tali Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Nosūtīju abiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Cik saprotu lai paarceltos vajag to moving ticket?? Un vinsh diezgan daudz maksaa saliidzinot ar to cik minimaali ienaakumi. Vispaar jeega kraat, jo tos pats meenesis arii paies kameer to mooneyu sakraas un tad buus jaadod atpakalj... Un pat ja sagrabina, tad uz kuru valsti ir visizdeviigaak paarcelties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 paprasi, lai kāds bagātais tev nopērk. izdevīgi ir uz Indonēziju braukt, tur aktīva kara darbība visu laiku notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) [email protected] Autoritārismu eLatvijai! Un būtu jānoslēpj šis topiks tāpat kā noslēpa travian topiku lai tikai reģistrētie redz. Edited July 4, 2009 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 vbyueris laikam nesaņēma manu vēstuli, tāpēc ierakstīšos šeit - toms.kanepons[zināt, kas šeit liekams]gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 visi, kuri šodien nedabūja ielūgumus, dabūs rīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z0NDE Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) izklausās kruta Edited September 25, 2013 by jerrico epasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) http://lv.erepublik.lt/viewtopic.php?f=19&...mp;p=2246#p2246 Šajā lapā saka lai regojas Russ, bet es jau regojos Latvijā Niks - DoktorsPipars Edited July 5, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 http://lv.erepublik.lt/viewtopic.php?f=19&...mp;p=2246#p2246 Šajā lapā saka lai regojas Russ, bet es jau regojos Latvijā Tajā pamācībā ir ieteikts uzsākt dzīvi Indonēzijā, nevis Krievijā, kas pašreizējā situācijā nemaz nav tik peļama ideja. Nosūtīju ielūgumus visiem, kas šeit bija iemetuši savus e-pastus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 varbūt kāds var k-ko ieteikt. alga man ir 1Ls bet pārtika maksā 2.5Ls. ilgi t;a nevarēs pavilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Vakar uztaisīju būvniecības uzņēmumu ar sakarīgām algām, jo bija celtnieku trūkums. Pēc 12 stundām tur jau strādāja 60 cilvēki, bet valstī jau sāk veidoties celtnieku pārprodukcija. Varu tikai atkārtot, ka Latvijā tagadējā situācijā uzņēmumu attiecība pret darbiniekiem ir pārāk maza, tādēļ pēc 5. līmeņa sasniegšanas nebūtu slikti īslaicīgi emigrēt uz Indonēziju, Javu. Šodien vai rīt gan ir plānots izveidot vēl vienu uzņēmumu. Kad tas notiks - ielikšu info arī šeit. Ja kāds ir nonācis situācijā, kad nav pietiekamu naudas līdzekļu, lai sevi nodrošinātu ar pārtiku nākamajai dienai, sūtiet vēstuli LSK (Latvijas Sarkanais Krusts - http://www.erepublik.com/en/organization/1411681), kur jums noteikti palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) paldies, saņēmu veselus 3 ielūgumus P.S. izdarīju visu, kā biji teicis, nopelnīju ls 5,95, nopirku kkādus groceries par ls 5,5045, tagad man ir 44 santīmi cik ilgam laikam ar tādu pārtiku pietiek? Edited July 5, 2009 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 tā, kas tur par bonusiem? Es arī gribu, mans emails [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) atsuuta kaads man ielūgumu. es laikam taisīšu jaunu kontu. Pasts: [email protected] ā var dabūt zetu? Tikai pērkot? Un kas tur par bonusiem? Edited July 5, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Man te problema uzradās. Tagad veikalā es neko nevaru nopirkt, jo lētākā prece maksā 6.77lvl. Ko darīt? Gaidīt līdz rītdienai, pastrādāt un nopirkt? Baidos, ka nomiršu badā. Ā, un cik daudz ir japērk, lai pietiktu nedēļai? Edited July 5, 2009 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Pirmais bonuss ir 5 zelti pēc 6. līmeņa sasniegšanas (citi bonusi - 5 zelti par 30 pēc kārtas nostrādātām dienām, 5 zelti par 5. spēka līmeņa sasniegšanu un 5 zelti par jebkuru citu medaļu (sk. ikonas konta sākumlapā)). No ielūguma iespējams iegūt arī 5 papildus zelta vienības, kas gan nonāk ielūdzēja kontā un, pēc kopējās norunas, tiešā vai netiešā veidā nonāks valsts kasē (nelielai valstij 5 zelti ir pietiekami liela vērtība). Viens maizes kukulis = pārtika vienai pilnai dienai. Kā jau teicu, ja maizei nepietiek naudas, sūtiet vēstuli LSK. Tie pārtikas piedāvājumi gan tiek regulāri atjaunoti, drīz vajadzētu būt pieejamai arī maizei par ~2.5 LVL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Atdodu, par brīvu, vai simbolisku maksu savu čarteri.. Edgarz, 12līmenis, nacionālais ranks: 55, manufaktūrings 3.65, strendžs 4.48, XP punkti: 102/125, Latvija Vidzeme, partijā: "Par Dzimteni", darbs: "Travisorium Flights" Bet viena problēma, tāka sen nav iets spēlē, Wellness ir 13, bet nu kādu nedēļu neko nedarīt, bet ēst visskvalitatīvāko ēdienu, un var atkal pacelt uz normālo ~40.. Saziņas veids pa PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eksperts Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Ja kādam vajag 14lvl (Manufacturing - 4.68; Strenght - 5.24 ) čaru raksta PM... paspēlēju kkā apnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Starp citu, ja kāds no šejienes jau ir sasniedzis 6. līmeni, vēl nebalsojiet prezidenta vēlēšanās. Ir pavērusies iespēja sadarbībā ar Ungāriju veikt apvērsumu Somijā, kas visdrīzāk ļautu mums atgūt ne tikai Latgali, bet arī Zemgali. Ja šāda iespēja radīsies, brīvprātīgajiem par brīvu tiks izdalītas biļetes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 jā, es skatījos, ka ungāri piedāvā aliansi. ko šie tā izdomāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Tas likumprojekts kongresā ir tikai militārā alianse. Kādēļ viņiem tas ir izdevīgi? Tādēļ, ka tas nozīmē mūsu palīdzību apvērsuma veidošanā (+ mēs varam savaņģot arī tuvāko sabiedroto - leišu un igauņu - balsis), gan jau, ka arī par Zemgales atdošanu viņi no mums paprasīs kādu dzeramnaudu. Kādēļ viņiem ir izdevīgs apvērsums Somijā? Pirmkārt, tādēļ, ka ungāru kontrolēts Somijas prezidenta postenis ir starptautiskā statusa apliecinājums, otrkārt, Ungārija atrodas PEACE militārajā aliansē, kas ir mūžīgais pretinieks nu jau bijušajai ATLANTIS aliansei, kuras sastāvā ir Somija, treškārt, šādā veidā ir skaisti iespējams nopelnīt papildus zeltu, pārdodot teritorijas valstīm, kas robežojas ar Somiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now