doGY Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Brīvdienu rītos es eju spēlēt agri, tad prasās mazās mapes. Ar votemap ir grūti viņas uzlikt, jo tāpat ir cilvēki no laukiem kuri prodigy 2x3 spiež NO. Ja arī dabūnu mazo mapi (iceworld) tad kad sanāk 10 x 10 tad nevaru atkal viņu nost dabūt ar voti , jo vissbiežāk visi spiež 2. Tātad prasu xmap. Komandu xmap neizmantošu darbadienās, tad kad ir vissvairāk tauta ap pusdienas laiku un vakaru. komandu xmap NEIZMANTOŠU savām vajadzībām ! APSOLU ! Likšu tikai ar votemap pārējos laikos kā agrāk, tikai no rītiem kad būs maz cilvēku ! Un komandu xpoint(laikam tā sauca ) kad varu slapot paskatoties uz cilvēku ar mērķi, ļoti vajadzīga komanda, daudz speciāli stāv vārtos un nelaiž un citi neskaitāmi gadījumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 REC...Zinot ka doGy spelee daudz un tadas reizes kad pietrukst tikai 1na balss ir ne retums,tapec pilnibaaa atbalstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) xpoint nāk līdzi xk. Iedot jau var, bet šaubos vai te kāds to darīs. p.s. atbalstu uz xpoint/xk EDIT: Kas tev pret cilvēkiem no laukiem? Edited May 30, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 šitam var droši dot, kā neka 360 h pavadītas serveri , bet ja nopietni, tad nekādā gadījumā, proti, jau kopš dabūjis acc čalim sakāpis - pēc viņa tekstiem spriežot visi, kas spēlē ir no laukiem (tai skaitā, es arī), viņi pilnīgi neko nerubī un lai kko pateiktu tiek lietots CAPS LOCK! So ANTI! Gignam vajag adminus ar nerviem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 XMAPistu ir ļoti daudz, tādēļ ANTI. Pārējo var dot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Nezinu, nezinu, bet ir bijuši gadījumi, ka nevietā ir likti visādi dd2 utt., bet kopsummā domāju, ka sunīts ir kūls pacans un, ja par xmap es tikai nedaudz sliecos uz REC, tad uz pārējo ir konkrēts par. Edited May 31, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 miedziņ, es lietoju caps lock tikai runājot ar idiotiem. Domāju, ka ar tevi tik ilgi spēlējot cw mums būs bijušas labākas atiecības Un tas par laukiem bija domāts tādā nozīmē, kā - cilvēki ar stulbu raksturu un vispār stulbu galvu, ok editošu, atvainojos. Tas nebija burtiski domāts. xmap es neko sev negarināšu, bet tikai tas ir vajadzīgs lai normāli uzturētu serveri, par cik es tur uzturos ilgi utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Xmmm, , vprincipe po4emu bi i net. doGy - odin iz ne mnogih admonov kotorij, zahodja na server v konce mapi vsegda sprosit u ostalnih adminov kakuju map next. Eto "+" , no "-" v tom zaklju4aetsa 4to kogda u dogy budet XM, to na servere krome INFERNO i DUST2 ni4ego ne budet Poetomu ANTI. Dogy sam govaril 4to on v inferno mozhet igratj 24/7, sootvetstvenno delajte vivodi... 4to kasaetsa XPOINT- to eta komanda idet vmeste s XK, tak 4to esli u tebja estj XK - to i XPOINT tozhe estj P.S. Dogy ne obizhajsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Zloy, es zinu, ka šitie sunīša izgājieni konkrēti krīt uz nerviem, bet kad bija pēdējā reize kad kautkas tāds notika? Pie tam nedomāju, ka xmap viņš būs tik nesavaldīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 nu posmotrim 4to skazhut ostalnie admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 xmap kā jau teicu lietošu tikai lai mainītu uz mazajām mapēm un pēc tam uz lielajām. Es nemaz gignā nedrīkstu visu laiku likt inferno vai dd2 skatoties pēc prevmapa. Un es netaisos mainīt pats pēc sava prāta dienas vidu no prodigy uz dd2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Es gan vairs neesmu admins, līdz ar to šeit izteikties laikam nedrīkstu, tomēr bieži atrodos serverī un redzu kas un kā notiek. Pilnīgas muļķības. Katru reizi, kad tu parādies serverī, seko vote uz dd2. Nav nozīmes kāda mape, kādi cilvēki vai kādi admini atrodas serverī, ieraugot tevi ir zināms kas tūlīt notiks. Priecē, ka pēdējā laikā šad tad čatā pirms tam izskan 'ZLOY, VOTE DD2?', kas cilvēkus nedaudz sagatavo jau iepriekš. Nekā personīga, bet mums pietiek ar Zloyu, kurš taisa mapcycle pēc saviem ieskatiem no def mapēm, vēl vienu xnextmapistu nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Es tā nekad nēsmu darījis ! Mēs ar adminiem sarunājam utt. btw mani skype pasauc, ja ir kāds čīteris utt. un nextmapu nemaz neprasu. ES jau teicu, ka ar viņu darbošos, ja darbošos, tikai no rīta vai naktī un uzjautāšu arī. Eziit es negrasos tagad tevi izķidāt no visām pusēm ko tik TU nēsi darījis kā admins. Paldies adminiem kuri tev noņēma accesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Nigga, please! Tavs niks un dd2 ir sinonīmi. P.S. Es te neesmu neviena pusē, tie ir mani personīgie novērojumi. Hz, varbūt pēdējā laikā esi mainījies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Šeit nav runa par to, ko es esmu darījis, flagus prasi tu nevis es. Kādreiz pamēģini uzrakstīt postu bez 'TU esi vēl sliktāks' manā virzienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ja varu. Vakar ap pus vieniem biju ieskrējis serverī, bet tik pat ātri arī izgāju, jo tāds cilvēks kā tu uzmet voti uz dd2 kaut vai nākamā karte bija pietiekami normāla, lai spēlētu un cilvēku skaits serverī nesaruka. ā, tie arī ir tikai novērojumi, admins kā tāds ir labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 19, 2009 Author Report Share Posted June 19, 2009 Ok izskatās, ka daudziem tas ĻOTI kaitētu, ka man būtu xmap ( žēl, ja pašiem nav tad citiem ar nedos....) xkick uzliekat gan, lai xpoint būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts