kompi tai vietā lai rādītos atskaitei, kas tur pieslēgts un tiri piri, rādas Mātes plates IKONA pa visu ekrānu, mani nomāc bailes, ka tas nav labi, un es gribētu dabūt atpakaļ, to, lai kad slēdz datoru iekšā rādītos "Atskaite" , tai atskaintei īpaša pazīme ir tas ka labajā augšējā stūrī rādās Dzeltana zvaigznīte, manliekas tāda ir visiem. Kas palīdzēs, kā dabūt atpakaļ, gribu visu pa vecam.

P.S Aceros meistars vēl teica, ka zilajā logā, lai es īpaši neko nemainu

unsure.gif , gaidīšu "hakeru" palīdzību

sad.gif

EDIT:

Tiko uzzināju, ka tas saucās BIOS, kur es biki piestrādāju confused.gif

Edited by Set.

Vienkārši man meistars sakonfigurēja tjipa tā, lai kompis spiestu visas iekšas ārā, un es moš uzliku defaultu ? unsure.gif

iespeejams, ka kauko paarliki vairaak, vbareetu buut, ka kaukas ar videokarti nav iisti laagaa, kas notiek, kad ej ar safe mode iekshaa?

Tagad, kad slēdzu kompi tai vietā lai rādītos atskaitei, kas tur pieslēgts un tiri piri, rādas Mātes plates IKONA pa visu ekrānu, mani nomāc bailes, ka tas nav labi, un es gribētu dabūt atpakaļ, to, lai kad slēdz datoru iekšā rādītos "Atskaite" , tai atskaintei īpaša pazīme ir tas ka labajā augšējā stūrī rādās Dzeltana zvaigznīte, manliekas tāda ir visiem.

smile.gif

tai "atskaitei" gan vajadzeetu raadiities teoreetiski arii ja tev raadaas maatesplates ikona.

Kopumaa, ja taas ir vieniigaas manaamaas izmainjas, tad tas nekas slikts nav. Bet tomeer, ja tev tur kaut kaads uuberdzheks visu baigi chinjiija, tad labaak aizej pie vinja un "zilajaa ekraanaa" neko vairaak nemaini wink.gif

p.s

ja monitoram nomainaas refresh rate gljukains, tad starteejot kompi jaanospiezh f8 un seifmoudee viss jaasachinjii.

macho es tā arī izdariju sačiniju safe modē, bet pirms tam saspaidiju BIOSā sad.gif , kad rādās ikona un es uzspiežu Delete, tad viņš ieiet BIOS, tas nozīmē drošvien viņš man nerāda vienkārši to ko viņš tur testē blink.gif

P.S Tātad neviens nezin, kā dabūt atpakaļ, lai rādītos "atskaite" ?

a priekshkam tev vinju, man arii staav ta maatesplates ikona, un taa dziivoju, un btw parocies biosa, meibii atrodi, tik atceries ko spied un ja juti ka k-ko pa daudz saspaidiiji tad njem ej aara nesdaseivojot, ja doma ka esi iisto atradis, tad atceries kursh tas bija, lai gadijuma ja vajag atliktu atpakalj un viss

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...