Alex Mahone Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Zinu, ka ir jau tādi jautājumi uzdoti, taču man vajadzētu tādu specifisku aprastu(ja kāds varētu to dot) : Man ir CS 1.6; Zombie Plague 4.2; AMXX serveris un par cik viņš ir diezgan jauns, viņu zin maz cilvēku un tie paši kas ienākt pastās nav spēlētāju un aiziet, un tātad... Man ir liels lūgums vai kāds nevarētu palīdzēt ar botiem ... Gribās uzlikt botus, lai cilvēkiem, kad viņi pa vienam nāk būtu ko darīt... Lūdzu palīdziet. Paldies. VĒLREIZ! Var ir iespējams podbotus salikt ar zm ?? jo es podbotus uzliku, bet kopā ar zm neiet, kad ieeju spēlē podboti strādā bet zm izslēdzies. Paldies. Edited April 23, 2009 by Alex Mahone Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 PodBot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Pod botus novelc fpsbanana.com Kā uzlikt podbot rakstīts šeit. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...841&hl=bots Edited April 23, 2009 by skofilds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mahone Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 skofilds said: Kā uzlikt podbot rakstīts šeit. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...841&hl=bots paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mahone Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 VĒLREIZ! Var ir iespējams podbotus salikt ar zm ?? jo es podbotus uzliku, bet kopā ar zm neiet, kad ieeju spēlē podboti strādā bet zm izslēdzies. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Jā, ir iespējams. Atbilde, kāpēc tev tagad neiet zm kopā ar pod-botiem varētu būt meklējama logos.. Starp citu, pod-botu un zm "krustojums", visticamāk, nebūs tas, kas tev ir nepieciešams, jo viss, ko tu iegūsi būs divi (vai vairāk) tīmmeiti, kas ar nazi mēģinās viens otru novākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mahone Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 DeimoN said: Starp citu, pod-botu un zm "krustojums", visticamāk, nebūs tas, kas tev ir nepieciešams, jo viss, ko tu iegūsi būs divi (vai vairāk) tīmmeiti, kas ar nazi mēģinās viens otru novākt. skaidrs... Nu nezz... es domāju tomēr, ka vajag ielikt kaut vai tos pašus pāris pavārus... Jo reāli diezgan maz cilvēku zin pagaidām par šo serveri un tie paši kad ienāk tad redz, ka neviena nav un aiziet... tāpēc... kaut vai tur kkādi pelmeņi skraida ar nazi, tomēr kkas kustīgs ir ... Tāpēc būtu baigi superīgi, ja varētu paskaidrot sīkāk... kas tie logi un kas tur varētu būt netā? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 1. Noskaidro, vai pod-botu meta-plugins strādā: @ console meta list 2. Noskaidro, vai zm plugins iet: 2.1 Pēti konsuli 2.2 amx plugins (@ console) - paskaties, vai vispār plugins iet 2.3 Logi - /cstrike/addons/amxmodx/logs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mahone Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 DeimoN said: @ console meta list 2. Noskaidro, vai zm plugins iet: 2.1 Pēti konsuli 2.2 amx plugins (@ console) - paskaties, vai vispār plugins iet 2.3 Logi - /cstrike/addons/amxmodx/logs/ ā jā vēl aizmirsu pateikt, ka kad uzlieku podbot'us tad console nerāda neko nu tikai tik cik ierakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Nu skaidrs kad neviens uz tavu serveri īpaši neies. Tu jau viņu dienā turi offline. Un tikai vakarā ieslēdz. Kuram tad gribēsies tavu serveri spēlēt? Ja latvijā ir tik pat daudz tādu serveru, plus viņi strādā visu dienakti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mahone Posted April 24, 2009 Author Report Share Posted April 24, 2009 skofilds said: lieta tāda, ka ja tu runā par vakar dienu tad vienkārši es servera konfigurāciju mainīju, un viņš ik pa brīdim bija ieslēgts ik pa brīdim izslēgts, bet tā pagaidām serveris strādā vidēji no 10:00 līdz 24:00 ... vēlāk nedaudz būs 24/7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 WOS Zombie Mod viss strādā .. paņem no viņiem un atlasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mahone Posted April 26, 2009 Author Report Share Posted April 26, 2009 WOS Zombie mods ir sūds ! man ir pavisam cits zombie mod ! - bet paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts