cash^ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Būtu tāds projekts pirms gadiem 10, tad būtu lielāka piekrišana. Diezgan noiets etaps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Zinu Bet tagad es to vairs nedaru, un izbaudu spēles. Palīdzu uzkop web un piedāvāju visāds fičas un tādā garā. Tik pat labi, es varu uztaisīt jaunu acc un turpināt spēlēt cash - laba bilde XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Uzliku jaunu dizainu, būtu pateicīgs ja kāds pateiktu patīk/nepatīk ko vajadzētu pielabot utt.. Kas attiecas uz cash bildi. Es šo konkursu taisīju lai piesaistītu apmeklētājus tikko uztaisītai lapai. Un man tas arī izdevās. 130 unikālie apmeklētāji dienā (iesākumam), ne tuvu nav FAIL... Vēl tikai gribēju pateikt ka piedāvāju apmainīties ar banneriem (468x60), manu banneri var redzēt signaturā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ducatii, tu mani būs mani pārpratis. Tas bija domāts par to, ka Endijs "nelietojot" klikeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 viņš jau arī nelieto, bet gan refresho lapu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 detectiv, neapnīk ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Vēl nē Btw - dizains šis patīk labāk. Augšā vārdu "Welcome" arī baltu uzliec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Whatsoever. Ideja nemainās. P.S. Neapķērīgākajiem: cīnās pret čīteriem, lai gan pats šmaucās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ducatti, augšā nevar redzēt - welcome! Mož arī tu varētu uzlikt tos burta lielumus nedaudz lielākus tur(Welcome....)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 ok, vēlāk uzlikšu baltus burtus. Ņemot vērā to ka tik daudz apmeklētāji ir no Latvijas, uzliku lv domēnu - gamestorm.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tos lapas refrešotājus arī banos ? Pamēģināju nedaudz apnikam tur jābūt atkarīgam lai spētu uzvarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Dažus jau nevar atšķirt vai lieto to autoclicker vai nē. Iedomājies, čalis sēž visu nakti un godīgi spēlē spēles, savāc tur ntos punktus un es viņu paņemu un nobanoju . Lai nu kā, mainu noteikumus - konkurss beidzas rīt (tāpat neviens jauns lietotājs nepievienosies, jo redzēs ka nav iespējams uzvarēt). Un tagad sāku vēlvienu konkursu, kurš arī beigsies rīt. Noteikumi: searchā jāieraksta "counterstrike tournament" un jāspēlē tā spēle, kura parādās. Jāsašauj pēc iespējas vairāk fragi un savs rezultāts jāieraksta komentāros. Admins ar uzvarētāju sazināsies caur PM un viņam būs jāpierāda savs rezultāts ar screenshotu, ja viņš to nevarēs, tad balva tiks otrās vietas ieguvējam. Konkurss beigsies rīt 20:00. Uj, gandrīz aizmirsu - balva steams ar cs 1.6 + cs:cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Mani noteikumi, ieteikumi. Man patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Endijs, tu esi smieklīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Jau 3 cilvēki man ir prasījuši: "Vai tie steami nav zagti". Gan jau ir vēl daži kurus tas interesē, tapēc pasaku jums arī. Neviens no accountiem nav zagts - Pirku pats par savu naudu, kuru diezgan viegli sapelnīju internetā, tapēc nav žēl izdot balvās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Why so?! Arejs?! 79 killi ir. Tagad spēlēju, vairāk par 60 nevaru dabūt Edited March 26, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Ar kādu 20reizi dabūju 86! Galvenais skaitīt lodes, šaujot līdzi, lai var ātri uz realod pārlekt. Edited March 26, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Spēlējiet uz full screen, tad vieglāk trāpīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) esmu riktīgi aizrāvies. gribu uzvarēt. pagaidām 87. Edited March 26, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Man liekas, ka vinnē labākie photošoperi, nav taisnīgi!! Nu paskatoties uz comment score - ~4000 Edited March 26, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 pats es ar photoshop rīkoties nemāku , un augstākais rezūltāts ko dabūju bija - 118. Bet nu nelikšu komentāros , mošk dabūšu labāku rezūltātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) man ar ir aizdomas,ka daži vienkārši ar fotošopu izlabo. domāju ka tas ir iespējams. un tie 4000 ir prikols. tas nav iespējams fiziski. EDIT: nē,pats sasniedzot rezultātu kuram neticēju,tomēr nedomāju ka to 113 uztaisīja ar fotošopu. Pašam tagad 120. Edited March 26, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Wtf? Minūtes laikā pēkšņi uzrodas 3 niki topa pirmajās vietās ar 90k+ points Edit: New techonolgy autoklikers, kurš spēj 90k clicks pāris sekundēs? Iepaidīgi Edited March 27, 2009 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Taadi pashi kaa tu vai kaads cits no 1-8 vietai.. visgudraakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now