SuperRembo Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Mani interese valodu grutibas tops Ir te dazi gudrinieki kas stridas, un es velo savu taisnibu attaisnot, ka Kiniesu valoda ir nr1 grutiba Latviesu valoda ir nr2 otra grutaka valoda pasaule. Problema ir tada ka oficialu resursu kadu nevaru uzziet, bet skola so mums macija. Varbut kads zin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Pec manam domam ka ta ir Danu valoda! Jau gadu macos un nevaru iemacities ar visu klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 tu vācu valodas gramatiku neesi redzējis, ja domā, ka latviešu valoda ir otra grūtākā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 http://www.lexiophiles.com/english/top-lis...guages-to-learn nez, mazak par pusminuti mekleju un atradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Tas saraksts tak ir kaut kāds sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Krievu ienema 6 vietu OMG man dzimtaja valoda 4 a krievu un anglu 6 stav Vienkarsi es par Kina ka nr1 un LV ka nr2 dzirdeju no viena Latviesu valodas skolotaja kuram ir magistra grads, bet tas ka dzirdeju, tam cilvekam nepietiek vins grib linku oficialu redzet. Edited April 23, 2009 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 OMG man dzimtaja valoda 4 a krievu un anglu 6 stav Vienkarsi es par Kina ka nr1 un LV ka nr2 dzirdeju no viena Latviesu valodas skolotaja kuram ir magistra grads, bet tas ka dzirdeju, tam cilvekam nepietiek vins grib linku oficialu redzet. Neesi gadījumā loģiskākais rakstītājs forumā šobrīd? Grūtākā valoda ir franču. Tur ir pizdata jāmāk ar mēli manevrēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 mana klase agrak kinietis macijas! Samacija kiniesu lamu vardus vispar trakums tapec nedomaju ka kiniesu valoda ir gruta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Es arī kaut kur dzirdēju, ka Latvija ir kkāda 3. vai 4., ķipa pirmās divas ir ķīniešu diealekti vai kkas tāds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Nu nav tādas viennozīmīgi grūtākās valodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Tas, ka kinieshiem ir nevis burti, bet kjeburi kkadi nenozime, ka vina pati grutakaa ir. Jaatceras ir par gramatiku. Rus valoda varetu but no grutakajam tikai tapec ka no taam galotneem neko saprast nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 nu lol, ķīniešu valodā viens vārds izteikts 3 dažādās intonācijās, un katrs nozīme kaut ko citu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Tikpat labi arī var piepisties latviešu valodas vārdam "zāle", ne gluži intonācija, bet nu tāpatās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Es tik tā iedomājos - pēc kādiem principiem to topu veido? Pēc kā salīdzina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Vai ar tevis teikto bija jasaprot,ka vacu gramatika esot baigi sarezgjiita? Da rimsties! elementara! man skjiet ka Zviedru valoda esot faking sarezgjiita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Slīcināt bēdas pie kafijas tases, Nebija pieņemts līdz šim. Tagad pat puikas no 4. klases, Sastiķē tasi pa trim. SASTIĶĒ TASI PA TRIM. Visi to tik vien prasa, Visi liels vai mazs. Pupiņ, pupiņ, pupiņ prasa KAFIJPUPIŅAS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 da lol zini cik tadas valodas ir ? viena pazistama meitene runaja spaniski un izklausijas ka tie visi vardi ir vienaadi XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 vispār ķīniešu nav grūta. ok ir daudz simboli, lai rakstītu, bet runāt nav... pat paziņa teica, kad nācās padzīvot viņai pāris mēnešus un jau mācēja puslīdz komunicēt. es domāju kāda no arābu valodām. bet īstenībā visas vienādas. to cik ātri iemācās nosaka tās tuvums ikdienā. angļuvaloda ir visos stūros, tādēļ ar liekas sēnīga. rakstība ir kautkas cits, kas var būt gana sarežģīta. P.S vācijā gadijumā nax ahūna daudz dialekti? ir dzirdēts, ka šie paši citreiz nesaprotas, kad satiekas kāds no ziemeļvācijas ar dienvidāciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Tas atkarīgs no tā, kāda ir tava dzimtā valoda. Ja runā no latviešu valodas perspektīvas, tad noteikti grūtākās pasaules valodas ir ar atšķirīgu rakstību vai rakstības sistēmu, piemēram, korejiešu, mandarīnu vai arābu valoda. Ja runā tikai par Eiropas valodām, tad grūtākās noteikti ir tās, kas nāk no citām valodu saimēm - ungāru, somu, igauņu, basku, gruziešu. Ja runā par mūsu valodu saimes grupām, kas tiek runātas Eiropā, tad visgrūtākā izrunas ziņā varētu būt flāmu valoda. Gramatiski sarežģītas ir dienvidslāvu, baltu valodas. Dāņu valoda pilnīgi noteikti nav sarežģīta. Izklausās gan kā suņa vemšana, tas gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ahuna daudz nav. bet ta ir, es pats parvaldu diezgan labi "hochdeutsch" (principa, defaulta vacu valoda), bet, ja preti naks kads no bavarijas vai austrijas, tad man toch vajadzes kadu pusstundu, lai kaut ko saprastu, ko vini saka Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Dāņu valoda pilnīgi noteikti nav sarežģīta. Izklausās gan kā suņa vemšana, tas gan. a kura būtu grūtākā citplanētietim? man teiksim franču neliekas parāk vienkārša, tur ir kaut kādi 26 vai cik tur laiki, kamēr angļu valodā īpaši tālāk par salikto tagadni/pagātni/nākotni nekā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Cik cilveku tik viedoklju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 1. Present Simple - I play 2. Present Continuous - I am playing 3. Present Perfect - I have played 4. Present Perfect Continuous - I have been playing 5. Past Simple - I played 6. Past Continuous - I was playing 7. Past Perfect - I had played 8. Past Perfect Continuous - I had been playing 9. Future Simple - I will play (including "be going to + infinitive" form) I am goint to play 10. Future Continuous - I will be playing 11. Future Perfect - I will have played 12. Future Perfect Continuous - I will have been playing 13. Future Simple in the past - I would play (including the "was/were going to + infinitive" form) 14. Future Continuous in the past - I would be bathing 15. Future Perfect in the past - I would have played 16. Future Perfect Continuous in the past - I would have been playing Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 nu re, francūžiem ir 26 (apmēram, es precīzi neatceros), ir bišķi trakāk ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 Tas ir tapat ka gramatiski pareizi LV runat . vai mes visi to protam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now