GooD`MeN Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 aIJ bleee tads faking saking skumigs nobeigums.. Ja nebuutu te izlasijis samuraja pirmo postu tad pirms skatishanaas nekad nebutu iedomajies ka vinsh nomirs..vispirms kad vinju sashava domaju jau ka taas ir beigas,bet nefigaaa...Vopshem serials pa pirmo...A kad taa filma isti buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 sola 21. jūlijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 nejau piespiedu kārtā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ;( Finaly we are free Pusotrustundu garš pb, VISS labākais prison breiks kāds ir bijis, baigi labā daļa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Mans mīļākais seriāls, žēl, ka tik skumjas beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Finaly we are free Pusotrustundu garš pb, VISS labākais prison breiks kāds ir bijis, baigi labā daļa .... ya, man tas, ko sodien sameta trakeros, ari loti, loti patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Vai taa ir taa filma par ko samurajs runaja vai kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 tjipa kaut kas lidzigs filmai. tas ir ka divas serijas samestas kopa, kuras ir dala no ta tris gadu starplaika, kura ari maikls nomira. ai, gruti paskaidrot, vienkarsi novelc, tev patiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 torrentos klejo seerija 700mb apmeraa, tipa apraksta rakstits, ka 23,24 serija taa tipa skaitaas, it kaa turpinajums pirms lielaas filmas, kads var paskaidrot sikaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 kjip 22 seerija beidzaas, ar chetru gadu lecienu uz priekshu, kur shamie beigaas gaaja Maiklu apciemot kapos! un tas the final break ir 01:23:04 garsh gabals, kuraa paraadiits, kas notika tanii chetru gadu laikaa! Sara pa cietumu padziivojaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 zomgwtf? ir vēl kaut kas? omfg, jāiečeko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Jā, es arī noskatījos. Tā ir kaut kāda bonus sērija un iet 1.5h. Bija pat ļoti ok, daudz visādu akšenu, kurus īstenībā atkal varētu izstaipīt pa 15 sērijām. Pirms šīs sērijas es nopratu, ka Scoufields nomira no savas slimības, bet šajā sērijā tas viss tiek parādīts. Ja visu laiku esi sekojis līdzi šim seriālam, tad tā pēdējā sērija ir obligāti jāredz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Kur pie velna šo pēdējo sēriju var dabūt krievu valodā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 outlawā Link to comment Share on other sites More sharing options...
iquer Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Jautājums? Neiet vairāk pa nevienu kanālu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Nez, vakar noskatījos un viss likās tāds nedaudz naivs, pārpīlēts. Bet nu zaļais ar smadzenēm dara dīvainas lietas. Jānoskatās šodien skaidrā prātā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 noskatījos! pats interesantākais gan ir tas, ka nekur tā arī viņa līķi neparādīja, tā kā varam cerēt, ka varbūt būs turpinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 +1 es ceru, ka būs vēl un būs atdzīvojies Bred Beliks kuru izskalots būs bijis uzreiz kkur jūrā iekšā utt Nice tā bija filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Jeebal, noskatiijos - uuberiigi patika, kaa maikls izglaaba Saaru. Nu ja jau paraadija kapus tjipa peec 4 gadiem, tad jau varbuut, ka nav dziivs.. Bet sheit ieviesa ticiibu, jo ar elektriibu ja nosit, tad liikji nav iepseejams atrast, so maybii vinjsh izdiivoja u.c Bet, cerams, ka buus veel PB! A kas iisti tajaa UUBER Muuvija buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Joprojam gaidu kad iznaaks krievu valodaa pedejo 48h laikaa esmu noskatiijies 1mo sezonu tagad jakjeras 2trai klaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Dullais GooD`MeN Tomēr nebija tik slikti, tā "filma" bija normāla, sasteigta, bet normāla. Es tik nesapratu ko tā trakā nēģeriete pateica Sārai kad viņa negribēja spēlēt kārtis un gāja jau projām. Stulbākais tas, ka nebūs ko skatīties tagad, labi ka vismaz septembrī būs HOUSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Taa esmu jau ticis lidz 2sezonas 21 serijai Shovakar beigshu 2tro sezonu un sakshu kjerties 3shajai klaat 2traa toch salidzinajumaa ar 1mo bija bullshits Vareja jau labak viss labaak beigties joprojaam gaidu 4 sezonas pedejaas 2 seriijas krievu valodaa tikmer ceru paspeet noskatiities parejaas serijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Varētu palūgt, tad ja būs pilna 4. sezona RUS valodā, iemetiet saīsni šeit forumā. Paldies :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Noskatījos šodien to final break krievu valodā. Tiešām, labāk būtu pavilkuši, lai interesantāk būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) Kāds zin linku, kur var noskatīties neko nelādējot? Pa tiešo no browser takā youtube. Zinu, ka bija kkāda adrese, kur varēja redzēt krievu val. visas sezonas... EDIT: Pats kko atradu Edited May 29, 2009 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now