FreeLancer Posted August 31, 2003 Report Share Posted August 31, 2003 eee... nu es gribeeju pajautaat , vai ir kaada shance man vai dream'am dabuut kaadas tiesiibas piem. vote, jo citas es pat nezinu vai vaig... Vaarc : Jaanis Meljinovskis Cs speeleeju jau kopsh pashiem pirmsaakumiem uz GIGN servera speeleeju jau kaadu laicinju , es domaaju lielaakaa dalja speeleetaaju buus mani redzeejushi. kapee man vajag taas votes ? <> lai gan uz servera ir ljoti daudz adminu , vienalga ir briizhi kad to speelee nav , un iznaak visaadas cs_assault , de_survivor..... un veel shaadas taadas vecaas mapes , kur nav normaala speelee , bet tikai abu komandu smaga kemposhana , arii Freefragu kickoshana taados gadiijumos ir vajadziiga. <> veel ir taadas itkaa nesvariigas lietas kas notiek pabiezhi. 1: pirmajaa raundaa vairaaki speeleetaaji kas speelee klubos , paarskaita viens otram naudu (iznaakums : 1.ajaa raundaa kaac skrien ar M4A1 vai MP5 ) , 2: peec TeamKill , kaac to nabadzinju ir uzlicis vai nu par Bumbu vai par degoshu chubiku. taadaas reizees ir vai nu rr jaaliek (ja tas ir raunda saakumaa) , vai arii jaaliek SLAY ar AMX maaku darboties , un dream arii. uz gign esmu veerojis kaa admini riikojas , centiishos dariit visu liidziigi , un suudus netaisiit par to vai paziistu kaadu adminu..... personiigi itkaa nevienu nepaziistu , vieniigi criminal'us esmu saticis un papljaapaajis ar cienju........ FreeLancer & Dream......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 31, 2003 Report Share Posted August 31, 2003 votes un neko vairaak ! Likt uz d2 klanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 31, 2003 Author Report Share Posted August 31, 2003 thanx bet uz klana gan nee ( tur visaadi shaubiigi chiibas ira ) ja var uzliec FreeLancer , un ja var tad arii Dream ( shas nick pieregjistrees ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 31, 2003 Report Share Posted August 31, 2003 <offtopic> piekasishanas pie vardiem: un iznaak visaadas cs_assault , de_survivor..... un veel shaadas taadas vecaas mapes es zinu tas ir lieki, bet man vienkarshi nebija ko darit. kas kas bet de_survivor NAV veca karte. ja es nemaldos ta pat nav officiala karte. un tika iesaistiita ieksh cs1.5 </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 cerams, ka Jin`s neieluukosies shinii topikaa ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts