Traffic Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Internets - mdsl. Situācija tāda, ka nets diezgan bieži izdomā atrubīties. Nets atrubās, bet pie network connections rāda, ka viss ir ok un ka nets iet. Tad nu spiežu disable, enable un aiziet, bet kaitina, ka tā pazūd. Dīvaini šķiet arī tas, ka rāda, ka nets iet, kaut gan neiet. Ir kādi risinājumi, kas to varētu izraisīt? Lattelecom labāk atstāsim kā pēdējo variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Pamēģini pārinstalēt tikla kartes draiverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Man ir taa pati probleema vai vismaz liidziiga... Man arii pazuud nets ik pa briidim uz kadaam 20-30sec. un tad modems pats piekonekteejaas pa jaunu un viss aziet... Vienu briidi man vispaar bija taa, ka pastajana atrubiijaas praktiski visu laiku bij taa, ka nets izrubiijies, bet pie network connections raadija, ka sanjem datus tikai ljoti leeni. Shai probleemai risinaajumu atradu pats - tur kur modems sleedzaas pie telefona liinijas ir taada maza kastiite un vienkarshi tanii kastiitee ir smalki vadinji kur reaali pie kontakta vienam vadam skaaraas tikai paaris matinji, es panjeemu paartinu visus vadus un man viss aizgaaja. Tagad dienaa vienreiz vai divreiz atrubaas nets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Man arī tāpat bija - mdsl. Nekādu risinājumu neatradu,jo daudz reiz bija tā,ka pat ar disable un enable nekas nesanāca. Tas man tā apmēram notiek tagad divas reizies pusgadā,kad vnk kādas 3.nedēļas nonstopā nets atrubās. ir tāds ltk diagnosticējošais softs kkāds,ko var dabūt ltk mājaslapā,kurš parāda,kas tur ir vainīgs,bet nu jēga īsit nekāda. Iesaku samierināties,nezinu,kas te varētu līdzēt ... un jā tā ir Lattelekom vaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OuTsOo Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Man arī tas bija... Klausies ir risinājums..kur modēms ir vadi pieslēgti un kur pieslēgti tie vadi paskaties pašu galu mazos vadus..tur 1vads norāvās maziņš..man tā bija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Eu ziibal! man tagad arii saaka chakareeties, ka tik taa nav lattelecom vaina! Sen man nebija taa bijis... Tagad reaali nets pazuud 5 minuutees 2x - 3x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Palīdzēja tīkla kartes draiveru pārinstalēšana. Zvanīju pirms tam uz ltk un tur to ieteica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominic K. Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Man ta ar bija lidz izsaucu tos kam pieder tas internets un vinji teica ka kkads parveidotajs ir beigts un nomainija + uzlika atrumu lielaku visi faili velkas ar 2Mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 nets saka zust kad kads negjelis dosoja serveri un uzkara ruteri, bet tagad esmu noverojis ka nets uzkaras, ja ir bet lai kkada lapa ieietu brizhiem pat 3x refresh jataisa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now