Jump to content
GIGN Forum

Pats Teici, Lai Rakstu Topiku


minds
 Share

Recommended Posts

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mind, sāc lietot pelēko vielu. Kāda te vēl ir runa? Ok, ja tas būtu kautkāds random čalis kurš pālī uzrakstītu kautko tādu, bet tas taču ir minds, viņš ir izcēlies ar prāta spējām jau gadiem.

Tādās situācijās vajag iet specot, bet šis taču ir minds, tīri principa pēc viņš ir jāpārmāca un jāatstāj bans uz kādu mēnesi, diviem.

Link to comment
Share on other sites

Eu cilveek jok, nafig tev taadas huijnjas jaaraksta?

Samuray, sn00p un good men shis nav tas gadiijums, kad ieraksta kaut kaadu stulbiibu chataa un tiek nobanots. Lielaakaa dalja adminu uzreiz izlasot taa teksta saakuma automaatiski atver konsoli un raksta xb, jo tur pat nav ko skatiities ja ir badboy. Tad kapeec attaisnot kaut kaadu pidrikji, kursh jau ne vienu reizi vien izceelies ar asaam praata speejam un vienkaarshi nonjemt vinjam banu!

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup: profilakses pēc banu vismaz uz 2 nedēlām un miers.

par to admin chata aizdirshanu pec gaga pilnigu piekritu un taa kaa tas ir minds arii nekas man nav pret to ja banu atstaaj uz kaadu teiksim menesi jeb lidz jaanjiem,bet nu sorry,ienaatu samurays un shadu hujnju uzraxtiiitu,kaads banotu? Nu okej samurayam ir imunitate,teiksim kads cits,piemeram jonathan??? Banotu kaads? NEE,tak...Znachit shajaa gadijumaa jus kljudaties,bet okej no otras puses cik cilveeku tik viedoklju!

P.s. pats esmu dzerumaa pirms kada gada gaajis serveriii gan ar fake nick gan orgjinal raxtijis tjipa

-----> LIeto pogu END (www.4iterbeibe.org) u.t.t. Neviens nevienu nebanoja,tagad visi bano ka tika kaadu nobanot un dabuut +10 sev...Okej jaaa nevienam no sevis nekad neizmetiisies tjipa ka lieto bad boy ja vinsh nebuuus aktivizeets,bet nu no otras puses vai nu sodi vinju maigi lai pardomaa vai arii parliecinies ka toch vinsh to hujnju lieto....

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

GooD tu tādu TUFTU dzen, ka es pat nezinu, ko pateikt.

vēlreiz saku, tas ir MIND, MIND, MIND, kurš krīt pilnīgi visiem adminiem uz nerva. Mani nervi ar viņu ir izbeigti. Līdz ko viņš parādas sērverī, tā es viņu vienmēr brīdinu, lai domā, pirms ko dara/saka/raksta.

Link to comment
Share on other sites

Nekada gadijuam parm ban! Kas jus urlas esat? Iejutaties vinja vieta un beidzat telot super taisnos! Ok - mind uzrakstija sudzibu, un vina ban terminu var samazinat uz MAX dienu vai ari uzreizu nonemt. Cik jumr laika prasija to banu uzlikt, tik pat daudz nonemt.

Mind ir labs peeltajs un serveri pietrukst labu speletaju!

Vsjo! esmu runajis!

Beefs

edit: un ban uz stundu/dienu ari ir viela pardomama!

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Es kaut kā nesaprotu, muļķības viņš ir rakstījis, bet neko TIK traku viņš nesastrādā lai par to likt perm banu... cs tak ir tikai viena smirdīga spēle, kopš kura laika viss tajā notiekošais (izņemot reālus čīterus) būtu jāuztver nopietni... dažam labam brīžiem tomēr no humora nav ne smakas un vienīgais attaisnojums ir - "es tādus jokus nesaprotu" Mind normāli šauj un viņš ir viens no tiem, kura dēļ ir vērts ieskriet serverī, ja citu pazīstamu niku neredzu iekšā... Dažiem tiešām grūti atšķirt spēli no reālas dzīves situācijas...

