p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ok , naakamreiz njemshu veeraa.. bet laikam es vieniigais ieveeroju ka es iipashiibas vaardu nosaucu par darbiibas vaardu. par tiem secinaajumiem - kaadi maaku , taa secinu. Mees paaraak daudz atshkjiramies (visaadaa zinjaa) lai man peina secinaajumi liktos pamatoti un vinjam maneejie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ko lai saka... vai nu tu esi varen sanervozeejies, vai arii vienkaarshi stulbs... liidz ar to tai nevajadzeetu probleemai shito es norakstu uz nervozitaati Visu muuzhu esmu bijis paarliecinaats, ka skataas uz lietvaardu nevis uz iipashiibas vaardu shito laikam ar jaanoraksta uz nervozitaati (pirms tam tur bija rakstiits "darbibas vaardu") Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 par tiem secinaajumiem - kaadi maaku , taa secinu. Mees paaraak daudz atshkjiramies (visaadaa zinjaa) lai man peina secinaajumi liktos pamatoti un vinjam maneejie. Neiet runa par to cik dazhaadi juus esat bet par parastu logjiku. Tu tur vienkaarshi kaut kaadu bezsakaru laid kur nav ne piles logjikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Tad tomeer kaads ieveeroja .. shit. Cik skatos, vai nu tev nav iisti, ko vairs teikt, vai arii tev ir paaraak labs gariigais, lai dirstos. man arii uz dirshanos vairs nevelk, tad the flame war is over. Joprojaam domaaju, ka vecais avatars bija labaaks. (Vari nepiepuuleet pirkstus, lai rakstiitu, ka tev pohuj, nu jau to es pats zinu, so have a nice day. i definetly will. (laikam vaardu "viennoziimiigi" uzrakstiiju nepareizi.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 es te taa saaku domaat par poop'a naakotni... Man shkjiet, ka tev kaukad tuvaakajaa laikaa vajadzeetu staaties augstskolaa (lai gan ar tavaam smadzeneem ). Katraa zinjaa, uz eksaktajaam zinaatneem tu iisti nevari cereet (tur kaukaada logjika vajadziiga), gramatika tev ar taa pashavaki (nekas, kas saistiits ar valodaam (tai skaitaa juristi)), ekonomikaa arii vajadziiga logjiskaa domaashana... Hmmm... Kas paliek... Aaaa, tu vari iet maaciities uz Biznesa Augstskolu "Turiiba" - tur tu atradiisi daudzus sev liidziigos Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 liidz augstskolai taalu. (gan fiziski, gan gariigi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Tad tomeer kaads ieveeroja .. shit. Cik skatos, vai nu tev nav iisti, ko vairs teikt, vai arii tev ir paaraak labs gariigais, lai dirstos. man arii uz dirshanos vairs nevelk, tad the flame war is over. Joprojaam domaaju, ka vecais avatars bija labaaks. (Vari nepiepuuleet pirkstus, lai rakstiitu, ka tev pohuj, nu jau to es pats zinu, so have a nice day. i definetly will. (laikam vaardu "viennoziimiigi" uzrakstiiju nepareizi.) labi, lai taa buutu, bet tikai viena lieta man veel ir sakaama: tev jaasaprot, ka saruna jau sen vairs nebija par manu avateru, bet gan par tavu stulbumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) Uzmet man kads īsu aprakstu, kas te notiek... Slinkums visu lasiit. Edited July 21, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ja runaajam par Gamer`a banu! Vinjam bans ir arii @ netgames! Vinjsh arii teica ka treneejas prieksh wcg, taapeec shaujot visiem galvaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Uzmet man kads īsu aprakstu, kas te notiek... Slinkums visu lasiit. nu kaa... 1kaart veeleetos pateikt, ka shis vairs nav bana topiks (cerams, neviens nenjems ljaunaa) 2kaart Dj, poops kauko man pastaastiija, ka vinjam mans vacais avatars patika labaak, tad nu es vinju, kaa jau normaali cilveeki to dara, pasuutiiju dirst... Vinjam tas neiepatikaas, un kopsh taa briizha vinjsh ar vien vairaak un vairaak saaka braukt suudos, paraadot savu stulbumu, liidz beigaas vienkaarshi atkaapaas p.s. varbuut poop'am ir cits skatiijums uz sho sarunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Tā - 1. gamer vēlu veixmi WCG / Šajā brīdī es gandrīz vai novēlos no krēsla / 2. - man ar nepatīk tavs jaunais avarats, bet tās i manas domas un tev kā normālam dzekam vaidzētu būt uz to PO! 3.Poop - neiebrauc pārāk dziļi, ka tik netiec pēcāk ārā Turpinat jauko diskusiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 man ar nepatīk tavs jaunais avarats, bet tās i manas domas un tev kā normālam dzekam vaidzētu būt uz to PO! atbildeeshu tieshi taapat kaa poop'am hmmm... kaa lai tev to taa pasaka? Ble, man pilniigi piedirst tavas, vai kaada cita domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Davai veči sarauj,tagad varētu būt Dr.pain Vs Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Jap dr. pain visu pasniedz pareizi. Nelieto vaardu stulbums, tas man liek justies stulbi. Tad jau driizaak saki neizaudzis. Tas vairaak atbilst situaacijas patiesajai buutiiibai. Sanaak ka buutiibaa runaajaam par 2 dazhaadaam lietaam - es par tavu aso atbildi un tu (un aciimredzot arii macho) par manu stulbumu. Stulbi sanaak. Wow , es vaardu stulbi shajaa postaa izmantoju veselas 5 reizes (ja skaita sho teikumu). Ceru ka shii bija peedeejaa reize ka taa uzraujos uz cilveeka, kursh negrib akcepteet komentaaras par pilniigi jebko kas attiecas uz vinju pashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ble, pidinju bars ... man tagad vajadzeetu mainiit avataru tikai taapeec, ka juus domaajat, ka shis ir sliktaaks... Nu OK, shitais ir sliktaaks , bet nu tagad man vinju vairs galiigi negribas mainiit tikai taapeec, ka juus, fukinie pidinji, vinju noniecinat. Kaa juus nesaprotat - viss, ko es daru, ir pareizi un ir tas labaakais katraa zinjaa esu dilemmas priekshaa: ja es nomainiishu sho avataru, tad juus, maitas, buusiet uzvareejushi (nu labi, nebuusiet, bet taa apmeeram jutiisieties, un mani vaardi "ble, man pie dirsas" vairs nenoziimees ne suuda (e, "pie dirsas", "ne suuda" <--- funny)), ja nee, tad es pats nejutiishos labi (nu labi, jutiishos, bet zinaashu, ka neesu sevi izsmeelis par visiem 1000000% (es zinu, ka ir 100%, bet esu ieveerojis, ka shitaa ir stiliigaak)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Shitaadu postu es nu toch nebiju gaidiijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 krish, es PILNIIBAA tev piekriitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 tas bija lieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) Dr - nesaku ka ir sliktāks šis avarats, viņš varbūt ir labāks...vienkārši manas stulbās smadzenes nespēj sagremot to jauko avaratu ar atomsprādzienu, ar pasakaini skaisto ātomsprādzienu... AA PS. poop paaudzies (nezinu kapēc, bet man šo gribējās uzrakstīt) Edited July 21, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) Kaapeec peeksnji man saak par vecumu sieties klaat ? Edited July 21, 2005 by p00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viesis_GameR Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 man uz @netgames bija bans uz 30 min par izrunasonos,tagd viss tur ir OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Dr - nesaku ka ir sliktāks šis avarats, viņš varbūt ir labāks...vienkārši manas stulbās smadzenes nespēj sagremot to jauko avaratu ar atomsprādzienu, ar pasakaini skaisto ātomsprādzienu... AA PS. poop paaudzies (nezinu kapēc, bet man šo gribējās uzrakstīt) man liekas tu kaut ko sajauci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Es nejaucu - avarats ar parakstu neštimē kopā - un man uzdirst par to, ka tev uzdirst uz manu uzdiršanu, par dirsīgu diršanu uz jebkuru uzdirsēju, kam ir uzdirst, par to ka kādam arī ir uzdirst uz to, ka mums vienam uz otra domām ir uzdirst, kā jau visiem kulturāliem cilvēkiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Pain, tas ir no tool video? ja taa, tad shis avatars iepwno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now