Koshkers Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Taatad man ir saaci lagot... da hvz kapeec. Pings ir aptuveni 20 Fps 99 Choke 0 Loss 0 Cs meigjinaaju paarinsaleet, kompi iztiiriit no liekiem suudiem... da vienalga lago. Kaadi ieteikumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 hmm, jociigi ja tev fps ir 99 tad kompi vaina nav, un pings ar ok. krch k-kas ir smaga dirsa tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) nu taka tu esi slims tad varbut tev pasham liekas ka lago bet nu nejau tev bet tavam kompim, varu ieteikt nodefragmenteet cieto, man palidzeja ( vienigi man fps uzlabojas un vietas, ku fps bija mazs palika labax) Edited July 17, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Hmm, man kompis nav reinstalleets 2 gadus Bet da lol, man saaka lagot tieshi pirms kaadaam 4 dienaam... pilniigi ne no kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) Hmm, man kompis nav reinstalleets 2 gadus omg, kaa taa var dziivot ? Edited July 17, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Lagot, that means, ka tev vislaik lago, vai arii ir kaa man, ka ik pa briitinam uz kaadaam 5~15 sec taads burviigs lags pakjer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Lagot, that means, ka tev vislaik lago, vai arii ir kaa man, ka ik pa briitinam uz kaadaam 5~15 sec taads burviigs lags pakjer ? gluzhi kaa tev ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 iespeejams tev rams dirsaa sagaajis..kad man bija 128 rams tad man taa bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 es saadas liidziigas situaacijas deelj (CS'aa un arii vienkaarshi windowsee u.c. programmaas ik pa laikam pele iekjeras uz kaadaam 2 sekundeem - jo lielaaks CPU use, jo biezhaak) iemaaciijos uztureet kompii labaakos anti-spyware. bet peec format C, protams. good luck, youll need it. if you dont want to reinstall the system Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 aa man arii taa agraak bija, skrienu iekjeros uz kaadaam 3 sec, tad skrienu taalaak, tad akal saak lagot un fps ~20 nokriitaas, tad palago kaadas 6 sec, un taalak skrienu, bet tagad peedeejaa laikaa nava taa bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) aa vot izdari shitaa, kad esi csaa un lago izej uz desktopa, Ctrl+Alt+Delete, un paskaties cik cpu usage Edited July 18, 2005 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 vai vienkaarshi pablenz uz lampinjaam kas ir pie procesora kastes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 vai vienkaarshi pablenz uz lampinjaam kas ir pie procesora kastes Zaļā, kas deg vislaik, kad PC ieslēgts & sarkanā, kas deg, kad ar cieto ņemas. Par procesoru gan nav neviena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 vai vienkaarshi pablenz uz lampinjaam kas ir pie procesora kastes taa arii var meegjinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 mjaa buus jaapaskenee kompis. man itkaa ir visaadas programminjas ar ko skeneet, bet man slinkums to parasti dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 bet kas var but kad konekts ik pa laikam ir loti ilgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now