Jump to content
GIGN Forum

Geju Čats


myth
 Share

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:superlol::blelohs::muahaha:

tu esi puzceļā. uzcel augstāku rožu un bišk vairāk želeju matos. balts krekls jau ir. tik bišk iespīlētākus džinsus un priecājies.

un par geju nepaliek ja kādu izdrāž. cietumā ar ir izvarošanas - labi ja neliela daļa ir geji. pēctam tiek ārā un izvaro sievietes. so...do gays do that? didn't think so..

liela atšķirība starp homoseksuālām attiecībām vai homoseksuālu seksu.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Kāds Te minēja, ka par homoseksuāli piedzimst, bet tas reāli nav nekur pierādīts. Manurprāt, tā ir audzināšana. Teiksim, ja homoseksuāliem cilvēkiem atļaus adoptēt bērnus (kas es ceru, ka nekad nenotiks) tad, teiksim tas zēns, neizaugs nekādā gadījumā par pilnvērtīgu vīrieti + vēl kas notiks, ja uz vecāku sapulci aizies divas mammas vai 2 tēti? Vai ja vienaudži uzzinās? Būs maigi izsakoties ***** tam bērnam dzīve. + vēl tas, ka geji audzinot to dēlu viņam stāstīs, ka tas ir normāli, ko viņi dara and so on.

Tas, ko es vēlējos pateikt - tikmēr, kamēr nav pierādīts, ka par geju piedzimst. Es uzskatīšu, ka tā ir kā slimība, kura attīstās laika gaitā. Un tieši tādēļ, jo to mazāk popularizēs, jo būs labāk.

P.s esmu ļoti kategorisks šajā jautājumā. Jo esmu audzināts tā, ka Vīriešu dz pārstāvjiem ir "jādraudzējas" ar sieviešu dz pārstāvi. Un, ka viendzimuma attiecības nav normāli, par to arī esmu pateicīgs.

Un te stāsts no dzīves, pieminēšu, ka tikai vienu cilvēku no šī stāsta pazīstu - dzīvokļa saimnieku. Bet zinu, ka tam čalim vairs nav dzīves un tā arī ir labāk.

"Viens draugs stāstija - pirms kāda laika, pa nakti pēc dzerstiņa atvelkās viņam divi čomi palikt pie viņa, jo šiem tālu jābrauc. šis šos nogulda otrā gultā, visi aiziet gulēt. Pēc brīža skatās, ka viens čalis glauda otram muguru. šis padomā "nu okay, moš pa miegam" un guļ tālāk, pēc brīža jau dzird, ka kaut kas skan, izrādās tas viens uzlīdis tam otram jau virsū un grasās šo paņemt.

Nu neko paņēma to geju, izgrūda no gultas un izmeta ar visām parpalām kāpņu telpā. Pēc tam jautā tam čalim, kuru gribēja padu****, nafigam viņš ļaujās. šis saka: "A viņš man labs draugs, es tik dibenu sasprindzināju" Galvenais, ka čali tie divi ilgus gadus pazīstami un neviens nezināja, ka tas ir neriktīgs. Tas tā, real story par praida tēmu.

EDIT: Macho, vari lūdzu iedot saiti, kur ir raksts par to, ka ir zinātniski pierādīts, ka par geju piedzimst???

Link to comment
Share on other sites

Šis gan ir lieliski, bļad.

Es kad pirmo reizi redzēju to virsrakstu @ apollo(tur bija rakstīts, ka vīrietis dzemdē otro bērnu) jau nodomāju "WTF, WTF? kā es kautko tādu varēju par pirmo palaist garām. Tas ir tākā tajā Arnolda Švarcnēģera filmā" Bet atverot rakstu bija smaga vilšanās. Vai sievieti, kas mainījusi dzimumu var nosaukt par vīrieti? hell nē.

btw, tas čalis melnbaltajā bildē(bildē, kad viņš vel bija meitene.) izskatās tīri simpātisks :whistling:

Bet tā pēc sejas vispār nevar pateikt, ka viņš kādreiz būtu bijis meitene.

Link to comment
Share on other sites

WTF, visi tik toleranti palikuši, ka slikti paliek. Protams, ja ir visatļautība, tad visādi sūdi notiek. Tagad visi tikai to vien maļ kā "Man ir tiesības uz šito, man ir tiesības uz to"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...