Jump to content
GIGN Forum

Prison Break


samuray
 Share

Recommended Posts

aIJ bleee tads faking saking skumigs nobeigums.. :( Ja nebuutu te izlasijis samuraja pirmo postu tad pirms skatishanaas nekad nebutu iedomajies ka vinsh nomirs..vispirms kad vinju sashava domaju jau ka taas ir beigas,bet nefigaaa...Vopshem serials pa pirmo...A kad taa filma isti buus?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kjip 22 seerija beidzaas, ar chetru gadu lecienu uz priekshu, kur shamie beigaas gaaja Maiklu apciemot kapos! un tas the final break ir 01:23:04 garsh gabals, kuraa paraadiits, kas notika tanii chetru gadu laikaa! Sara pa cietumu padziivojaas :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, es arī noskatījos. Tā ir kaut kāda bonus sērija un iet 1.5h. Bija pat ļoti ok, daudz visādu akšenu, kurus īstenībā atkal varētu izstaipīt pa 15 sērijām. Pirms šīs sērijas es nopratu, ka Scoufields nomira no savas slimības, bet šajā sērijā tas viss tiek parādīts. Ja visu laiku esi sekojis līdzi šim seriālam, tad tā pēdējā sērija ir obligāti jāredz :)

Link to comment
Share on other sites

Jeebal, noskatiijos - uuberiigi patika, kaa maikls izglaaba Saaru. Nu ja jau paraadija kapus tjipa peec 4 gadiem, tad jau varbuut, ka nav dziivs.. Bet sheit ieviesa ticiibu, jo ar elektriibu ja nosit, tad liikji nav iepseejams atrast, so maybii vinjsh izdiivoja u.c

Bet, cerams, ka buus veel PB! A kas iisti tajaa UUBER Muuvija buus?

Link to comment
Share on other sites

Dullais GooD`MeN :) Tomēr nebija tik slikti, tā "filma" bija normāla, sasteigta, bet normāla. Es tik nesapratu ko tā trakā nēģeriete pateica Sārai kad viņa negribēja spēlēt kārtis un gāja jau projām.

Stulbākais tas, ka nebūs ko skatīties tagad, labi ka vismaz septembrī būs HOUSE :)

Link to comment
Share on other sites

Taa esmu jau ticis lidz 2sezonas 21 serijai :) Shovakar beigshu 2tro sezonu un sakshu kjerties 3shajai klaat :) 2traa toch salidzinajumaa ar 1mo bija bullshits :) Vareja jau labak viss labaak beigties :) joprojaam gaidu 4 sezonas pedejaas 2 seriijas krievu valodaa :) tikmer ceru paspeet noskatiities parejaas serijas ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...