vincister Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 http://teamfortress.com/post.php?id=2477 Izklausās, ka snaiperam būs ierocis, kas lietojams tuvākās distancēs. http://teamfortress.com/post.php?id=2479 Gang Garrison jauna versija, ja vēl kāds nezin, kas tas ir - pēdējais laiks iepazīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 (edited) no riita izlasiju to mazo, a nepamaniju ka tur lielais arii ira un tu ble suka paspeejaa aatraak D Ladn izlasiishu un nokomenteeshu COmments:Njaa tipa runa par to, ka sniper smird, jo neko vinjam nevar izdariit, tapee dos ieroci, kas sniperim dos priekshrociibas close combataa.... Es jebkuraa gadiijumaa ceru ka tas buus arbulets- liidziigs kaa HL2, lai vareetu pienaglot 4uvakus pie sienaam- un pa iistaam arii atbilstu shitai valves teorijai.... Edited May 6, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 jocīgi, snaiperis, tak ir domāts no tālām distancēm supportot savu komandu. nevis ar saviem 125 hp, ja nemaldos skriet pretī hevijam un nomirt 2 sekunžu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 neviens tev neliek lietot tos ierochus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Un kurā mirklī es teicu, ka lietošu?? Skauta ieročus arī nelietoju, vienīgie, ko lietoju ir pyro un medika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Un kuraa mirklii es teicu, ka tu teici, ka tu lietosi??? Vnk katram patiik savs speeles stils un šāds jauns ierocis ieviestu revoluuciju sniper klaseee, un ja tev patik orginaalais variants, tad nav probleema.... Protams moshk ja mans variants piepildiitos, ruudiitiem kemperiem buutu shkorobe, ka nedabuu auto-snipe vai kko tamliidziigu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ok pietiek, ar to viņš teica, ka viņa teica, ka viņš viņai esot teicis, ka tas...... Es vairāk sliecos domāt, par kaut kādu botgunu, kas iespējams pat iet caur sienām, lūk tas būtu spēks, bet zinot valvi, tur noteikti būs, kaut kas pilnībā negaidīts. Btw kā tad šoreiz, kad iznāks snaipera update, tad arī varēs unlock'ot head gear'u?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Yeah.Varēšu tagat ownot arī no tuvām distancēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Itkaa tas head gears bija plaanots pirms sniper update, bet kkur rakstiiija,ka ja vinji nepaspees uztaisiit pirms update, tad taas cepures updataa iekljaus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Kūl, kūl, bet nav kādam zināms, kad tieši varētu būt gaidāmi apdeiti? Šomēnes, nākošgad vai kad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Varētu būt uz jūnija vidu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Labāk lai ar tiem updeitiem nesteidzas un uztaisa viņus tā kārtīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now