destrukt^ Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Dr.Pain beidz tak postot vislaik visu sarkanaa...tieshaam paliek baisi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 speeleeju taa : kaa maaku, shauju oljos un sirdii lai naave buutu aatra un saapiiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyLtd Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 es kaa nenormaalais skrien shauju , dejusoju , lieku bombas utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 debiils topic's! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) LAG - pirms sāc lasīt iegādājies vairāk papīra turziņu LAG - Man ir tev sakāmi tikai divi vārdi un morāle - EJ IESKRIETIES Pēc visa tava teiktā man būtu bani jāmētā pa labi un pa kreisi, jo redziet mani tak kāds nošauj vairākas reizes pēc kārtas. Ja tu nebūtu tāds āksts, vai tāda meitene ( ? Macho ), tad saprastu, ka gandrīz neviens admins te dēļ ranka nestreso un CS spēlē tikai prieka pēc, tā teikt kavē laiku. Tikai visādi nūģi mēģina mūs pataisīt par dieviem un tādi āksti kā tu ir tik viegli ietekmējami, ka sāc tam ticēt un kad esi jau iegrimis šajā nūģu izveidotajā pasaulē, tad arī tu kļūsti par tādu pašu nūģi, kas cīnās par brīvību no ļaunuma iemiesojumiem uz CS serveriem - tb mums adminiem. Vai es māku spēlēt - jā es māku spēlēt Vai te ir bērnudarzs - tikai kad tādi āksti ir tuvumā Kautko vaig mainīt - blin tu arī savā mājā pārlīmēsi tapetes, ja es vēlēšos aiziet pie tevis palūrēt TV, jo redziet man tur kautkas nepatīk... AKSTS Bet par cik es te kaut kur forumā biju lasījis kad jums ir pie vienas vietas ko jums iesaka Šito es dievinu Bet zini ko... Tev tak arī ir pie dirsas ko es te uzrakstīju.. tādēl jau tu neiesi tagad mācīties latviešu valodu, jo es tev to iesaku...kā arī es tev iesaku nerakstīt manam poustam atbildi, bet to jau tu arī nevarēsi, jo redzi - tev arī tas ir pie vienas vietas, tad kādēļ no mūsu puses kautkam jābūt savādākam.....?!?!?! EDIT: tā tava 100% zīme man tā iesprūda kaklā, ka nevar norīt - zin es tevi arī 100% noķeršu un vālēšu visu nakti līdz bezsamaņai,kamēr beigsies vazelīns... A jā es spēlēju pēc super admin čiteru stila... Edited July 18, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 speeleeju lai neaizmirstu kaa jaaspeelee top15 vai rank raxtu lai uzzinaatu kada effectivitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 LAG - pirms sāc lasīt iegādājies vairāk papīra turziņu LAG - Man ir tev sakāmi tikai divi vārdi un morāle - EJ IESKRIETIES Pēc visa tava teiktā man būtu bani jāmētā pa labi un pa kreisi, jo redziet mani tak kāds nošauj vairākas reizes pēc kārtas. Ja tu nebūtu tāds āksts, vai tāda meitene ( ? Macho ), tad saprastu, ka gandrīz neviens admins te dēļ ranka nestreso un CS spēlē tikai prieka pēc, tā teikt kavē laiku. Tikai visādi nūģi mēģina mūs pataisīt par dieviem un tādi āksti kā tu ir tik viegli ietekmējami, ka sāc tam ticēt un kad esi jau iegrimis šajā nūģu izveidotajā pasaulē, tad arī tu kļūsti par tādu pašu nūģi, kas cīnās par brīvību no ļaunuma iemiesojumiem uz CS serveriem - tb mums adminiem. Vai es māku spēlēt - jā es māku spēlēt Vai te ir bērnudarzs - tikai kad tādi āksti ir tuvumā Kautko vaig mainīt - blin tu arī savā mājā pārlīmēsi tapetes, ja es vēlēšos aiziet pie tevis palūrēt TV, jo redziet man tur kautkas nepatīk... AKSTS Šito es dievinu Bet zini ko... Tev tak arī ir pie dirsas ko es te uzrakstīju.. tādēl jau tu neiesi tagad mācīties latviešu valodu, jo es tev to iesaku...kā arī es tev iesaku nerakstīt manam poustam atbildi, bet to jau tu arī nevarēsi, jo redzi - tev arī tas ir pie vienas vietas, tad kādēļ no mūsu puses kautkam jābūt savādākam.....?!?!?! EDIT: tā tava 100% zīme man tā iesprūda kaklā, ka nevar norīt - zin es tevi arī 100% noķeršu un vālēšu visu nakti līdz bezsamaņai,kamēr beigsies vazelīns... A jā es spēlēju pēc super admin čiteru stila... hahahha... LAG - Man ir tev sakāmi tikai divi vārdi un morāle - EJ IESKRIETIES Pēc šita DJ_erix saprotu tikai vienu kad tev morāles vispār nau! Tikai visādi nūģi mēģina mūs pataisīt par dieviem Vai tad es teicu kad jūs esat dievi vai arī mēģinu jūs tādus pataisīt? Kautko vaig mainīt - blin tu arī savā mājā pārlīmēsi tapetes, ja es vēlēšos aiziet pie tevis palūrēt TV, jo redziet man tur kautkas nepatīk... AKSTS Ja tu nāktu ciemos es neko nemainītu. Es tevi pat tālāk pa mājas