Pusdzīvais Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 pasākums ok pavadīts tā arī nevienu liepājnieku nesatiku, huseins piedirsa mani satiki tik vienā naktī Alī.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Neatceros, ka Tevi satiku, jo biju iekāpis lācī Par aprocēm - mēs samaksājām 5čuku viss bars un ielīdām priekšā rindā. Nevienam nebija nekādu pretenziju un rindā tika pavadītas 5min Daži labi vienkārši tika iekšā bez biļetēm, jo māk labi runāt. Patika apsarga teksts A:"Nu lāci, kur iesi" B:"Iešu savu lāču māti meklēt" A: "davaj lai veicas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Liepāja rullē, Rīga sūkā. Gribu atpakaļ. Vispār man vajag izgulēties, jo tagad jūtos izteikti dīvaini. Pieņemsim, ka tas ir nogurums. Pasākums labs, žēl, ka daudz ko neredzēju/neatceros EDIT: Ak, jā, Monta mani piepisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ev nevienam čista nav video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Gribu atpakaļ Tā rēcu par to video kur viņa sev VODKU uzlej. HAHA. UNLUCKY. Bija visa kā tik daudz, ka pat slinkums rakstīt. 5diena,6diena un 7diena vnk izdevušās. Mums pat pašvaldība piesējās par to, ka ieņēmuši vienu ielu bijām uzlikām skaļu mūziku un kodām 6dien no rīta alkometrs man uzrādija 0.92 ā, vēl paspēju kāpās pagulēt. pēc aproces 1 dienā stāvējām 2h kaut arī nagļakā bijām pielīduši 1. Vēl kad pirkām alu saplīsa ručkas pie pašas letes, zvanījām uz aldari utt, kr4 sviests. Nedzirdēju nevienu kuri uzstājās uz galvenās skatuves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Festinju apmekleeja ~ 50k cilveki vairak nekaa gaidiju un ja vel nebutu soliits tas lietus kursh nebija domaju ka butu vel vairak atbraukushi,kuri noteikti nomiiza sasoliitaas vetras un lietus deelj Nu jaa 1majaa dienaa visi stavejushi 1h-3h rindaa delj aproces nu nez man otraa dienaaa lai dabuutu 23:00 aproci 1nas cigaretes garumaa tikai rindaa bija jastaav Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 tanī viģikā ritīgs aplauziens, viņa beigās to kreklu novilka pavisam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 2vas novilka, bet pēc tam ar rokām slēpa. ;( Šīm bija lielāki nekā zanei pagaišgad. A Zaane pagaišgad nekautrējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/tele...iem-t-krekliem/ re kur video no Liepajniekiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/tele...iem-t-krekliem/ eh nepamanīju jakas @ 1:40 ir brazer Edited July 27, 2009 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 1:10 arī esmu es. :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 gūdmena foķētā bumbu izklaide gan bija dirsiņā mani tur noturēja par 1 apli ilgāk, un pēdējā brīdī šķita, ka tūlīt, tūlīt pieviemšu to bumbu, un līdz ar to pats būšu krēmā. Bet tā pasākumam ne vainas, lai gan pagājušo gadu bija, manuprāt, labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 paldies dievam, tas sūds ir garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Kas uz citiem saka, tam uz mēles kaka Ņefig bija taisīt ciet, pārējie pasākumi ir vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Un kā BBP tev vispār varēja traucēt, ja tu tur nemaz nebiji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ganjau visas cūkas izbaidītas pa visu latviju, dēļ lielā trokšņa. nav ko šaut viņam tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now