Liztikz* Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Sveiki gignieši un pavāri! es gribētu dzirdēt ko jūs varat pagatavot? es māku gaļas salātus, siļķi kažokā, visādus salātus ūūn daudz zupas! stāstat ko jūs protat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamma* Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Es māku cept kotlates un karbonādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Kā tad gatavo tos 'visādos' salātus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 PANKŪKAS FTW! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Varteikt visus ēdienus ko visbiežāk izmanto uzturā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 g2b, tu esi apdāvināts ar lēnām smadzenēm? daudzus salātus muļķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) nu es māku tikai elementāras lietas, kā piemēram cept pankūkas, kartupeļus, pelmeņus. Edited May 30, 2009 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 protu maizītes un rolton sataisīt. Nu, arī olas sacept, nu visus tos pamatēdienus, nekādus tur baigos pro skilled ēdienus neprotu, māku tikai lai izturētu normāli bez visādiem tur krutumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 jautājums pelmeņ-cepējiem. kā jūs ceepjat pelmeņus? man gribas iemēģināt! mājās stāv neatvērta cepam pelmeņu paciņa! gribas kko jaunu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Nemāku taisit ēst Tik maizites, pelmeņus un ka jau daži te minēja pašu elementarako lai izdzivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Nu principā pelmeņu cepšana ir ļoti komplicēts process, kas prasa lielas zināšanas un iepriekšēju sagatavošanos, bet es mēģināšu simplificēt nedaudz to visu. Paņem pannu (tāds kā liels un dziļš šķīvis ar kātu, parasti melns. ir arī vāks virsū bieži vien), palaid plīti (nu ja ir elektriskā, tad var vienkārši uzspiest pogu un tad paliek riņķis sarkans uz tās pamatnes - tas nozīmē, ka ir karsts un var likt pannu virsū), ielej pannā eļļu (ir tāds dzeltens, taukains šķidrums. palīdz, lai nepiedegtu tas, ko tu cep. tikai nemēģini dzert - nav garšīgs) un pagaidi dažas minūtītes, lai panna un eļļa uzkarst. tad paņem pelmeņu paku, izpēti, kurš gals taisās vaļā, atplēs, izmet miskastē to lieko kartona gabalu un met iekšā pannā pelmeņus. tikai uzmanies lai tā karstā eļļa tev nešļakstās virsū - nav kruta. tad gaidi dažas minūtes, līdz pelmeņi paliek brūni. tas nozīmē, ka var griezt otrādāk un cept otru pusi, lai ir brūni no abām pusēm - tas, savukārt, ir kruta. tad kad ir brūni un smuki no abām pusēm, var griezt nost plīti un likt pelmeņus uz šķīvja. tikai nevajag uzreiz ēst, jo viņi ir karsti, pagaidi lai atdziest. tad ņem dakšu (ir tāds metāla ēdamrīks ar ko var uzdurt visādas lietas un ēst, nejaukt ar karoti) un liec tos pelmeņus pa vienam mutē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 liels tev paldies :superlol: bet es domāju kādas garšvielas liekat utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) bet es domāju kādas garšvielas liekat utml. tu pat neizlasīji izlasīju gan! beidz spamot! 1 MINŪTĒ? JĀĀ Edited May 30, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 (edited) izlasīju gan! beidz spamot!| 2vās Edited May 30, 2009 by Liztikz* Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Māku tikai mikrenē kaut ko uzsildīt Fuj, cepti pelmeņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 cepti FTW!!! nu sakat kā jūs cepjat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Es labāk izvāru kartupeļus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Roltoni mmmm Šajā krizes laikā, diezgan izdevīgi!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Nēesmu no tiem tizleņiem kuri māk tikai iemest gatavu pusfabrikātu mikrenē vai uztaisīt Rolton. Māku uztaisīt praktiski visus pamatēdienus apmēram sākot no labas omletes līdz normālai porcijai ar kartupeļiem,gaļu daudz ko citu. Uzskatu ka ēst ir jāmāk gatavot. Nesaku ka tur jāmāk taisīt baigie 'Tiramisu',bet to galveno gan būtu jāmāk. P.s - Nekā pret Roltoniem nav. Ja normāli savieno ar normālu ēdienu rolton ir tieši laikā Edited May 30, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=31219 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=31236 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 cepti pelmeņi ar citronpipariem FTW! kad pelmeņi jau ir brūni nogriez uz mazu uguni un pielej 100 gr ūdens, un uzliec vāku. tad pacep vēl 2 minūtes un būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 n00ke tas pulkstenis arī vajag lai pagatavotu to maggi zupiņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Vāra makaronus. Uzcepj vistas fileju sagrieztu gabaliņos (ar vienu filejas gabalu pietiek), kamēr cepas un vāras, tikmēr sagriež pusotru līdz divus tomātus un puspapriku (arī gabaliņos). Kad ir sacepusies fileja, kas ir sagriezta gabaliņos, uzlej saldo krējumu 200 ml. un piemet tomātus un parpiku. Kad tas ir izdarīts piemet klāt pannā izvārītos makaronus, pieber sāli, pieber garšvielas un pavāra pannā vēl kādu laiku. Kad tas ir izdarīts ieliek bļodiņā un ēd. -> ??? -> Profit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Vissgaršīgāk sanāk tā kā ES pagatavoju, Paņem kellogus un uzlej pienu, āķis ir tas, ka nevis pienā ieber kellogus ( tā kā jūs visi to darat) bet kellogiem uzlej pa virsu pienu. haa haa riitaards Edited May 31, 2009 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 bļeģ, dogy, es vienmēr tā daru. Principā varu pagatavot teju visu, ko ikdienā ēdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now