!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) nu pashlaik ir taisiits viss uz aatro bet leenaam viss tiek pielabots. kaa redzat lapa ir visa uz *.html baazeeta tas noziimee ka pagaidaam galiigi garaam es jau saaku taisiit vinju uz php bet iet ilgs laicinjsh kameer uztaisa visu pie admina lapas lai aatraak redigeejaas u.t.t pashlaik arii ilgi laadeejaas un domeena vel nav kaa jau teicu ar laiku viss tiks izmainiits ceru ka jums patiik... dizains driiz tiks paarveidots, bet varbuut paliksh shis. Pagaidam apspriede ar klanu *EDIT*: LoL aizmirsu linku. Te nu tas ir Reku Lapa Edited July 19, 2005 by !nv![CT]a * KryPt0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 1) siiki fonti 2) dikti ozh peec krievu klana imho jums ir vieta netgames un irc.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 nu neesmu es jau CMs es esmu tikai sisteemas admins pie kura staav serveris, webs u.t.t nja un es teicu dizains tiks paartaisiits... un es veel teicu ka tikai varbuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 nu ir jau laba, bet kaukas truukst (tikai nezinu kas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 1) siiki fonti piekritu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ir uztaisiits diezgan superiigi - man patika ir veel saadas taadas nianses jaapiesliipee - kaa jav pats teici krypt0 - bet pagaidaam izskataas ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born2Hack Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 vajadzeetu vietu kur ir 2 karogi - LV un Engl un kad spiez uz tam tad tekst ir lv vaj anglju valodaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 CM - pok3 - niks jau daudz ko izsaka.. interesanti, cik ilgi shis klans pastaavees? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Diezgan patumsh un par fontiem jaapiekriit - paaraak mazi! Pie tam, tas izvietojums ir taads mazliet diivains Ble un forums arii taada melna kaka Edited July 20, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Lpa pagaidaam izrubiita.. saaku taisiit jauno layout ar PHP baais nevis HTML parcik juus te visi pishaties ka burti pa siiku u.t.t tad to izmainiishu un pa forumu... es tagat domaaju likt: IOB vai phpBB actaat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Layouts tāpat ir (X)HTML + CSS. IPB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now