Jump to content
GIGN Forum

Lattelekom Internets


gerik
 Share

Recommended Posts

20Ls menesi par internetu ir LOTI dargi. Tas vispar ir liels pikjis, lai ta par kabeli to kadam atdotu katru menesi. Un ja tev tv nefig nevajag? Tapatas lattelekom prasa 17Ls laikam. Ahujenakais pikjis...

Purvcika, plavniekos tacu baltikoma vai kaut kas tads par 7Ls 100Mbit trubu piedava, ne?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

ne man teluku nevajag 17 ls neliekas ipashi dargi jo mans iepriekshejais (tagatejais nets) ir baigais suds un maksajam 10 ls nu bet 16 Slot bez lagiem velk a 17 ls un nets daudz labaks :) un es jau dzivoju jurmala man nepiedava neviens 100 mbitus :)

Link to comment
Share on other sites

17Ls ir gandriz 200Ls gada ir tada bisku zem viduslimena cilveka menesa alga. Vai tev liekas, ka tas, ka tev majas ir vads ar internetu maksa gada 1na cilveka darba menesi? Padoma velreiz!

Ja godigi, es domaju, ka par internetu nevajadzetu prasit vairak ka 5Ls un PAR LABU internetu. Galu gala tas vispar neko nemaksa provaiderim. Nu ok - sakuma uzlikt ruteri un savilkt vadus. Bet tas cenjiks ir vienakrshi NEREALS.

BEEF par BRIIVU INTERNETU!

BEefs

Link to comment
Share on other sites

nelasiju parejos postus, bet preksh serveru tureeshanas atmet domu par lattelecom internetu, ja gribi ko nopietnaaku par :axe: home serveri, upload nerullee

Kur probleema Riigaa piesleegt labu i-netu?

Edit: sk, Juurmala, gribi teikt ka tur nav sakariiga interneta?

Edited by jerrico
Link to comment
Share on other sites

ir sakarigi interneti bet lieta tada eiroremots dzivoklim un visiem kam prasijam visi grib siena cauruminjus taisiit un to ne es ne mamma negrib lidz ar to nakas palikt pie lattelecom

Link to comment
Share on other sites

Tik salīdzināšanas nolūkos, ja reiz Outlawz saka, ka Telia ir lēnāks.

nu es tak teicu, ka man turās 100mbit downloads, tad tā arī ir kādi 8MB/sec (baitiem, nevis bitiem) man ir bijis no viena torrenta gan jau ka vēl varētu izspiests, uploads tāds pats, bet to es pamatīgi iegrožoju, suckas, lai no manis nevelk :muahaha:

es piekrītu bīfam, ka internets jau būtībā ir tāda lieta, kas neko nemaksā, bet, nu, kaut kā jau gribās, lai būtu labs serviss, lai būtu stabils, lai būtu ātrs un tās visas lietas tomēr arī kaut ko maksā kaut vai tam pašam lattelekomam, nav jau tā, ka viņiem izmaksas nebūtu nekādas un mēs tik maksātu.

Link to comment
Share on other sites

Purvcika, plavniekos tacu baltikoma vai kaut kas tads par 7Ls 100Mbit trubu piedava, ne?

Beefs

Ok, kurš provaideris vilka optisko kabeli uz zviedriju pa jūru (kuru kaut kad pirms pāris gadiem pārrāva kaut kāds kuģis)? Vai Žoriks no Purčika provaidera?

Es neaizstāvu LTK. bet arguments "purčikā, pļavniekos ir lētāks" man neder. man šeit nav lēto purvciema provaideru.

Link to comment
Share on other sites

Nu paskaties - par to pikji ko Lattelekom prasa tu vari 3g internetu bezvada triatel dabut un esi mobiils. Un tur ir torni un tur ir izmaksas. Bet lattelekom ir vinekarshi pidarasti izmanto monopolstavokli. U tas vinu telefons un viss parejais tas ir bullshit. Smagi smagi nozheloju, ka man ir latelekom. Un tieshi delj ta, ka cena ir neatbilstosha. Es maksaju 17ls menesi par tikai to, ka man ir 10Mbit/s download un 1Mbit upload (1MB sekunde). Bljad 17Ls!!!! Un ja es gribu vinjiem pateikt fuck off, tad ligumsods 90ls. Nu pizgjec ka es vareju laut draudzenei tadu ligumu noslegt. Par ko ligumsods? Par ko 17Ls? Par to, ka man vads dzivokli ienak? Nu ok - atnaca chalis, piesledza testeri, kaut ko tur padarijas. Nu maksa vinji tam chalim 400ls menesi, bet cmon fuck tas ir neefektivi nafig tas vispar vajadzigs besi man tik daudz par internetu maksat tas ir loti dargi jasak pardot laikam nets, bet to officiali nedrikst darit, bet es kaut ko izdomashu uzliksu socks forwarding uz kadu proxy esmu gudrs.

beefs

Link to comment
Share on other sites

beef'am baigā sāpīte :(.

Šobrīd esmu samērā apmierināts ar savu lattelekom netu, vismaz downloads ir samērā jēdzīgs un čakarējies arī pēdējos 2 gadus nekas īpaši nav.

edit 4 minority: jā.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...