Jump to content
GIGN Forum

Juusu Dators


hyperkick
 Share

Recommended Posts

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tik un taa nesaprati dry.gif , bet, ja gribi meeriities, tad ej te Boot.lv un ieliec shaadu pashu topicu, lai, ja paveicas, vari sanjemt statusu spiidola, kas ir ljoti liidziiga ar statusu DB shinii forumaa...

p.s. neesmu tik gudrs, lai preciizi pateikti kaa ir jaalielas ar datora tehnisko pusi, bet saprashana man ir pietiekama, lai pateikui, ka tu to galiigi nejeedz

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Iestājās klusums-tik klus klusums, ka pat adatu varētu dzirdēt nokrītam uz dīvāna...tik īsu brīdi bij šis klusums no kura vēl klusāk atskanēja texts no erika mutes : "ĀKSTI" viņš teica, iziedams no gign foruma.

Link to comment
Share on other sites

Starpcitu - mans dators (tak palielīties vaig):

2800/333Mhz AMD AthlonXP

Radeon9250 128Mb DDR, TV-Out

1024Mb DDR400 PC3200 DIMM

DVD+/-RW

Link to comment
Share on other sites

A mosh kaads zin kaapeec man pa skype runaajot un cs speeleejot ir taada probleema, ka fps nav vis apmeeram 70-99 kaa parasti, bet gan taa ap 40-60 un visu laiku uz dazhaam sekundeem fps nokriitaas liidz apmeeram 15.

A normaali vienkaarshi cs speeleejot fps taa apmeeram no 70-99, bet arii ik pa laikam uz dazhaam sekundeem nokriitas. Parasti nokriitas liidz aptuveni 50, bet ir reizes kad nokriitas liidz 20 un, ja veel tajaa briidii izskrien kaads pretinieks, tad nav reaali pa vinju traapiit. Speeleeju ar izshkirtspeeju 800x600.

Kompis - Intel Celeron 2,4 GHz

Ati Radeon 9250 128 mb videokarte un 2x256 mb rams.

Taa it kaa nevajadzeetu buut ne? biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...