Link to comment
Share on other sites

Good Men tu laikam neredzi atšķirību, ja ienāktu jonathans un uzrakstītu to sūdu, neviens viņu nebanotu, jo varbūt viņš (tizli) pajokoja! Ja jebkurš pazīstams uzrakstītu to šitu neviens uzreiz viņu nebanotu, bet, ja kkāds tur pro killers uzraksta, tad nah, lai atpūšas!

P.S. Beef tu arī kko jauc, jo skills viņam nu toč nav :D

Link to comment
Share on other sites

Zelta vaardi :thumbsup:

Samuray tev nedaudz par daudz sakapis galvaa, kas es buudams admins esmu kaut kaads vergs ? Shaadus pidinjus permbans un miers, jopt veel man tagad buutu jachakarejas serveri ar kaut kaadiem prokileer, super|pokemo666 kuri reklamee badboy, tu ko smejies par maniem :superlol::slap:

Ar shadaam ricibaam serveris paliek tikai tiraaks un patikamaks prieksh normaliem speletaajiem :meele:

Link to comment
Share on other sites

SAMURAY, TEV GALVA NESĀP?

kaut ko tik stulbu kā šajā topikā tu sen neesi rakstījis. VARĒTU BŪT KĀDA NEDĒĻA BĻAĢ.

moš neraksti labāk neko sūdzību forumā? Citādi kādam var rasties MALDĪGS IESPAIDS, ka tavam viedoklim ir vērtība :)

edit:

ok, es palasīju arī pārējos postus, mana sākotnējā reakcija varbūt nebija pilnībā adekvāta, bet nu lai jau paliek :) jebkurā gadījumā, cik redzu - čalītis kaitinošs, tā ka problēmu nav.

edit2:

nu ok, moš uz mūžību varēja nelikt, uz kādu NEDAUDZ mazāku laiku, teiksim pāris gadi :) nu labi, tas pašam jāizdomā uz cik. Man personīgi pofig.

Link to comment
Share on other sites

Hei - kas ar jums notiek?

"admins serverī ir, lai spēlētāji respektētu viņa autoritāti, nevis, lai testētu viņa pacietību..."

@worm

tas tacu ir bullshit! Adminam nav jabut ka kadam, no kura visiem jaraustas serveri. Admins kalpo tautai! Un nevis otradi!

Nonemiet tacu to banu un miers! Un citi tagad nerakstis ta vairak un mind ari ta nerakstis no fake nikiem vairak un ar to pietiek.

Vispar izsaku protestu! Ja ban NETIKS nekavejoties nonemts, tad es vairak nespelesu CS gign serveri un par aboneshanu ari vairak nemaksasu! TA LUK!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Šeit jau pat īstenībā nav runa par to badboyu, šeit ir runa par to, ka minds tiešām nereti čakarējas ar adminiem(ar mani gan nē, laikam bail :) ) Šis bans ir lielisks piemērs.

Bet ja runā tālāk par konkrēto badboy štelli, personīgi es nekad nebanoju pirms neesmu uzmetis aci tam čalim. Pieļauju tā ir katra admina privātā lieta ko un kā darīt, ja reiz viņam tās tiesības ir dotas.

mind, vakarā noņemšu.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

ban mind za ego glupostj

BAD BOY - sam ti napsail - ili v cfg zako4al nam etogo ne uznatj. no mi vse videm i rezultat na lico. P.S. ja bi tozhe tebja zabanil tolko za odnu etu nadpisj, tak kak stolko raz ubezdalsa 4to psole etoj frazi u igroka skozavshee eto vklj4aetsa AIMBOT. tak 4to mind, posidi poka, podumaj, mozhet 4to to pridumaesh ili dengi nakopish dlja unban.Voob64em dumaj sam, vremja tebe hvatit :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

darek, tu jau vari ņemt to banu nost, bet tā viņš neko neiemācīsies. Ja viņam būs unbans, tad tikai ar tādu norunu, ka pēc mazākās stulbības viņam jārēķinās ar 10x lielāku sodu.

mind, savu kompensāciju tu vari saņemt no savas mātes ar raudāšanas palīdzību.

beaf, kas tev ir ar tiem protestiem, minds saņem ko ir pelnījis, reaģē kā gribi.

