rusty Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 tiko nospēra manu acc čalis JimBuga. nezinu vai īstais bet tāds ir. protams likās, ka ir pazīstams, tādēļ apstiprināju to ko šis sūtija. acc nosperts...nice...like 80 ls... kr4 uzmanās. mby citiem gign večiem meiģinās tikt klāt...es tikmēr maucu uz support censties atgūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nē rusty, tu kļūdies. Jimbugam arī nozaga, un visiem kam šis ziņojums rādās tiem ir nozagts acc!!!! Nekačā to huiņu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Zinu, ķipa shara.lv uzlauza, tad viņu adminu, un tad aizsūtīja visiem bindotu failu, vai arī tas ir cits kaut kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 No JimBugA atnāk čatā: 'http://prikolovnet.tut.su/photo_x7417xxx NEKAČĀJIET UN NETAISIET VAĻĀ TO HUIŅU!! P.S. Nokačājot, bet neatverot, nekas nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jā, tikko saņēmu no jimbugas steam message. Protams, ka tādu sūdu neatvēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Ļoti jauki. Tagad neiešu no steam ārā, savādāk ~50ls pa dirsai būs. Vel ar a/v pārbaudīju, vai nav kāds draņķis, nekas it kā nebija. Palaidu - uzmeta erroru, palaidu vēlreiz - tas pats. Pēc tam izdzēsu. Labi vismaz, ka slepeno jautājumu zinu. EDIT: Kāds zin, kā tas draņķis varētu darboties? Ja es pieņemsim tagad paroli nomainīšu, tas mērglis viņu uzzinās? Edited June 22, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Piedodiet, bet tie, kuri atļāvās novilkt to *rar failu, IR LOHI! No mana steam draugu saraksta šo sūdu deva trīs cilvēki: JimBugA, rusty un odigy. Apsveicam viņus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Man arī tie paši - Jimbuga, rusty un odigy. EDIT : Tikko arī ninja uzķērās! Edited June 22, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 BLAD TAS STEAM SUPPORT IR TĀDS SŪDS! bezjēdzīga pišanās pa to adresi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Karo4e, visticamāk tas ir RAT's so visām interneta parolēm viņam ir piekļuve, ja kaut ko jaunu drukāsi, būs keyloggerā viss iekšā, iteiktu no māsas vai no drauga datora fiksi iemukt un saminīti visus datus Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 rusty, slepeno jautājumu nezini? Es nomainīju paroli... Izslēdzu steam, lai zinātu vai viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 (edited) nevaru...jo vajag kautkādu ID ko sūta uz email, bet tas sen nomainīts! un email no steam bļin prasa kādas 100 stundas līdz atnāk. tā sistēma debīla. Edited June 22, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ņematies prātā, čaļi! No kļūdām mācās un par tām ir jāmaksā. Diezgan sen padirsu akauntu ar cs, nopirku jaunu vietā un pārdomāju dzīvi. Steam supportā noteikti var izcīnīt atpakaļ savu akauntu, ja gadās kāds sakarīgs čalis pretī, ir pieredze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jancis, ja tev keyloggers iekšā, tas neko nedos ja paroli nomainīji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 janci, bet no tevis man nemaz nav atnākusi tā ziņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 rusty, tad sūti viņiem mailu. Bet cik es zinu, sūtot to meilu, kaut kā jāpierāda, ka tas konts ir tavs. Pieņemsim norādot kredītkartes rekvizītus caur kuru Tu pasūtīji spēles. Traffic, prieks dzirdēt! Tad nebūšu kļuvis par upuri. Kas atvēra to draņķi vaļā, jums meta erroru? Vai failu atvēra normāli vaļā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 exe fails bij. no sākuma nepiefilmēju un domāju, ka jims sūta kādu bildi man tādēļ, kapēc lai neatvērtu... pietam nočekoju ar virusscan un bij tīrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 jā uztaisīt uz vienu dienu FUD nav grūti, btw ja uzmetās errors, tad itkā nekas slikts nau, bet ja DOS konsole un pazūd, tad tu esi zem RAT'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 rusty, veiksmi ar konta atgūšanu! To pašu arī pārējiem, kas iekrita... Pārējie uzmanās. Turpmāk nevēršu šādus linkus vaļā. Biju domājis tāpat, kā rusty, ka Jimijs kādu bildi sūta. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Bled fakin fakaini sanāk nahuj!!!!!!!! Atvēru, jo čalis man visādu fignju vienmēr sūta uz steam! Pašam arī stīms neiet bled! Jā un stīm suports sūkā pakaļu Edited June 22, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 rusty sūtīja, bet tā kā neesam nekādi draugi, pat nedomāju kāčāt. Laikam pareizais lēmums. Skatos, ka daudziem jau ir sākušās problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 bļa tas steam priekš support email tā bremzē...20 min un nav vēl atnācis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Rusty man neatnāca 2 nedēļas un vēl šo balto dienu nav atnācis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Caur virtual machine nokačāju un aizsūtīju avirai, kā suspected file, jo antivīrus neko par to neteica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nu jā FUD, iedomājies ja būs kaut kāds labais kripteris un paliks FUD, būš kruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now