Ducatii Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Beidzot esmu pabeidzis savu flash spēļju mājas lapu un varu sākt nelielu konkursiņu. Spēlējot spēles (1 punkts par katru izspēlēto spēli) un rakstot komentāru (2 punkti par vienu komentāru) tu krāj punktus. Katra mēneša beigās, 3 lietotāji ar visvairāk punktiem iegūs balvas. Katru mēnesi balvas būs citas, piemēram, šomēnes pirmajai vietai ir cod4 steams (sīkāku info lasat sadaļā "Tournaments"). Skatoties uz to, kāda būs dalībnieku aktivitāte, balvas mainīsies - vai nu kļūs vertīgākas, vai nu nevērtīgākas. Nav obligāti, bet vēlams komentārus rakstīt angļu valodā, jo lapa ir vairāk mērķēta uz ārzemju lietotājiem (tieši tapēc lapa stāv uz ārzemju hostinga un latviešiem lapas ielāde var būt mazliet lēnāka). Sīkākai informācijai skataties sadaļu "tournaments". Ejam spēlēt - Flash-Blaster.com Edited March 24, 2009 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) žēl ka tās spēles ir burtiski no pagaišā gadu tūkstoša un taa sisteema arii galiigi suukaa.... be tnu sitas jau cik saprotu nav nekaads gala variants? Edited March 24, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Drīz būs jaunas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Tos punktus var sakrāt visu laiku spaidot refresh. Kas nav forši. Es arī paspaidīju, bet uzbliezu arī kādu spēli. Nu tīri tā neko īstenībā, būs kur tagad flash spēles bliezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Tiešām labāk ievieto kautkādu jaunāku spēļu repertuāru. Jo dažas kuras paspēlēju izskatījās pēc pilnīga *khmm* Bet tā labi viss pārējais. Cepums tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Līdz kuramd atumam uzzinās uzvarētāju? EDIT : Līdz 31. martam Edited March 24, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Oi, ieliku komentā vienu garumzīmi un mans koments rādās tukšs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Nu jā, tas tapēc ka no sākuma biju domājis taisīt tikai ārzemniekiem, bet pārdomāju. Nu skatīšos.. ja latvieši būs vairāk nekā ārzemnieki, tad drošvien paņemšu arī latvijas hostingu, lai lapa darbojas ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Malacis patiešām labs darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Man liekas, ka blackstar un Krusty ir viens un tas pats. Nevarētu tā būt? Mož šis grib savākt visas trīs balvas viens pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 nop. Pārbaudīju, nav viens un tas pats cilvēks. Btw. tuvākajā laikā (rīt vai parīt) būs iespēju augšupielādēt spēles un par to saņemt uzreiz 10 punktus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Gribās baigi cod4 dabūt, jo netā kruta spēle. Otro vietu man nevajag, jo abas spēles ir, un cs 1.6 arī nebūtu slikti Man liekas ka visi neuplodos, bet gan ar autoklikkeri refrešos logu ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Man jau ir 19 spēlēs ko augšupielādēt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 (edited) :) Rīt vai parīt varēsi to darīt Neliels info visiem kuri piedalās! Tikko pieķēru un nobanoju 4 lietotājus kuri izmantoja autoclickerus (viens no viņiem bija uzlīdis pat pirmajā vietā).. neatkārtojiet viņu klūdu! Galu galā, konkurss ir par to, kurš visaktīvāk spēlēs spēles, nevis beztolkā klikos savu peli! Edited March 24, 2009 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Neliels info visiem kuri piedalās! Tikko pieķēru un nobanoju 4 lietotājus kuri izmantoja autoclickerus (viens no viņiem bija uzlīdis pat pirmajā vietā).. neatkārtojiet viņu klūdu! Galu galā, konkurss ir par to, kurš visaktīvāk spēlēs spēles, nevis beztolkā klikos savu peli! Šito nevar novērst? Btw, dažas lietas: 1) Komentāram vajadzīgs title!? WTF? Bez šitā nevar iztikt? 2) Komentāra input lauku nevar ielikt uzreiz lapā, kur ir spēle, lai nav jāspiež "Add comment"? Vēl būtu labi, ka pievienojot komentāru lapa nerefrešotos. 3) Dažas spēles neiet (rāda baltu lauku). Varbūt ieviest pogu "report" vai kko tādu. 4) Varbūt varētu arī piestrādāt pie lapas headera. Prasās kaut ko... foršāku . Bet kopumā neslikti, turpini pilnveidot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 esmu ļoti vīlies, es neatradu pacman :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Pacman Lietojat searč botton Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) cEnTr1k ar autoclickeri ;) DeteCtiV arī ar autoclikeri Edited March 25, 2009 by wOOzzY :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) Jā, tikko aizsūtiju privātu ziņu arī Krasty kurš lietoja arī auto klikkeri. Apstājās un teica, ka vairs tā nedarīs! UZMANĪBU !!! Mans niks ir Dr. Pepper. XD Labi, tas nebija pats galvenais! UZMANĪBU NR.2 !!!! Drīz būs jauna sistēma uzvarētāju uzzināšanā. Galvenajam ieteicu tādu domu : lai pasaka, spēles nosaukumu un visi to spēli spēlē. Kurš dabuj vairāk pointus tas dabuj balvu! Un vēl viena lieta. Pointus ierakstīt tā prosta nevar commentāros, bet gan vajag uztaisīt screen shotu un aizsūtīt bildes linku kaut kur GL Edited March 25, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Īstenībā, būtu jauki, ja būtu katrai spēlei (kurai tas iespējams) highscores sistēma. Ja nemaldos, tad kkās līdzīgs bija inbox.lv. Btw, wOOzzY, mans pirksts jau no playstation 1 laikiem ir uztrenēts uz veiklu spaidīšanu (bija tāda kruta vieglatlētikas spēle, kur lielā daļā sporta veidu bija pēc iespējas ātrāk jāspaida "x", tā mēs ar brāļiem vai pusi dienas nosēdējām uz ātrumu spaidīdami, pirmajās dienās bija pat tulznas ), es situ pušu visus autoklikerus. Es ar brāļiem uz maiņām, ilgi jau tādu tempu nevar noturēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nu, bet tā vai tā refrešot logu nav atļauts, sorry, iespējams tev banu uzlikt, taka tavas tulznainās rokas būs veltīgas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Gribi teikt, ka tu 45k punktus dabūji ieraksktot ~15k komentārus un vēl izspēlējot 15k spēles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 mmm, jā īstenībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Tur ir 2144 spēles. pieņemot, ka tu katru spēlēji kaut vai 3x (par ko es stipri šaubos) un katrai ierakstīji 1 komentāru, sanāk 10720 punkti. Vēl vakar tev bija zem 10k points, tagad ir 45k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Endij, nedirs. Es refrešoju memberu listi, un Tev katru sekundi pa 2 punktiem nāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now