Jump to content
GIGN Forum

Access [at] Gign.lv Serveris


Recommended Posts

Sveiki, gign tautieshi!

Griezos pie jums ar lugumu iedalit man tiesibas, protams gign esmu uzvedies kaa pedejais mesls 2-3 gadus atpakal , sis nav kartejais meginajums ar aksesu sev kada veida pagarinat e-kranu , kaa tas noteikti man butu licies pirms 2-3 gadiem. Savu kaujas cirvi esmu apracis ar Macho kungu un viss ir kartiba. Tiem , kuri lasa topikus un maz doma un daudz dirsh neko nezinot ieraktishu ar boldotu tekstu GIGN serveri nekad neesmu karinajis!! . Protams stundu man nav milijons , bet turpinashu spelet , patreiz esmu brivdomatajs, un tikai nakamgad atkal stashos universitate , un cerams soreiz taja arii palikushu lidz galam.

Tiesibas velos tapec , kad speleju biezhi nav admini serveri , tapec nakas iet ara no gign , jo cilvekiem patik ar aim skraidit apkart un vel visadiem shitiem, vel protams ir aggresivie tini , kuri visu savu dzirdeto uz ielas atlaujas rakstit gign serveri , un biezhi tas ljoti kaitina. Veletos palugut xbip; xslap; xslay; xtsay; xnick.

Tas arii butu viss , nezinu neesmu nevienam jautaajis vai vins ir par mani , bet noteikti bus cilveki , kas mani zin dzive jau kadu laicinu un var pateikt , ka esmu krasi mainijies no ta pidina , kads biju 2-3 gadus ieprieks par normalu chali , vai arii tos , kurus biezhak online satieku , nevis dzive.

Ja bus noraidits , tad noraidits. No hard feelings taken :police:

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Zagtas paroles, čītošana... Ehh :)

Bet tā kā hivemind spēlē serverī, tad problēmu ar to nav nevienam, tad arī ar acc nevajadzētu būt, jo cilvēks grib būt kārtības sargs serverī. Grūts sitjueišans, bet, ja jau mainījies, tad esmu par tiesību piešķiršanu. :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Bet tā kā hivemind spēlē serverī, tad problēmu ar to nav nevienam, tad arī ar acc nevajadzētu būt, jo cilvēks grib būt kārtības sargs serverī. Grūts sitjueišans, bet, ja jau mainījies, tad esmu par tiesību piešķiršanu. :)

Dēļ tāda domāšanas stila vēlētājiem mums arī ir tāda valdība, kāda ir. :lol:

Katrā ziņā Hivucim aksess GIGNā būs tikai pār manu šejienes virtuālo līķi, jo ja viņš kaut kādā mistiskā lēmēju prāta aptumsuma brīdī arī aksesu te dabūs, tajā pašā brīdī, kad to uzzināšu, svēti apsolos un zvēru, ka izdzēsīšos no GIGNa. B)

Link to comment
Share on other sites

Kaut ko pavisam miglaini atceros, ka pavisam nesen chill'ā bija kaut kāds kašķis dēļ viņa, iemeslu gan neatceros ko viņš tur savārija, kopš tā laika arī spēlē te laikam.

Ingame uzvedas normāli, debīlismi izpaliek, bet par ko tas naids uz Bebis? :muahaha:

Serverī arī manu laikos, kad admini ir, ja arī nav, tad operatīvi viņus te var sasaukt webā, raprock, tomass un L-BeasT no rītiem, hollows pēc 12, pa dienu vispār nav jāmeklē, pie tam vakar bija 7 admini serverī vienu brīdi :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

ANTI

Ja es macho paroli apstijos , ja es vinu iedevu talak darekam un stokem , bet nekad tas paroles neesu licis maisa un nesis majas.

Tu laikam nepazīsti Hivuci dzīvajā. Nekad mūžā neticēšu, ka tādi cilvēki (te pat nav jēgas runāt par uzskatiem) var mainīties.

^^ Man zel tevi alwi , bet nu tu mani noteikti nepazisti , ja nu vienigi par ko mes esam runajushi ir cs un ka iedzert alu.

Link to comment
Share on other sites

malacis, beidzot kaa ists virs esi to pateicis publiski.

Laikam uz vecumu esmu palicis mikstsirdigs. Kpc gan cilveki nevar mainities, var, mosk.

Es palieku neitrals.

I ll say no more.

p.s.

vnm gribejas sho te smailiju ielikt.

:kngt:

Link to comment
Share on other sites

Gign shaja bridi var zaudet allworth ka vardu , bet no admina viedokla jegas no vina nav - nespele tik un taa puba , un ja spele tad to dara zem promilem. Izskatas , ka seit neka nebus mana miilja allwortha deel.

A un manu vietu ienema regotais , piedod man bet tik pat atri cik tiesibas uzliek , vinas var nonemt .

Link to comment
Share on other sites

ANTI! neesmu vinju uzskatijis nekad par adminam pienakoshu personazhu! Okej manaa gadijumaa ariii par sevi taa vareetu teikt bet acc pieskjirshana man likusi mainities!Okej ja brizhiem uzvedos kaa agrak tas tomer ior alko reibumaa! Bet sheit bushu alworth pusee!tapat kaa roltonam neiedeva jo vinsh ar niku L1nk1n grekoja! Sheit arii h!ve ir grekojis,tapec ANTI! Personigi nav pret vinju nekas,un vinja uzdirsieni man liekas smiekligi,bet pagatnee stradajis lielas hujnjas!Un parak iedomiigs,tas NArvesena pardevejs! ANTI!

Link to comment
Share on other sites

good men neapvainojies (es zinu ka tu neapvainosies), bet es tevi retu reizi uzskatu pa pilnveertiigu adminu, jo tu ljoti biezhi esi alko staavoklii... Katraa zinjaa no offence!

Runajot par h!ve es uzskatu, ka vinsh pildiitu savas xb pravas kaa pienaakaas...

To: H!ve lai arii allworth nespeelee cs pubaa tikuntaaa vinsh ir tas kuru respektees vairaak par tevi un es domaaju tu man piekriiti!

Link to comment
Share on other sites

Lavrel :) tur jau taa lieta ka es nekad nenjemu ljaunaa! :thumbsup: Nu ja iet runa par alko tad man mana speleshana notiek veelu vakaros,ja speleju vakaros,tad mana kondicija ir pielidzinama 0 vai nullei! Takaaa varbut tavs texts ir nedaudz parspilets :) Bet vienalga tu esi forshs :):khehehe:

P.s. Lal komaaa laikam ari isti nesapratu ko uzraxtiju,bet ibio "sex play" nespeleju shovakar!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Man pret Hive nav nekādu lielo iebildumu, bet piedāvāju iedot viņam tikai banu. Nav jēga būt adminam tikai ar slap/slay acc. Ja kkas, tieši tā - var tikpat ātri noņemt nost.

EDITS - vismaz labāks admins par ''dažulabu'' 100 PUNKTI, PROCENTI būs. Goodmens salīdzinot ar dažu labu ir zelts, GIGNS NAV PARADZĒTS KRISOŠANAI un to dara admins, kas rāda sliktu piemēru. Ak dievs, kā vēl viņam acces nav noņemts.

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

TEKSTU IGNORЗT

Tвtad , varat neтemt galvв manu sыdaino viedokli vai banot no foruma , vienalga , bet es jыtu, ka mans teksts mainоs daюu domas , tapзc arо postoju un postoju pirmo reizi рajв sadaпв.

Kapзc anti ? es viтu salоdzinu ar rolt0nu , lоdzоga situвcija , kaut arо rolt0ns ir piecreiz labвks par h!vemind. rolt0n's tagad serveros ir mierоgs , nedirрвs , ja arо dirрвs , beigвs tas pвrvзrрas par joku un visiem labi. rolt0ns иоtoja , ne daudz , bet иоtoja , tapat kв h!vemind , bet rolt0nam tak tiesоbas neiedeva. rolt0ns serverо ir megadaudz stundu vairвk nekв h!ve , daudz mierоgвks un neиоto , par ko esmu 100% droрs. domвjat ka h!ve savu sodu izcietis , jo tas bija tik sen (2-3 gadi) ? nehuja. Ja cilvзks ir mainоjies to uzreiz pamana apkвrtзjie un tev paрam nav jвsaka/jвskaidro citiem. рeit h!ve to piemin vairвkas reizes. rolt0ns tak nevienu reizi nav teicis , ka ir mainоjies , to vienkвrрi var redzзt.

Lai nu kв , bыs vairвk sыdu nekв labuma , тemot vзrв to , ka serverо , dirр uz visiem kas spзlз labвk par viтu (un nevajag man skaidrot , ka tв nav , jo es saku ko redzu nevis izdomвju). rolt0ns spзlз pa naktоm un laikos kad nav adminu. Par iedomоgumu man poh , adminam jвbыt savai nostвjai.

Tik daudz labu lietu par rolt0nu , bet viтam neiedeva tiesоbas. nahuj tad dot tвdam kurр atоecоbв pret rolt0nu ir nekas ?

оsвk sakot , tad jau labвk rolt0nam nekв h!vemindam.

В jв , un tiem kas domв, ka mзs ar rolt0nu esam megadraugi un tapзc es tв rakstu tad par to varat aizmirst. Man personоgi vins vairвk besо nekв h!vemind. Bet runa nav par persфnоgumu. Ja neiedeva rolt0nam , tad h!vemindam dot nebыtu tв labвkв doma. Jыs taиu man nedotu tiesоbas ? :)

tiem kas nemвk lasоt : PIEKRОTU allworth'am.

es runвju balstoties nevis uz paris spзlзtiem mзneрiem serverо , bet gadiem un daudz gadiem. cik viтu atceros no gign paрiem paрiem sвkumiem.

par рito postu esmu gatavs izciest sodu.

Neskaitot tiesоbu prasоtвju topikв drоkst postot TIKAI admini. Visiem, kas nav admini, bet tвpat vзlas ierakstоt kaut ko tiesоbu topikв, ir jвrзнinвs ar 7 dienu (vai ilgвku) atvaпinвjumu un posta dzзрana.

http://img24.imageshack.us/my.php?image=50916031.jpg

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...