aar4ijs Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ejot gign tf2 serverī man izmet erroru: "STEAM validation rejected" ko darīt? man gan steams ir, gan arī spēle nopirktā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Use google USE IT Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 domā, ka es esmu tik stulbs un vispirms nelietošu googlu? es jau kādas 5 reizes vismaz esmu to steamu restartojis, gan dzēšot to failu, gan arī nedzēšot. it kā jau bez pirktās spēles vajadzētu iet, bet nopirku un tāpat neiet. nesaprotu, kas par lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Iedod savu steam profila linku, Arčij. edit: Atradu, ok, esi nopircis, bet diezgan dīvaina situācija. Edited June 4, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 LoL man arī tas pats.Es varu ienākt tikai gamerx.lv kaut arī es vilku no Steama ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 YO! Laikam valve kaut ko sapisusi, nerādās tev pie games tf2, bļin, žēl tevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 edit: Atradu, ok, esi nopircis, bet diezgan dīvaina situācija. Viņš nopircis? Tas, ka spēle rādās sarakstā nozīmē, ka stīms to ir atpazinis, bet ja mēģina apskatīt status, tad redzams, ka atmet atpakaļ - tātad nav viņam pirkta spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Es pirms 3 dienām varēju tikt gignā bez problēmām, bet kaut kas nočakarējās un sāk sviest laukā šādu figņu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Labi, par pirmo вkstu kпыdоjos - norakstоts, par otro nekпыdоjos (uztveriet pareizi manu iepriekрзjo postu, jo domвts bija sarkasms) - norakstоts! Tas, ka jыs lietojat kaut kвdu faking geju steamu, nenozоmз, ka esat nopirkuрi legвlu spзli. FYI - GIGN TF2 MAIN jau kвdu laiciтu ir steam serveris, biпete uz to - 19,99Ђ. Edited June 5, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 bet vai tad nav pat tā, ka var gignā ieiet pat tad, ja nav oriģinālā spēle, bet ir tikai steams? jo taču tikai nonsteameri nevar ieiet vairs, vai ne tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Tu pats saproti, ko tikko pateici? Šaubos. Vobšem, izlasi, kas ir steam, jo tev nav ne mazākās nojausmas, kas tas ir un kādas funkcijas tas pilda. Atkārtošos... Tev jānopērk tf2, lai spēlētu "GIGN TF2 Main" serverī, nevis jālieto kāda hackera uzlauzts tf2, kuru var novilkt nahuj kādā trakerī P.s. Moderatori drīkst slēgt ciet šo buļļa sūdu. P.p.s. Manuprāt, šis ir jauns dienas teksts, ne? Edited June 6, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now