flashback Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) taatad... paarceljam pasaakumu uz 17.12. - 22.12. Ruskulovā (Salnavas pag., Ludzas raj.)... Nu tad norunaats p.s. par telsts vietaam nebuus jaamaksaa + STOP. Tajaa laikaa ir Raaznas "Ice Lake Party", Paarceljam uz 13-15 janvaari. Norunaats. p.s. Tikai pazinjojat cik brauc, lai es varu pietiekoshi daudz ragavas sarunaat, kas aizved liidz vajadziigajai vietai. + nu ble, taas vietas jau nav paaraak taalu viena no otras... Tad tie, kas gribees braukt uz Raaznas "Ice Lake Party", varees piebiedroties... Un viss kaartiibaa , katru vakaru no raaznas uz rusukolovu ved zirga pajuugs (celjaa 7 stundas vai vairaak, bet toties kuchieris ivchiks jautrs dzheks) = aaahahha atkal smieklu deva visai dienai nodroshinaata P.S. Raaznas Ice Lake party spaarda Edited July 27, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 taa nu ir mana dariishana, kaa teereeju savu naudu... protams, bet tas jau neliedz man par to pasmieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Saak kljuut taa neomuliigi, ka viss var noiet greizi Un iipashi ja nav iistas konkreetiibas... Bet nju tomeer taa kaa juurklalne ir ietverta muusu Ziemeljkurzemes apstoposhanas marshrutaa, tad ja tieshaam nenotiks kas nelaags, tad mees ar wormu uz 4.08 - 06.08 vareetu arii juusus sasniegt Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 L o L Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Saak kljuut taa neomuliigi, ka viss var noiet greizi Un iipashi ja nav iistas konkreetiibas... konkreetiiba shai domaa truukst jau ljo0oti ilgi un Spite btw.. no offence bet ljoti daudziem tas galiigi nepish ka tur kkas var noiet greizi, kaut arii taisijos vispaar uz to pasaakumu braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 viss jau ir sarunaats un nekas netiek mainiits taa kaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 starojot priekā par to ka viss JAU ir norunāts es nolēmu nomainīt tev netīkamo member's title. (kā man patīk latviešu variants "biedra tituls"). No sirds ceru, ka jaunais tev patīk daudz labāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 cik tu mums gudrs un atjautiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now