durvīm nelaistu. noob. EDIT: tā tava 100% zīme man tā iesprūda kaklā, ka nevar norīt - zin es tevi arī 100% noķeršu un vālēšu visu nakti līdz bezsamaņai,kamēr beigsies vazelīns... + visam kronis totāls gejs esi Silts ieteikums izārstē savu mazo slimo prātiņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 LAG tu esi stulbs. taa vietaa lai atziitu, ka meeginaaji te mums uzspiest savu nekam nederiigo subjektiivo, nepareizo viedokli, tu saac dirst. silts ieteikums tev - padomaa, kur tu esi un ko tu dari. varbuut pieleks vismaz tas, ka te tavas domas nevienam nav vajadziigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 destrukt tu esi siiks idiots. lag tu savukaart esi kaarteejais neapmierinaatais pidinsh, kas maldiigi domaa, ka ar savu "pareizo" viedokli liks kaadam mainiit domas. Aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 assi, bet taa vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 assi, bet taa vajag assi kaa pakalja vai asi kaa nazis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Es nezinu kas tas par stilu bet es speleeju cs taapeec ka man vinsh patiik. Un par misijas pildishanu/nepildiishanu tas taa peec noskanjojuma driizaak jau peec situaacijas un noskanjojuma bet ja nepildi tad vienalga kaads xslay ct vai t (kkaa taa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 hahahaha to ko es paredzēju tas arī notika.... Jums vienkārši nepatīk patiesība un nepatīk pārmaiņas. Jūs izrādat tikai to kad jums ir bail no ta kad kāds var būt arī gudrāks par jums. Secinājums vienkāršs.... Jūs pat teksta būtību nevarat saprast kur vēl runājot par pieklājību. Smiekli vien nāk no jūsu muļķībām jo neko citu kā tikai kaut ko izteikt rupju arī nemākat!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 hahahaha to ko es paredzēju tas arī notika.... Jums vienkārši nepatīk patiesība un nepatīk pārmaiņas. Jūs izrādat tikai to kad jums ir bail no ta kad kāds var būt arī gudrāks par jums. Secinājums vienkāršs.... Jūs pat teksta būtību nevarat saprast kur vēl runājot par pieklājību. Smiekli vien nāk no jūsu muļķībām jo neko citu kā tikai kaut ko izteikt rupju arī nemākat!!!! hahaha, tieshi shito es gaidiiju... Neko citu tu arii nevari pateikt, jo nav iisti argumentu... Es pat nezinu, par ko tu te dirs, bet taisniiba tev nav, jo es taksh zinaaju, ka shitaa buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Nja tu pie tiem pirmajiem pieskaitams ari esi!!! respect vismaz lidz 1 grupai aizvilcis esi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Nja tu pie tiem pirmajiem pieskaitams ari esi!!! respect vismaz lidz 1 grupai aizvilcis esi! tu gan neesi pirmais, tu esi absoluuts nulle p.s. es zinaaju, ka tu shito rakstiisi p.p.s. es zinu arii tavu naakamo gaajienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 aizmirsu piebilst ka speeleeju EEEEEEEEEEXTRIIIIIIIIIIIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 hahahaha to ko es paredzēju tas arī notika.... Jums vienkārši nepatīk patiesība un nepatīk pārmaiņas. Nez kas esi tu lai noteiktu, kas ir patiesiiba? Tu esi nekas. Tu laid parastu suudu. Mees tev nepatiikam? Vienkaarshs risinaajums - ej prom, jo jeegas bljaustiities par to, kas tev te nepatiik nav, jo kaa tu varbuut ieveeroji, visiem uzdirst uz to ko tu saki un domaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!nv![CT]a * KryPt0 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 lol nu i teema pa ko runaat... es speeleeju peec chiiteru stila caur sienai un uzreiz esi kapos lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAG Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Macho tev vispar sajega ir kaut kada par to ko es rakstiju. Izskatas kad nau! Jus jau tikai to vien makat ka dirs, jo prieks kaut ka vairaks smadzenisu par maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 izskataas ka tu joprojaam nesaproti ka tavs viedoklis ir nulles veertiibaa. ljauj man ar vienu lietu dariit zinaamu vai es veelos kaut ko no tevis dzirdeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Macho tev vispar sajega ir kaut kada par to ko es rakstiju. Izskatas kad nau! Jus jau tikai to vien makat ka dirs, jo prieks kaut ka vairaks smadzenisu par maz sorry, ka rakstu macho aizveertaa topikaa, bet man tikai bija jaapasaka, ka es zinaaju, ka tas FAG shito rakstiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts