LAVRx Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Nu luuk, man rodas jautaajums, kaa darbojas isohunt.com? Piemeeram es kopeeju filmu kurai ir 13 seederi man naak ar aatrumu 300-400 kb/s, bet atkal tagad kad man vajag vienu progu kas nepaarsniedz 200mb un vinjai ir aptuveni 800 seederi vinja naak ar 0.7-10 kb/s? Gadiijumaa nav taa, ka no visiem tiem 800 tiek randomaa izdaliiti seederi, kuri dos tev un vsjo? Reaali no visiem 800 es neticu, ka es velku, jo aatrums to pieraada. piratebay man parasti naak stabilaa aatrumaa atkariigi no seederu skaita (jo lielaaks jo aatraak) p.s. man majas dsl! Takaa par kaadiem uuber aatrumiem nesapnjosim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Lieta tāda, isohunt nav trakeris, bet gan indeksēšanas serviss, kas pieraksta torrentus no visādiem trakeriem. Būtībā tas ir meklētājs. Tā ir laimes spēle, ja gadīsies, ka ir kāds sīderis ar kuru Tev sanāk ātrs savienojums viss lieliski. Mdsl variantā pat pietiek ar vienu sīderi no visa lēruma, ar kuru labs ātrums. Jo mdsl download, salīdzinot ar daudzu citu isp upload ātrumiem, ir niecīgs. Protams ar visiem 800 konekcijas neizveidos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Tizlaakais jau ir tas, ka piemeeram kopeejot kaadu seriaalu jaagaida kaadas divas nedeeljas, bet aatrums nemainaas. Tapeec man liekas, ka tie seederi kuri tiek iedaliiti saakot failu vilkt arii paliek liidz beigaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_g Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Seriāliem lieto eztv.it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now