macho Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 moš tomēr uzrakstīšu, omg cik šitas ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Vnk abrīīīīīnoju tos, kuri spēj noreaģēt un iešaut ar rocketu lidojošam soldieram. Es tik varu uzšaut aptuveni tur, kur piezemējas. Edit: Edited May 12, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Paskatījos to pirmo video, kur TOP10, un es kā TF2 nūbs, apbrīnoju cilvēkus kā piemēram tajā video: * Momenti kur skauts, nes ārā visus kas pagadās, nu kā var ar skautu ownot vispār? Cik nu ir man ar viņu spēlēts, 0. * Tajā momentā, kur Mediks aizstāvēja savu punktu, nogalinot ar šļircēm kādus 3 vai 4 cilvēkus, Demomanu, Skautu un neatceros kas tur vēl bija * Soldier, nu kā tā var? Es pēdējā, laikā cenšos tagad ar Soldieru spēlēt, un vēl nepielec, kā tas ir iespējams? Pretinieks kaut kur gaisā uzlido, lidinās, un tu izšauj un tieši kad piezemās, būm tieši viņā trāpat, intuīcija vai kas? Tur tak ir 100 un 1 traektorija kur pretinieks spētu piezemotos un tieši viņa trāpa. Es gribu spēlēt ar soldieru tik pat perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Haha, tas Medic moments tik smuks ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Es tik varu uzšaut aptuveni tur, kur piezemējas. Šodien pa radio teica, ka ir radies jauns saiklis "ab" un jauns vārds "rīnot". Par video runājot, ir ok. Lai taisītu krutus airšotus, ir jābūt iedzimtām fiziķa spējām, vai ietrenētāi reakcijai un precizitātei. Edited May 12, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Kā viņi paši teica - pirmais mediķa fragmoments @ TOP10, bet nu ievērības cienīgs. @quickaim - nemāci citus, ja pašam sajēga 0. Tas, ko tu nosauci par saikli, ir priedēklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) @quickaim - nemāci citus, ja pašam sajēga 0. Tas, ko tu nosauci par saikli, ir priedēklis. Negribu ieiet off topikā, bet ātri rakstot uzrakstīju "saiklis", pohuj, saprotu, kas ir saiklis un kas priedēklis. Edited May 12, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 media - paspēlēsi, sapratīsi. tur nevajag iedzimtas fiziķa spējas. tur vajag trenniņu. es teiksim tā nemāku, jo man nav pret ko trennēties - pubā reti kad kāds forši rocketjumpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) tur nevajag iedzimtas fiziķa spējas. tur vajag trenniņu. es teiksim tā nemāku, jo man nav pret ko trennēties - pubā reti kad kāds forši rocketjumpo Hīlojot bloodlord, ne to vien var redzēt! Šis ievaino pretinieku un tad taisa airšotus. Pikapos var labi trennēties, tikai tur vajag normālu netu, lai turētos ciešams pings. Edited May 12, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) tur nevajag iedzimtas fiziķa spējas. tur vajag trenniņu. es teiksim tā nemāku, jo man nav pret ko trennēties - pubā reti kad kāds forši rocketjumpo Novelc mapi,kur boti lekā uz vietas ,mēģina viņus uzšaut gaisā un tad taisīt airshotu,vismaz es tā daru. Kādu 1h patrenēsies ,būs jau mazliet labāk..bet tas tā. Edit: Mape šitā http://www.fpsbanana.com/maps/66113 Edited May 12, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 man jau vajag diagonālas kustības pa gaisu, šaujot pa zemi var dabūt man liekas tikai vertikālas. un man īsti tā negribās, labāk dzīvē visu apgūt, ar botiem nav interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 macho es varu uztaisiit serveri duel karti un paliidzeet tev (vai spelee bball) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Double spy kills vienskaarshi nes nost- var skatiities vele un veel Veel tur bija 2x heavy taunt video un skautam ar tie kompilation bija.... a man blje tie taunt kili nepadodas ble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 nahuj tur vairs pat neatceros kurā vietā bija spiegs. Samērā augsta vieta laikam bija. Viņš tur pilnīgi neko krutu neizdarīja atšķirībā no citiem. Pārējie ir ok, bet par to spiegu gan biju ļoti vīlies. ā, es tik ceru, ka nejaucu ar #3, jo to nebiju redzējis un skatījos arī to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 JO ar spiegu iekš cw pwnot ir samērā grūti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Nē, nu to es ļoti labi apzinos, bet tā pat tās viņa kustības bija tik leimas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now