GooD`MeN Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) Vot Danijaa pagajusho gan normali kickeri panjema 1mo placi! shitais ir pusfinaals 1maa kaarta FINALS Shito it kaa pie video vajadzeja likt,bet nu sorry,shitie toch ir labie! Mums lidz tadam limenim vel tālu! Tur papetiju kas vel piedalijies,tur vel dazhi labi street danceri arii bija! Edited April 15, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 sitas noteikti uzvares Njuubs kaut kaads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Kads shodien uz Ogri arii dosies uz pusfinaalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Negribu ielīst offtopikā, bet kāds dosies trešdien uz ZZ čempionāta pusfinālu-finālu? Kas notiks Hanzas vsk. Mēs ar klasi tikām pusfinālā, un braucam, so varētu tikties ar kādu, ja kāds brauc arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 kuri 3 taa arii tika finalaa? es aizmigu vakar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Misiņa, Rūdolfs, un vēl kkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tas vēl kaut kas bija bungotājs ar sārtiem vaigiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Bungotajs bija super! Rudolfs laikam ir tas gjitarists,kas arii patika,a kas bija Misinja? nesakiet tikai ka tas Betmens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 taa resnaa ar viiriesu balsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 mani favorīti noteikti ir: Kaspars Rubiķis (kalendārs) Reinis Reķis (bundzinieks) Ēriks Skorodjonoks (trial) Rūdolfs Ozols (ģitāra) šie takā arī bū'tu mani pašreizējie un laikam arī vienīgie favorīti. bet ja tā būtu jāpasaka kuram no viņiem jāvinnē - nav ne jausmas. visu izšķirs balsojums. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Es lieku visu banku uz Rūdolfu Ozolu, tobiš viņa ģitāras prasmēm, viņš strinkšķina vienkārši piz*ec!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Kalendāru iemācīties no galvas NAV TALANTS, pie tam viņa vizītkartē bija rakstīts ka viņš to dara 4 gadus! Talants nav tas, ko tu vari vienkārši iemācīties! Ar to kalendāra zināšanu no galvas var iet piedalīties matemātikas olimpiādē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 iemācies visu kalendāru no galvas un tad tu būsi mans favorīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now