CreativeNemesis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nu sveiki, gribeju tik zināt , kāpēc daudziem cilvēkiem pie Signature ir rakstīts - Es cwalkers , es c-walkers , kas tu , Cwalker Gribu zināt - ko tas nozīme , kāda tam nozīme... vai viņi kkādā klanā ir ? es nezinu! paskaidrojiet man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kas tur ko nesaprast - viņi ir cwalkeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 juu - klans. XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Piekrītu hyperboy - REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 YO! ES C-WALKERS ! Kas tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Remember kids: IT'S NOT JUST A DANCE, IT'S LIFE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 PIZDEC, CN, tev obligāi bija jātaisa šis stulbais topiks, bļe? Cilvēki jau sāka aizmirst par šito c-walku, ņēma ārā no signatures savējās bildes, bet nē tu visiem atgādināji, MALACIs Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Doma bija , kāpe viņiem , un tev rakstīts Cwalkers! C-Staigātājs ?? aiziesu uz ameriku noliksi testu dabuusi C ? Nē nu pa īsto.. wL.Media , tev traucē ka viņiem tas Cwalkers tur ir ? es gribu zināt kāpec viniem tur vsp ir cwalkers , un pietam nevis 1 , bet vairākiem.... Ooo YEA!!! es ESMU Malacis! Man jav drīzaak liekas ka tu vnk iespamoji... jo kāda tev dala kādu topiku es taisu , jo man liekas , ka tas ka viniem ir tas C-wALKER ,tevi nenogalinās! varbūt tik CSā vai kur citur!!! Edited June 18, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Tas tapēc ka Wl.media ir CWALKER!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 "Es c-walkers, kas tu?", "Līdz pedējai elpai...", "Zēns ar sapni..." utt. Viss šis saistīts ar wl.media. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 FAIL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 BUJAKACHA!! GHETTO LIFE 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 n00ke, cepums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) gign sekta Edited June 18, 2009 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) C-Staigātājs ?? aiziesu uz ameriku noliksi testu dabuusi C ? biggrin.gif Tu saspiedies or smthn esi?? Še izglītojies, kas tas ir. Sorry wl nezinu vai tas ir tavs mīļākais video, bet nu gan jau, ka būs labs. btw novijas quest crew spārda jabovakeez dirsu!! Edited June 18, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=29432&hl= Domāju, ka šis video būs mīļāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
suppastar Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kāpēc te mēdija pati neiposto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=29432&hl= Domāju, ka šis video būs mīļāks Lol, kā tu uzraki šito, viņš vecs, kā pasaule, psc kā es varēju tik nūbiskiwalkot OMFG. REKUR IR MANS PĒDĒJAIS VIDEO C-WALK, KURU taisīju septembrī laikam, vairāk walkot nemāku.. http://www.draugiem.lv/video/?2knmd rekur ir palasiet komentārus, tur puse ir baigie c-walkeri un pozītīvi komentāri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Labi izskatās , varbūt arī jāsāk mācīties Cik ilgi apmēram to visu mācījies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 kurš tur bija tas baigais crap walkeris, kas deva tos pozitīvos komentus??? Tās meitenes?? vai tie čaļi, kas priecājās par to video efektu un dziesmu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 šī cwalk akcija jau ir palikusi garlaicīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 NOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 VSP neesmu neko saspiedis... vnk es nesapratu kas ir cwalking tādēļ kko samurgoju! vaitad nevareeja saprast , smaidinu tak beigaas uzliku , ja būtu pa nopietno , tad butu !!! nevis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 wL tas pēdējais video tiešām labs,biki atgādināja samiksētu ar DNB step,bet tiešām labi. Un visi kas šeit d1rš ka sūdīgi.. - parādi pats labāk. Pašam par šito c-walking mēsla būšanu teju vai katrā profilā ir sakāms tikai viens: Keep talking shit,you are making him famous. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 'blēē,čaļi ,es toč biju domājis,ka viņš nemāk cwolkot,jo neibju redzējis video,bet toč ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts