kVNE Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 man jau arī likās, ka beigās kaut kas tāds būs, kur katrs tiks pielīdzināts kaut kam citam. runa gan ir par loģisko domāšanu, kā Tu spēj ar lietām tikt galā. rupji sakot, jā, es nolieku sev prioritātes, bet ir faktori, kas to ieteikmē. aizgriežu vannu, lai neappludinātu sevi un kaimiņus. paķeru drēbes, jo pārējais var pagaidīt. draugi bez uzaicinājuma ciemos nenāk, tapēc var pagaidīt, jo zin, ka esmu mājās. sīkais arī nav katastrofa un var paraudāt minūti ilgāk (tā reāli arī ir minūte). tas viss notiek 5-ās minūtēs un nav īsti svarīgi, kādā secībā. ja man pēc stundas jābūt uz kādām vakariņām, ir tikai loģiski, ka parūpēšos par drēbēm pirmajām. kaut kāda neizdevusies tā spēle. nu nevar tā akli salīdzināt ar kaut ko, neņemot vērā citus faktorus. vēl aizvien brīnos par tiem, kas ko tādu izdomā. nu pm aizrakstīju savas domas, bet nu ja tā padomā ir arī sava taisnība tev norek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Vanna Durvis Dreebes Brecosais knevelis Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1) bēbis 2) vanna 3)kostīms 4) draugs/draudzene 5) telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. Telefons (jo visu pārējo varu izdarīt paralēli) 2. Vannasistaba 3. Durvis 4. Bērns 5. Kostīms Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 Tagad uzziniet, kas jums ir svarīgākais, un tātad: Tavas drēbes ko ej novkat - Materiālās vērtības Tavs bērns, kas raud un gaida tevi - Tā ir tava ģimene un tavi radi Tavs telefons, kas kaitinoši zvana - Ir tavs darbs, mācības Tas, kas zvana pie durvīm - Tie ir tavi draugi Vannai tek pāri ūdens - Tās ir tavas atiecības, seks Nū tā kautkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Vispār diezgan sviestains tests, man katrai no tām lietām bija galīgi citi pamatojumi. Biju gaidījis, ko advancētāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. Ūdens 2. Bērns 3. Durvis 4. Telefons 5. Drēbes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 vannā veļas pāri ūdens. jūs bērns guļ gūltiņā un raud, sāk līt lietus un uz balkona žāvējas jūsu labākais kostīms, klauvē pie durvīm(draugs, draudzene), zvana telefons, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. Aizietu pie bērna 2. Vanna 3. Kostīms 4. Draugs 5. Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1) vanna 2) bērns 3) telefons + durvis 4) kostīms Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. vanna 2. pakjertu siiko un ietu ielaist viesi 3. balkons 4. telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 1) vanna 2) bērns 3) telefons + durvis 4) kostīms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now