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka viņš šobrīd ir pietiekami iespaidots un šādi pigori vairs nebūs gaidāmi no viņa puses. Un 2 dienu bans, manuprāt, pietiekams sods, lai būtu kā brīdinājums nākotnei. Arīdzan, pēc šī atgadījuma admini būs 2x neiecietīgāki pret viņu.

Es uzkatu par pareizāku 2 dienu banu. Ja šeit worms, macho vai maukurs(bana autors) uzrakstīs, ka ir kategoriski pret. Es banam klāt neskaršos.

Link to comment
Share on other sites

Es tev pateiksu Fake, kapec es ta domaju. Un es domaju, ka tadiem ka TU vajadzetu vel paaugties, lai klutu par adminu! Un kapec es ta rakstu? Nu nejau tapec, ka man butu kaut kas pret tevi, bet gan pret tavu un citu attieksmi.

Tu prasisi, kas vainas tavai attieksmei un ka sliktais ir mind, bet es tev iedoshu loti labu piemeru, lai tu saprastu, kada tieshi ir tava attieksme!

Vai esi kadreiz lasijis TVNET komentarus pie rakstiem, kur kadiem kakjiem astes ir nogrieztas vai kaut kas tamlidzigs? Vai esi lasijis to cilveku komentarus, kuri raksta, ka tos spidzinatajus pasus vajag spidzinat/nogriezt/nogaliant u.t.t. Nu tad luk - tu esi prinicpa tads pats. Varbut ne TIK ekstremi, bet tu nemaz neesi iedzijinajies taja visa un tev viss tikai griezham pa labi un pa kreisi un lieta darita, BET kads no ta labums?

Vai nebutu daudz daudz labak, ja serveri tads mind paliktu, bet tikai mazliet uzlabojies? Saki, lai samaksa par banu un lieta darita? Nu tad kapec vispar visus nesakt banot par mazako sikumu? Iepirkies par leenu - BAN. Trauceji skriet sakuma, turot rokas automatu - BAN!

KApec gan ne? Tacu katrs var samaksat sodinu un TIK PARAUDZINAT un klut par ULTIMATE CS speletaju?

Ta lietas nevar risinat, ka jus te mochijat... Vai jus pashi gribetu pec tam tuset ar tadiem Fake vai citiem adminiem? Vai jums vinji skiet tagad loti labi un sirsnigi cilveki? Vai ari drizak tadi mazliet neforshi?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Bīfam megaprotests, es smejos līks, haha.

Laikam te pāris cilvēki vēl joprojām nerubī par ko tika uzlikts bans.

Ne jau par to, ka viņš tēloja čīteri, bet gan par to, ka viņš regulāri čakarē adminus un viņu pacietību.

Link to comment
Share on other sites

HEYA !!

Muha ha lmfao

"ja jau man banu atstāj, tad es vēlētos savu naudu, par reģistrēto niku, atpakaļ" KAS TAS BIJA !!!?? lmfao

Vienīgais ko te var pateikt: Par stulbumu ir jāmaksā.

Bans uz 2ām dienām - brīdinājumam :sparta:

Ar cienu Ads

Link to comment
Share on other sites

super, čakarē adminus regulāri, pasūta visus forumā dirst un vel liks unbanu...mindam visi vārti vaļā, dara ko grib.

cilvēki iet pubā lai spēlētu nevis noskatītos kaut kāda tirliņa izdarībās, ja tu neesi gatavs spēlēt, tad sāc ar to, ka nelien serverī, bet ej tizlojies ar botiem, tie tevi nebanos :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...