Jump to content
GIGN Forum

Eč Sievietēm..

ThoM. YorK.
 Share

Recommended Posts

Ja 1dien Francija sasit Krieviju un mes paliekam 3shaas,zaudejot riit Spanijai,tad 1/4finalaa Krievietes naak pretiii,padomaajot shadu scenaariju,par medaljaam it kaa jau butu jaaizmirst,pec tik laba un ceriigaa chempja sakuma :( Taa kaa jacer,ka sasitiisim Spaniju un panjemsim 2 vai 1mo plekji grupaa un spelesim ar Turcietem vai Italietem :)

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nav nekas jāaizmirst. Lai tiktu pie medaļām ir jāuzvar arī stipras pretinieces pat ja tā ir Krievija. Franciju esam jau vienu reizi 1/4finālā pieveikuši, kāpēc lai to neizdarītu vēl reizi? Uzskatu, ka mūsu izlase ir tieši tikpat liela favorīte cīņā par medaļām kā Krievija, Spānija vai tā pati Slovākija.

Labs, +1 posts.

Es kaut ko nepareizu pateicu, muļķi?

edit: lai nebūtu pilnīgs offtopic, tad Latvija vēl var būt pirmajā vietā grupā:

Jāuzvar Spānija un jācer, ka grieķietes spēs pieveikt Slovākiju, vai

jāuzvar Spānija ar vismaz 13 punktu pārsvaru

Edited by MeGaPiiLe

Tā gribējās tiešraidē paskatīties finālspēli (nedomāju, ka ar 3:1 sērija ORL izvilks, bet nu bija cerība) bet tomēr, aizmigu, jo pārak noguru un pamodos 13:00, pat atkārtojumu pa LTV7 neredzēju :( Bet nu teikt priekšā gan nevajadzēja.

:) Gan jau ka pret Krieviju :) Vismaz jacinaas pec tam bus pa 5to vietu,lai tiktu uz Pasaules chempi :)

Kapēc Tu tā domā? Man gan liekas, ka Krievija ja jau ņems 1.vieto tad visu turnīru gribēs paņemt ;) Un tad liekas, ka rīt ņems Krievija, un mēs pret Franciju, ar Franciju vēl spēlēt var, un uzvarēt var, bet Krieviju gan nevar. <_<

Vajadzēja normāli nospēlēt pēdējās ceturtdaļas beigas, tad arī beigās būtu cerības uz uzvaru. Tagad laikam jau jācer uz Krievijas uzvaru pret Franciju, jo es ļoti šaubos, ka mūsējās var uzvarēt krievietes. Man liekas, ka kaut kad nesen ir spēlēts pret Franciju un uzvarēts, bet varbūt arī kļūdos.

:) !

tv3.lv pohodu vareja pasutit uz vienu dienu skatities tiesaja vinu kanalu

ja tur nav, tad pamegini vnk google ierakstit Latvia Russia live vai kko tadu. gan jau kads online tv rada

Edited by Hugo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...