Seen Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Sveiki nezinu varbut jau seit ir bijushi jau tadi topiki bet nu pofig es taisu jaunu. Tatad iznjemu šodien no skolas dokumentus beidzot esmu pabeidzis 9. klasi so domaju kur iet talak. Uz videni galigi negribu iet... Itka domaju iet uz RCK bet nu nezinu tur baigi daudz matematikas un taka man skaitlji nepatik negribas iet uz turieni. Varbut kads var pateikt kur pats doma iet macities? Vai ieteikt kadas skolas jo pašam nav ne mazakas nojausmas kur varetu iet talak. Varu teikt tikai to ka negribu but nekads programmetajs vai pavārs. Kko sakariigu... Tikai ludzu iztiksim bez spama. Gan jau ka nesakarigi esmu sarakstijis vnk neesmu gulejis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 čota izskatās, ka tu daudz negribi. kas vainas parastas vidusskolas pabeigšanai? kādā jēga mācīties kaut kādu specialitāti ja tev nav ne jausmas ko tu gribi darīt ("Kko sakarīgu" nav nekas īpaši konkrēts). Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Paliec vidusskolā un ej uz svaru zāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Nu es nezinu vai vidusskolu pavilkšu. Itka jau nav nekas gruuts bet v padl... Gribas vairak kadu konkretu profesiju. Ne svaru zales neinterese esmu resns pipuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Vispirms IZVĒLIES profesiju Administrātors Aģents Aktieris Apdrošināšanas aģents Apkopēja Apmetējs Apsargs Arhitekts Ārsts Asistents Atslēdznieks Aukle Autoatslēdznieks Autoceltņa vadītājs Autoelektriķis Autokrāsotājs Automazgātājs Automehāniķis Autoservisa meistars Autoskārdnieks Autovadītājs Bārmenis Betonētājs Brigadieris Bufetnieks Celtnieks Darbu vadītājs Dārznieks Datortehniķis Datortīklu administrators Dejotāja Deklarants Dežurants Direktors Dispečers Dizainers Ekonomists Ekskavatorists Ekspeditors Elektriķis Elektromehāniķis Farmaceits Fasētājs Filologs Finanšu analītiķis Flīžu licējs Florists Fotogrāfs Fotomodelis Frēzētājs Frizieris Galdnieks Gids Grāmatvedis Iestādītājs ievācējs Instruktors Inženieris Istabene Jumiķis Jurists Jūrnieks Juvelieris Kapteinis Kasieris Konditors Konsultants Kosmetologs Krāšņu mūrnieks Krāsotājs Krāvējs Krupjē Kurjers Kurpnieks Lietvedis Loģistiķis Māceklis Maiznieks Mājkalpotāja Maketētājs Mākleris Manikīre Masieris Mazgātājs Mēbeļmeistars Medmāsa Mehāniķis Menedžeris Metinātājs Mežstrādnieks Miesnieks Modelis Montētājs Mūrnieks Mūziķis Namdaris Nekust. īpaš. aģents Noformētājs Noliktavas pārzinis Novērtētājs Oficiants Operators Palīgs Palīgstrādnieki Pārdevējs Pārzinis Pasniedzējs Pavārs Pedagogs Pirtnieks Prečzinis Psihologs Radioinženieris Redaktors Referents Reklāmas aģents Reklāmas menedžeris Riepumontētājs Sagādnieks Saiņotājs Santehniķis Šefpavārs Sekretārs Sētnieks Sietspiedējs Skārdnieks Skolotājs Skroderis Slauceja Slimnieku kopēja Stiklinieks Stomatologs Strādnieks Striptīza dejotāja Students Šuvēja Tāmju sastādītājs Tehniķis Tehnologs Tipogrāfijas darbinieks Traktorists Trauku mazgātājs Treneris Tulks Tūroperators Veterinārārsts Virpotājs Vokālists Zāģētājs Žurnālists Edited June 17, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Speciālists ir labākā profesija ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ej pa kādas jomas menedžeri, finansu speciālistu vai ko tamlīdzīgu... grāmatvežiem/ekonomistiem un pārējiem no šitās šlakas, matemātikas nemaz nav tik trakas, kā inženieriem... tāpat ar to speciālista diplomu varēsi dibenu slaucīt, līdz ar to nebūs slikti arī pabeigt kādu labu vidusskolu, Rīgā droši, ka tādas ir, apvaicājies ar paziņām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Es pats nezinu vai pareizi daru, bet tā kā man arī nav idejas, kur iet, tad laikam došos uz pirmo - var teikt - ko ieraudzīju Es tjip uz RTK taisos... Kaut gan man ar bija doma iet moš uz parastu vidusskolu, bet man senči teica, ka labāk iet uz profesiju. Un man pašam šķiet, ka prostā vidusskolā tomēr tev vairāk jāmācās, t.i., vairāk rokas matemātikās utt. Toties arodu skolās tu vairāk pievērsies tai profesijai, kuru esi izvēlējies Edited June 17, 2009 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
killtec Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Komercziniibas ljoti viegli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Kuili vareji neapgrutinat sevi un no ss.lv neparkopet sarakstu, BRĪVS! Par RTK ari domāju ka varetu bet uz ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Mums jāzīlē tas ko tu vēlies? Kas tev patīk? Par ko tu gribi nākotnē strādāt? un tā tālāk, teiksim tā, stulbs jautājums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Man liekas, ka šādā vecumā izdomāt, kur grib strādāt vai iet mācīties, ir diezgan grūti zināt Es laikam šaušos pie programmētājiem. It kā man tas īpaši neaizrauj, bet nākotnē garantēts darbs. Nu protams citiem arī garantēts darbs, bet man nav ne jausmas kur vsp iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Interese arhitektuura tur ari domaju iet bet man ir totals slinkums iziet zimešanas kursus. Tapec nezinu... Par tam komerczinībām kura skola to maca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ej uz RV1G. Vareesi kljuut par ko vien veelies peec tam! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Par tam komerczinībām kura skola to maca? Slnikums... tev visur buus kkas jaadara.... vieniigi vari par slotas operaatoru iet... tur tev nebuus nekaadi iipashie kursi.... Vispaar ar to skolu ir taa dirsaa.... reaali pabeidzu 9. vareeju iet kur gribu a blin nezin jau ko gribu... 3 gadi vidusskolaa , jaizdomā... vispaarizgliitojoshaa klase nekaadus shkeershlus naakotnee varteikt neliek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Par slotām nesaksim ok? Tas jau ir parak nodrazti. RV1G mani nepanjems Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pēc 9. klases man arī nebija ne jausmas ko darīt un tieši tapēc turpināju mācīties vidusskolā. Pa tiem trim gadiem jau kaut kāda nojēga radās. Var aiziet uz karjeras centru (ja tāds dižķibeles laikos vēl eksistē) un testus izpildīt, redzēsi kuri virzieni labāk padodas. Un tajā pašā koledžā jau vienalga būs jāmācās tie vidusskolas priekšmeti un CE jākārto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 lolz 17 gados (ja var ticēt tavai profila infai) pabeigt 9. klasi, dude thats seriously fucked up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ko tu nīd, man klasē vienam 19 palika tieši uz izlaidumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Kas tur fucked up? vienu gadu pa velu... CS tajos laikos mani parak saistija un bija nosplauties par macibam. Un tev te neviens nelika neko rakstiit... iespraud burku dirsā http://1guyand1cup.com/ GL! Ne nu arodene domaju iet tikai tapec ka nak profesija lidzi. Tik jacer ka nenokavešu iestaj eksamenus ja nu tomer tad iešu uz vidusskolu atpakalj. Kadas reali varetu but nakotnes profesijas? kuras butu vajadzigas u.t.t. ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Programmētājs, kas tevi nepiesaista. Kuili vareji neapgrutinat sevi un no ss.lv neparkopet sarakstu, BRĪVS! Varēji nebūt tik stulbs un vismaz nelikt cilvēkiem paredzēt ko tu gribi. Starp citu, es vēl pats nezinu par ko gribu kļūt, bet stabili zinu, ka tas nav saistīts ar nekādu grāmatvedību...Es iestājos Matemātikas, Tehnoloģijas un Dabaszinības klasē.Tagad domāju mby pāriet uz Vispārizglītojošo? Edited June 17, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Da vispar nevar izdomat par ko iet labak ko darit labak... stulbums kkads. Kamer nebija krize konkreti zinaju par ko gribeju iet talak. A tagad... bezprigjels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 a ko kriize mainiija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Celtniekiem vairs 1000Ls nemaksa! Luk ko krize mainija! BTW - 17 gados es beidzu 12 klasi un iestajos universitate! A tu tikai 9vito klasi beidz! OMFG lol! Un 14 gados jau stradaju normalu darbu! Labak vien turpini macities videne un MACIES KARTIGI, ja gribi vispar par kaut ko kljuut nevis nekljut neparko citu, ka par bomzi bezdarbnieku! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pats mācos RTK un zinu tikai to, ka šogad pieņems tikai vienu grupu, jo valsts skolai naudu nogrieza, tātad tikt iekšā būs grūti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now