Jump to content
GIGN Forum

Erepublik


vbyuer
 Share

Recommended Posts

Piereģistrējos, uzspēlēju..... dikti maz tur tās darbības, pirmās dienas tiešām tur tik pāris peles klikšķi jāizdara, pēc tam strādājot kaut vai ēdināšanas jomā nevar nopelnīt neko vairāk par 1LVL dienā, reāli pa divām dienām tik varēja piekārt, lai nopirktu ēdamo. Atmetu ar roku, jo wellness vēl smagi sāka kristies....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

;)

Ir kāda iespēja palielināt wellness? Mana labsajūta ir nokritusies zem 32 un nekādīgi nesanāk to dabūt atpakaļ! :D

vajag augstākas kvalitātes maizītes ēst, palūdz, lai kāds tev uzdāvina dāvanas.

Link to comment
Share on other sites

nu, viss atkarīgs no tā kāds tev levels un ar ko tu gribi nodarboties. ja gribi būt karavīrs, tad labāk paliec turpat un kačājies, jo izskatās, ka te, Latvijā, pagaidām nekas militārajā jomā nekustās uz priekšu.

Link to comment
Share on other sites

:)

Politika (suverēna valdība, konkrēta politiskā sistēma (kas ko ieceļ, kas ko var atlaist, kad un kādos gadījumos notiek balsošana, kas par ko atbild utt), diskusijas, atklāta saziņa medijos, programmu piedāvāšana vēlētājiem, priekšvēlēšanu kampaņas, demokrātiskas vēlēšanas, amatpersonu mērķu izvirzīšana un atskaitīšanās par darbu, konstitūcija, zināms birokrātiskais aparāts haosa novēršanai) ir spēles sastāvdaļa katrā normālā valstī. Sākot no aprīļa līdz pat šim brīdim Latvijā ir vai nu bijusi anarhija vai totalitārisms, kur nekas no iepriekšminētā nebija. Tāds arī ir viens no partijas pamatmērķiem ? sakārtot, demokratizēt Latvijas pārvaldes sistēmu. :)

Piemēram, šobrīd valdībā ir palikusi tikai Vadoņa labā roka ? propagandas ministrs. Jau šodien ir plānots atlaist diktatoru un beidzot izveidot funkcionējošu valdību, kuras pamatā arī būs jaunās partijas biedri.

Link to comment
Share on other sites

Jā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...