amniijs Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Es esmu Edmunds Dantess, reiz nepatiesi apsūdzēts nodevībā, ieslodzīts, bet laimīgā kārtā izbēdzis un attaisnojis savu labo vārdu. Nu esmu gatavs palīdzēt gan Latvijas valstij, gan NDP īstenot iecerētos mērķus. Pieteicos uz kongresu no Zemgales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 es no Kurzemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Esmu sasniedzis 7.lvl. Kurā partijā īsti ir jāstājas? Un ko īsti darīt tālāk? strādāt un trenēties vai ko vairāk? Esmu no Kurzemes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 partiju varu ieteikt: Nacionaldemokratisko partiju. ko tālāk darīt, domā pats, kas tevi interesē, pievērsies uzņēmējdarbībai, politikai vai militārajai jomai. šobrīd Latvijai nepieciešami spējīgi karotāji, tāpēc iesaku nodarboties ar karošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kook Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/aspire21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/aspire21 jā, super, visi obligāti spiežam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 Lūk, saraksts, par kuru jābalso rīt. Kurzeme HapiiMens Dolaars samurays=samuray Klasiskais Arvids Perkons=Oddish Jesus Allmighty RenceniLV Latgale MicOPro LVpollo3 Underteikeris NeroLv Shlesers Janet Persalis fodoli yuiti Vidzeme hariboss Genijs=nX` Latvietis SpeedKing Raimoha Das Ozolinsh Uldisz paradize Lopkopis Krishjaanis Zemgale Skazis Maaris Buzzhats Arvis-Saldus Edmunds Dantess=amniijs Erixxx Visi, protams, ir no Nacionāldemokrātu partijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Cik videeji cilveki piedalaas velēšanās? Un balsot vajadzētu tieši pa šiem gign kanditātiem? Balsot uzreiz, kad sakas vai nogaidīt līdz vakaram un skatīties par ko balsot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 Jā, protams, ka jābalso par gign kandidātiem. Cik vidēji piedalās? Kopš pēdējām kongresa vēlēšanām iedzīvotāju skaits ir audzis par vairāk kā 10 reizēm, grūti pateikt, cik piedalīsies šoreiz. Visideālākais būtu balsot svētdien agri no rīta (līdz 9:58) un pirms tam aplūkot pēdējo atjaunoto rezultātu sarakstu, lai nesanāktu izniekot savu balsi par kādu, kuram diemžēl vairs nav cerību iekļūt kongresā. Jebkurā gadījumā, jo vēlāk tiek balsots, jo labāk. Domāju, ka arī šeit vairākas reizes dienā atjaunošu rezultātus atsevišķā tēmā, lai nebūtu jārokās cauri avīzēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 Kongresa vēlēšanu rezultāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Gignieši kurzemē - jums ir divi varianti. Vai nu es (Arvids Perkons) vai arī samurays. Paskatieties pēdējos rezultātus un kam dotajā brīdī ir mazāk balsu - par to arī balsojiet. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 Piesakamies armijai - http://www.erepublik.com/en/article/latvij...lv--871071/1/20! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Kaa ar taam maciibaam 26. juulijaa? Notiek viss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niklawz Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 atsutiet ludzu ielugumu uz [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 Indieši un pakistāņi nobremzēja visu pasākumu, bet, jā, visdrīzāk treniņkarš sāksies svētdien vakarā (ap 22:00 pēc Latvijas laika). Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Čau klau, es te 5. dienā sanāk esmu (21ep ir) enīveis, es gribēju palūgt, lai mani skaipa konferencē kāds ieaicina skype niks erixsilva šo to pajautāt gribēju par to braukšanu uz indonēziju un klapēšanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 (edited) Jā, izskatas, ka fail un mācibās nebūs... Uj, mācibas paredzētas 27. jūlijā. myFail Edited July 26, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 nu, lol. Šodien kariņš - ja esi Vidzemē un ir 5lvl - tad viss bumbās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Tas neatmaksāsies. Galvenais, lai tev ir 40 wellness un tu vari kaut vienā cīņā piedalīties un tūlīt pēc cīņas apmeklēt slimnīcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Trenin kars ir atlikts. Kaads parsteigums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Tikai atcerieties, ka pēc ārstēšanās slimnīcā nevajag karot atkal. Treniņkarš ir paredzēts augstāka wellness sasniegšanai, nevis militārās pakāpes celšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ē, kas par desām? Es speciāli atkūlos uz LV vakar un tagad nebūs tā klope? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 You got OWND! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Japaliek pagaidam ir LV jasanem pilsoniba, janokaro un jadodas atpakal uz indoneziju, latvija jau nopelnit nav parak reali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ja strādā pie manis, tad pat ir ļoti reāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now