Jump to content
GIGN Forum

Erepublik


vbyuer
 Share

Recommended Posts

  • Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cik saprotu lai paarceltos vajag to moving ticket?? Un vinsh diezgan daudz maksaa saliidzinot ar to cik minimaali ienaakumi. Vispaar jeega kraat, jo tos pats meenesis arii paies kameer to mooneyu sakraas un tad buus jaadod atpakalj... Un pat ja sagrabina, tad uz kuru valsti ir visizdeviigaak paarcelties?

Link to comment
Share on other sites

http://lv.erepublik.lt/viewtopic.php?f=19&...mp;p=2246#p2246

Šajā lapā saka lai regojas Russ, bet es jau regojos Latvijā :)

Tajā pamācībā ir ieteikts uzsākt dzīvi Indonēzijā, nevis Krievijā, kas pašreizējā situācijā nemaz nav tik peļama ideja.

Nosūtīju ielūgumus visiem, kas šeit bija iemetuši savus e-pastus.

Link to comment
Share on other sites

Vakar uztaisīju būvniecības uzņēmumu ar sakarīgām algām, jo bija celtnieku trūkums. Pēc 12 stundām tur jau strādāja 60 cilvēki, bet valstī jau sāk veidoties celtnieku pārprodukcija. Varu tikai atkārtot, ka Latvijā tagadējā situācijā uzņēmumu attiecība pret darbiniekiem ir pārāk maza, tādēļ pēc 5. līmeņa sasniegšanas nebūtu slikti īslaicīgi emigrēt uz Indonēziju, Javu.

Šodien vai rīt gan ir plānots izveidot vēl vienu uzņēmumu. Kad tas notiks - ielikšu info arī šeit.

Ja kāds ir nonācis situācijā, kad nav pietiekamu naudas līdzekļu, lai sevi nodrošinātu ar pārtiku nākamajai dienai, sūtiet vēstuli LSK (Latvijas Sarkanais Krusts - http://www.erepublik.com/en/organization/1411681), kur jums noteikti palīdzēs.

Link to comment
Share on other sites

paldies, saņēmu veselus 3 ielūgumus :D

P.S. izdarīju visu, kā biji teicis, nopelnīju ls 5,95, nopirku kkādus groceries par ls 5,5045, tagad man ir 44 santīmi :D cik ilgam laikam ar tādu pārtiku pietiek?

Edited by Izliecies
Link to comment
Share on other sites

Man te problema uzradās. Tagad veikalā es neko nevaru nopirkt, jo lētākā prece maksā 6.77lvl. Ko darīt? Gaidīt līdz rītdienai, pastrādāt un nopirkt? Baidos, ka nomiršu badā.

Ā, un cik daudz ir japērk, lai pietiktu nedēļai?

Edited by lasters
Link to comment
Share on other sites

Pirmais bonuss ir 5 zelti pēc 6. līmeņa sasniegšanas (citi bonusi - 5 zelti par 30 pēc kārtas nostrādātām dienām, 5 zelti par 5. spēka līmeņa sasniegšanu un 5 zelti par jebkuru citu medaļu (sk. ikonas konta sākumlapā)). No ielūguma iespējams iegūt arī 5 papildus zelta vienības, kas gan nonāk ielūdzēja kontā un, pēc kopējās norunas, tiešā vai netiešā veidā nonāks valsts kasē (nelielai valstij 5 zelti ir pietiekami liela vērtība).

Viens maizes kukulis = pārtika vienai pilnai dienai. Kā jau teicu, ja maizei nepietiek naudas, sūtiet vēstuli LSK. Tie pārtikas piedāvājumi gan tiek regulāri atjaunoti, drīz vajadzētu būt pieejamai arī maizei par ~2.5 LVL.

Link to comment
Share on other sites

Atdodu, par brīvu, vai simbolisku maksu savu čarteri..

Edgarz, 12līmenis, nacionālais ranks: 55, manufaktūrings 3.65, strendžs 4.48,

XP punkti: 102/125, Latvija Vidzeme, partijā: "Par Dzimteni", darbs: "Travisorium Flights"

Bet viena problēma, tāka sen nav iets spēlē, Wellness ir 13, bet nu kādu nedēļu neko nedarīt, bet ēst visskvalitatīvāko ēdienu, un var atkal pacelt uz normālo ~40..

Saziņas veids pa PM. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Starp citu, ja kāds no šejienes jau ir sasniedzis 6. līmeni, vēl nebalsojiet prezidenta vēlēšanās. Ir pavērusies iespēja sadarbībā ar Ungāriju veikt apvērsumu Somijā, kas visdrīzāk ļautu mums atgūt ne tikai Latgali, bet arī Zemgali. Ja šāda iespēja radīsies, brīvprātīgajiem par brīvu tiks izdalītas biļetes.

Link to comment
Share on other sites

Tas likumprojekts kongresā ir tikai militārā alianse. Kādēļ viņiem tas ir izdevīgi? Tādēļ, ka tas nozīmē mūsu palīdzību apvērsuma veidošanā (+ mēs varam savaņģot arī tuvāko sabiedroto - leišu un igauņu - balsis), gan jau, ka arī par Zemgales atdošanu viņi no mums paprasīs kādu dzeramnaudu. Kādēļ viņiem ir izdevīgs apvērsums Somijā? Pirmkārt, tādēļ, ka ungāru kontrolēts Somijas prezidenta postenis ir starptautiskā statusa apliecinājums, otrkārt, Ungārija atrodas PEACE militārajā aliansē, kas ir mūžīgais pretinieks nu jau bijušajai ATLANTIS aliansei, kuras sastāvā ir Somija, treškārt, šādā veidā ir skaisti iespējams nopelnīt papildus zeltu, pārdodot teritorijas valstīm, kas robežojas ar Somiju. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...