Jump to content
GIGN Forum

Vnk Psc

niger
 Share

Recommended Posts

tagad speleju gigna... esmu vienigais admins iekshaa un ir pilns ar 4iiteriem... vnk sviests, naktiis nav iespeejams paspeeleet kad saliec visi tie fakinie lohi... gussa.gif ko man dariit ?! slayot vislaik ? blink.gif ceru parejie admini buus atsauciigi un centiisies biezhaak spelet pa naktiim... zb vienam kko megjinat saglaabt no nakts funa sad.gif

es vakar tik liidz 2 paspeeleeju wink.gif tad bij diezgan adminu tongue.gif

bet niger pa to slayoshanu krish pareizi saka es gan aizvakar bindoju * un tad to vienu tik raunda saakumaa pljukh smile.gif vienu podzinju piespiest man nesagaadaa probleemas tongue.gif itkaa

tiesa gan shis izgaaja un ienaaca atpakal ar citu niku bet shim pings nodeva(kaut kaads ne muuseejais bij ar satiecoshu HS seeriju un paregjoshans speejaam kur kurais atrodas) nu un tad vieniigi bindam vaardu nomainiiju un peec 5 raundiem nozuda sad.gif

Edited by HHH

Ja tik tiesham viens un tas pats chiteris lien, tad kadam admininam vajadzeetu 1 nakti banu doshanai, bet es vel domaju labaak tam adminam speleet ar "leviju" niku, jo ja chiteris biezhi spelee droshvien vinjsh arii kaut kaa aizsragaajas, piemeram paskatas mājaslapā vai nav kāds sarkans niks laugh.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...